СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 52 889
  • 990
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Впечатлих се.
Много голям фен съм на хора, които ловят риби и после ги пускат. 😊

# 946
  • София
Пак тя, а имаш ли информация, как е преминало заболяването при познатия ви младеж.
Да, разбира се. Интересувах се ежедневно. Имал е температура 1, 2 дни и болки в мускулите. Затова си е направил тест. След това се е появило и разстройство и загуба на вкус. Общо взето 1 седмица е бил с различни симптоми на ковид. И това е.

# 947
  • София
Аз бях контактна с двама болни от ковид. Моят pcr беше отрицателен, бях 14 дена под карантина, считано от последния контакт. Честно казано, умирах от притеснение да не развия симптоми, не за друго, а щях да прецакам и море, и всичко, и другите двама в къщи щяха да са под карантина. Слава Богу, така и не се разболях! При двамата ми колеги мина много леко. Единия еднократно е вдигнал 38,2 температура, лек гърлобол и след няколко дни- загуба на обоняние. Другият два дена 37 температура периодично и също загуба на обоняние за два дена. Единият сподели, че е изкарал 100 пъти по-тежко грип Б през декември. След 14 дневната им карантина psr-ите им бяха вече отрицателни.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 11:43 от tasia

# 948
  • София, Дружба 2
Не съм чула за нито едно дете, което да иска ДО.

Моето иска ДО, защото не се налага да ходи в училище.

# 949

А защо те желае да ходи в училище?
Винаги ми е интересно да чуя и друга гледна точка.

# 950
  • София, Дружба 2

А защо те желае да ходи в училище?
Винаги ми е интересно да чуя и друга гледна точка.

Много е притеснителна и изпада в ужас когато я изправят да говори пред класа. Винаги е предпочитала да бъде изпитана писмено, а при ДО това е предимството.

# 951
Специално ги попитах сега дали искат ДО. Казаха "Не"! На въпроса "Защо" отговорът беше "Много домашни през ДО" Simple Smile))

# 952
Гледам информацията за корона вируса и се чудя ..... колко от обявените за днес 100 и няколко си случая са действително новите.Имам близък с корона вирус и....вече 10-ти път му правят тест.Положителните тестове са 6 и всеки път те са отчетени в бройката заразени за деня.Приеха го в болница с два поредни положителни теста,след това един отрицателен,вкараха нов болен в стаята и отново 2 положителни.Ситуацията се повтори още веднъж и сега е у дома чака 2-ри отрицателен.И всеки път неговия положителен резултат е в "бройката за деня".Кога най-после ще се сетят да отчитат точно новите резултати и повторените такива.6 дни един и същи болен е броен за "нов" случай.
                    Някой пита как е протекла болестта при младежа,който е починал.Ами ще ви кажа как - моя позната /една от първите с корона/ след положителен тест беше оставена в къщи без никакъв интерес от властите освен от полицията,която я проверяваше два пъти на ден.Тя е астматичка, и в момента беше и с пневмония.Точно след установяване на пневмонията и направиха теста.И от тук нататък никой не се поинтересува как е.На въпросите и какво да прави и беше отговорено "правете каквото искате".И тя се чудеше да пие ли лекарствата,които джипито и беше предписал или не.Така,че при установяване на корона с тест те оставят в къщи и чакат да се влошиш и тогава влизаш в болница.През това време те проверява полицията дали спазваш карантината.И когато вече си зле в някои случаи  особено тежко те приемат в болница,ако близките ти са достатъчно нахални да настояват или имаш връзки.В противен случай си оставаш в къщи и ....каквото сабя покаже...или оцеляваш или загиваш.Въпрос на организъм.Така,че и въпросният младеж е изоставен и едва ли са му обърнали внимание в началото.

# 953
  • София
Удоволствие е да ви чета. Flowers Hibiscus

Моята още си почива от матурите, не е прочела нищо. Впрочем, купи си една книга (която няма нищо общо с училищната литература), но миналата седмица й откраднаха чантата, а книгата беше вътре. Сега мързелува, най-много това обича да прави.
Didia, относно covid, така мисля и аз, въпрос на организъм. Смятам, че човек трябва да спазва 3те Дта- дисциплина, дистанция, дезинфекция.

# 954
Гледам информацията за корона вируса и се чудя ..... колко от обявените за днес 100 и няколко си случая са действително новите.Имам близък с корона вирус и....вече 10-ти път му правят тест.Положителните тестове са 6 и всеки път те са отчетени в бройката заразени за деня.Приеха го в болница с два поредни положителни теста,след това един отрицателен,вкараха нов болен в стаята и отново 2 положителни.Ситуацията се повтори още веднъж и сега е у дома чака 2-ри отрицателен.И всеки път неговия положителен резултат е в "бройката за деня".Кога най-после ще се сетят да отчитат точно новите резултати и повторените такива.6 дни един и същи болен е броен за "нов" случай.

Това, абсолютно не е вярно! Лично видях заявката, която вади бройката - в статистиката влиза само първия тест на даден човек. Нито веднъж след втория му тест не е броен за "нов" случай!

# 955
  • София
Стиснете едни палци за набора днес - на вело състезание е, най-трудния терен за годината. Целта е да финишира без падане и най-вече травми.

# 956

Това, абсолютно не е вярно! Лично видях заявката, която вади бройката - в статистиката влиза само първия тест на даден човек. Нито веднъж след втория му тест не е броен за "нов" случай!
Това няколко пъти го подхвърлят, но и според мен е абсурд да е вярно.

# 957

Надявам се да е така както казваш ти,но там ,където беше тестван моя познат ,си влизаше в бройката при всеки тест. Или в + или  в - зависи какво точно показваше теста.

# 958
  • гр.София
Стискаме, Грийн! А къде се провежда състезанието?

# 959

Надявам се да е така както казваш ти,но там ,където беше тестван моя познат ,си влизаше в бройката при всеки тест. Или в + или  в - зависи какво точно показваше теста.
Нашата фирма поддържа системата, в която се вкарват данните. Да, влизат всички направени тестове и положителните, и отрицателните, но после има справка колко положителни има за деня, седмицата, месеца, от тях колко са уникално положителни и още един куп справки за различни роли - кметове, РЗИ инспектори и т.н. В медиите се обявяват обаче уникално положителните за деня.

Общи условия

Активация на акаунт