СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 52 926
  • 990
  •   1
Отговори
# 960
Нашата фирма поддържа системата, в която се вкарват данните. Да, влизат всички направени тестове и положителните, и отрицателните, но после има справка колко положителни има за деня, седмицата, месеца, от тях колко са уникално положителни и още един куп справки за различни роли - кметове, РЗИ инспектори и т.н. В медиите се обявяват обаче уникално положителните за деня.
                Благодаря! Така поне ще съм на ясно с действителното положение,че ми писна да слушам какво ли не.

# 961
Грийн, успех на младежа и да мине без контузии!

# 962
  • София
Благодаря, Триша!
Изключително важно нещо е достоверната информация.
Между другото да питам нещо, ако имате представа. В статистиката в worldometer има ли ясна правило какво подават официално държавите - само pcr тестове или по собствено усмотрение някои могат да дават данни за pcr +  бързи тестове?
ПП: Сама си отговарям след като потърсих информация. Всъщност намерих гигантска статия на CNN по въпроса с легитимността и точността на данните точно в споменатия от мен портал и явно е доста спорна работата.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 13:59 от Red

# 963
  • София
Стискаме, Грийн! А къде се провежда състезанието?
Състезанието е в Ботевград.

# 964
Стискаме, Грийн! А къде се провежда състезанието?
Състезанието е в Ботевград.
                  Успех на младежа!

# 965

Това, абсолютно не е вярно! Лично видях заявката, която вади бройката - в статистиката влиза само първия тест на даден човек. Нито веднъж след втория му тест не е броен за "нов" случай!
                    Надявам се да е така както казваш ти,но там ,където беше тестван моя познат ,си влизаше в бройката при всеки тест. Или в + или  в - зависи какво точно показваше теста.
Нашата фирма поддържа системата, в която се вкарват данните. Да, влизат всички направени тестове и положителните, и отрицателните, но после има справка колко положителни има за деня, седмицата, месеца, от тях колко са уникално положителни и още един куп справки за различни роли - кметове, РЗИ инспектори и т.н. В медиите се обявяват обаче уникално положителните за деня.
Всички медии четат coronavirus.bg, Сайта, както му казват. В него ли всеки заразен влиза по 1 път с 1 положителен тест? Данните от вашата база ли показва?

# 966
  • София
Стискам палци 🤞! Успех!

# 967
Успех и от мен! Безпроблемно финиширане му пожелавам и ПОБЕДА!

# 968
  • софия
Триш, в ИО ли работиш?

# 969
  • София
Сега се чухме. Финиширал е успешно. Това е първото му състезание и се случи на най-трудния терен, така че финиширането си е победа.

# 970
  • София
Успех на младежа Грийн! За короната колежка и цялото и семейство изкараха още април. Тя беше на домашно лечение, но мъжът и детето на 14 години бяха доста зле и стигнаха до болница. И сега толкова месеца след това не са на 100 %. Казва, че като се забърза получава задух.  Всеки организъм е различен и при някои е леко, но при други не и никой не знае от кои ще е. Много искам децата да си ходят нормално на училище,  но в същото време се притеснявам дали ще се опазят здрави там.

# 971
Браво на момчето!

# 972
Сега се чухме. Финиширал е успешно. Това е първото му състезание и се случи на най-трудния терен, така че финиширането си е победа.
Браво!

# 973
Впечатлих се.
Много голям фен съм на хора, които ловят риби и после ги пускат. 😊
ММ е запален риболовец, ако носеше всичко, което хване тежко ми и горко. Simple Smile
Носи риба само за едно ядене и само от язовири, където не е хранена рибата, или от морето.

# 974
green, браво на момчето! При тези състезания най-важно е успешното финиширане - без травми и без поражения по колелото. Е, когато има призови класирания, е чудесно, но все пак най-важното е живи и здрави на финала.

Малкият ми син обича да лови риба. Не му се случва често обаче. Трябва той да е свободен, баща му да е свободен, дълга и широка е. А иначе познавам няколо върли рибари, които пускат рибата обратно. Единият е алергичен и не може да яде риба, друг пък не обичал риба.

Общи условия

Активация на акаунт