Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 13

• 66 586
  • 791
  •   1
Отговори
# 630
...
За Бенедикт очаквам да е дръпната...

Историята на Бенедикт е Пепеляшка...
та може да е ....транс,би, уатевър..

# 631
Хахаха ама верно искам това да го видя 🤣🤣🤣

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Недейте така, съвсем ще ме откажете да гледам Бриджъртън Sad До сега поне се държаха в рамките на що-годе приемливото нормално

# 633
  • Вестерос
Гея, гледа ли втори сезон>

Това горе е кръстницата Grinning 

# 634
Аз не смея още първи да си пусна, че много харесвам книгите. Ма как от там е тая кръстница? Това не е ли от новата Пепеляшка?

# 635
Geia, гледай 1 ви сезон , сериалът е много хубав. Аз също много харесвам книгите.

# 636
И как можаха толкова нисък Антъни да кастнат. Като се изправи тази стройна Катеринка до него лошо ми стана, а уж и 4 братя са високи левенти. И Колин не е баш... но пък Бенедикт става за ролята си.

Виж Саймън беше в десятката! Wink
PS Хмммм, според нета и двамата са еднакво високи... 1.80

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 22:29 от Agent Provocateur

# 637
  • Вестерос
Първи сезон имаше малки различния, ама втори е измислица след четвърти епизод някъде.  Ако се абстрахираш от политкорекността, е хубав първи сезон. По докосваше някак си и те грабна историята, този сезон- не. Аз трябва да продължа с книгите. На Франческа съм.

# 638
Ох, ще ги гледам някой ден Simple Smile Време няма, а има толкова филми и книги...

# 639
Да си кажа и аз за Бриджъртън 😂 Втора книга ми е любимата, главно заради Антъни, иначе книгите хич не ми допадат…
Сезона ми хареса, но това е защото съм фенка на Джонатан от години и нямах търпение да видя неговата история. Е, изнесе целия сезон…
Съгласна съм, че им птделиха малко време с Кейт, доста голяма част от сериала го превъртах. Пълни тъпотии имаше, но пак ми остана хубаво чувство след като го изгледах. Но, само заради Джонатан и Симон…
Защо са променили така историята им ми е непонятно, то огромна част от характерите им и мотивацията им изобщо липсваше 😂 Абе Шонда, какво да кажа 😂 Поне нямаше самоцелни сексуални сцени😊

# 640
Одобрили са 3 и 4 сезон на Бриджъртън,

Четох преди няколко дни от какво са обусловени някои промени, например сценаристите не искали 2 поредни сезона героите да се женят след като са ги сгащили в компрометираща обстановка, бла, бла, бла...
Реално съм съгласна с тях - хем правят историята по шаренa, хем има естествен преход от предишния сезон, развиване на образите, етц. Ще видим дали бунтарчето ще залиби силно и страстно печатарчето и дали мимозата ще стане принцеса. Този принц от 1-ви сезон беше рядко приятен и почтен екземпляр Wink

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 18:09 от Agent Provocateur

# 641
А аз още се чудя дали да си го причинявам 2 ри сезон.
С нетърпение чакам третия сезон за Пенелопи, там историята е доста интересна. Макар, че те Колин  са го променили още отсега, изобщо не е такъв, какъвто е описан. В книгата е бохем, развей прах, любимец на светското общество,чаровен, с приключенски дух, свободолюбив, дързък, своеволен, интересен.
В сериала е мамин лигльо, срамежлив и смотан.
Реално във всяка една такава книга героите се взимат заради компрометираща сцена, те пък намерили точно какво да променят.
Най-много от всичко ме дразнят промените на характерите, никаквото съответствие с външността на образа, представен в книгата, промените и на самата история. Свободни режисьорски съчинения никак не обичам.

# 642
Пенелъпи е страхотна, добро попадение, обаче историята й е много променена. Недоумявам защо. И какво изобщо ще  гледаме в нейния сезон.
Елоиз също разбра тайната, а Марина още не е умряла... изобщо манджа с грозде.

# 643
С нетърпение чакам третия сезон за Пенелопи, там историята е доста интересна. Макар, че те Колин  са го променили още отсега, изобщо не е такъв, какъвто е описан. В книгата е бохем, развей прах, любимец на светското общество,чаровен, с приключенски дух, свободолюбив, дързък, своеволен, интересен.
Реално във всяка една такава книга героите се взимат заради компрометираща сцена, те пък намерили точно какво да променят.
Най-много от всичко ме дразнят промените на характерите, никаквото съответствие с външността на образа, представен в книгата, промените и на самата история. Свободни режисьорски съчинения никак не обичам.

Ще почакаш, следващия сезон ще е за Бенедикт, чак след това за Колин, като не знам изобщо какво ще направят с тази история…

# 644
С нетърпение чакам третия сезон за Пенелопи, там историята е доста интересна. Макар, че те Колин  са го променили още отсега, изобщо не е такъв, какъвто е описан. В книгата е бохем, развей прах, любимец на светското общество,чаровен, с приключенски дух, свободолюбив, дързък, своеволен, интересен.

Ще почакаш, следващия сезон ще е за Бенедикт, чак след това за Колин, като не знам изобщо какво ще направят с тази история…

Кой знае какво ще измислят.
Не съм оптимист и аз. Първия сезон беше много силен.
За Бенедикт не е ли 4 та книга?
Аз може и да ги бъркам, но май 3 та беше за Колин и Пенелопи. На мен за Бенедикт не ми беше особено интересна.

Общи условия

Активация на акаунт