Име за момиче с "В"

• 5 003
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
Владимира, Владина, Владислава

# 31
Валентина, Венета,Велина, Виолена, Ванина,Валерия,Вяра,Вероника,Веселина е все по-рядко срещано сред малките. Има много хубави имена с тази буква😊

# 32
  • София
На мен ми харесват Велина, Вера.
Имам познати с момиченце Ваяна, наричат я Вая. Умалителното ми допада, цялото име не.
Веда е детето на други познати.
Валентина е хубаво име, като се обстрахирам от асоциациите с разни Вальовци и Валя , името е красиво, женствено, кукленско дори. 
Валерия идва от римското Валериус/Валерий и означава "да бъде силна" . Валентина май значеше нещо подобно-силна, здрава.

# 33
# 34
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Вихра, Влада, Вела

# 35
А какво мислите за тези имена?
Аз се спрях на Велисия, таткото - на Видия и не можем да решим 😁

# 36
Сериозно ли от всички предложения на тези точно се спряхте? Предложиха ви десетки по-хубави от тях.....Аз не ги харесвам изобщо, ако ви интересува.

# 37
Велисия звучи като псевдоним новоизгрявяща фолк звезда, а Видия като... видия Grinning

# 38
  • на последния етаж
Несериозни, скалъпени имена. Не ми харесват.

# 39
  • София
Ето това е видия:

Велисия не знам какво е, ама на мен ми звучи неприятно.

Надявам се, че се майтапиш.

# 40
От толкова хубави имена с "в" точно тези ли харесахте? Дори имена не бих ги нарекла, по-скоро някакво буквосъчетание. Dizzy Face

# 41
Видия - твърдо не.
Харесвам Вида и Виделина.
Велисия ми звучи странно. Вела и Велина са много по - хубави според мен.

# 42
  • Варна
Надявам се, че се майтапиш.

# 43
Вие се надявате, че е майтап, ама някои хора в стремежа си за оригиналност и неповторимост стигат до крайности, които разумния мозък не е в състояние да възприеме.

# 44
  • София
Велисия със сигурност не звучи по-добре от Велина... Или ще е Велина, или Алисия...комбинацията от двете звучи доста странно. 
Виделина е старо нарицателно за светлина, съмване. Пак не е от най-красивите имена(според мен), но е по-нормално от Видия.

Общи условия

Активация на акаунт