СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 047
  • 990
  •   1
Отговори
# 765
Пък аз тръпна в очакване да видя има ли шанс въпросният бал да се появи отново в 19-то на четвърто класиране. Grinning
Joy Joy Joy

Сега видях аватара на Дидева на компютър, не на телефон. Абе, франкофони, Didie не се ли пише Didier?

# 766
За това което иска е меко казано невъзможен 360, страда защото най - слабия и резултат на ПИ( на Регалия) беше 435.

# 767
За това което иска е меко казано невъзможен 360, страда защото най - слабия и резултат на ПИ( на Регалия) беше 435.
А сега къде е?

# 768
  • София

Ети, ако детето е отличничка, няма за какво да се тревожите. Ако сте създали навици за учене, детето е съвестно и отговорно, няма за какво да се тревожиш.
360 е бал, който ще ви позволи доста добро училище.
А с локацията как сте? Бих те посъветвала да включите 12-то, 1-во, 127-мо, 7-мо като реалистични варианти.
Нейните предпочитания са с английски, правилно ли разбрах?

# 769
Ети, кажи на детето, че може и впоследствие да се премести. Като си учи английския, ще се яви на приравнителен, когато се обявят свободни места напред във времето.
Много вероятно е после самата тя да не иска, но сега тази мисъл може да я успокои малко.

# 770

Ети, ако детето е отличничка, няма за какво да се тревожите. Ако сте създали навици за учене, детето е съвестно и отговорно, няма за какво да се тревожиш.
А с локацията как сте? Бих те посъветвала да включите 12-то, 1-во, 127-мо, 7-мо като реалистични варианти.
И в 31-во могат да подадат копие, има свободни места, нищо не губят.

# 771
  • София
133 -то са обявили пак едно място за желаната паралелка. Как ми се иска да разбера дали е същото от трето....!!!

# 772
133 -то са обявили пак едно място за желаната паралелка. Как ми се иска да разбера дали е същото от трето....!!!
Какво значи същото и какво значение има? 🙂

# 773
Почна се. РУО - Габрово обяви свободните места.

# 774
Пък аз тръпна в очакване да видя има ли шанс въпросният бал да се появи отново в 19-то на четвърто класиране. Grinning
Joy Joy Joy

Сега видях аватара на Дидева на компютър, не на телефон. Абе, франкофони, Didie не се ли пише Didier?
Didier-Mamstein , за да стане кашичката пълна. Blush Страхотно звучи!

# 775
[quote author=Azzy link=topic=1239619.msg41151634#msg411

Да иска анг.език беше приета в 127 ,но отказа да я запиша, защото ни трябва оргинала за следващи опити🤣.Ние живеем в Перник .

# 776
  • София
Аззу, благодаря ти за загрижеността в патова ситуация съм тя е категорична ( не е дете което да тупа с крак а е тиха и кротка но тук ....) не иска нищо друго и ВЯРВА.Аз обаче мога да преценя ситуацията и колкото и да  ми се иска мисля опции 22,32,31 .Чакам да видя свободните места и ще решавам.Мечтая да я видя усмихната а за искам вече да се НАСПЯ.

Ети, бих искала да допълня, моля да ме извиниш, че е в няколко поста, но върша и нещо друго междувременно. С това, което си написала, си отговорих на въпроса защо тя толкова настоява и ВЯРВА, че ще отиде в английската.

Децата имат остро чувство за справедливост, понякога болезнено. Особено в този период на израстване се сблъскват с реалистичните житейски параметри на това понятие, които се разминават с идеалистичните черно-бели параметри от детството. Тя е учила старателно, готвила се е, на пробните изпити е имала чудесен резултат, а ако е имала и одобрението на учителите си, които често подкрепят децата, окуражават ги и се стараят да поддържат в тях вяра в себе си и знанията си, това е създало в нея определено усещане за нивото и на знания. Изведнъж на реалните изпити, по някаква причина, резултатите се разминават с очакванията и, съответно и мястото в желаното училище, което поражда противоречие с чувството за справедливост. И именно тук идва онази "ВЯРА", която носят повечето деца и смятат, че някак си справедливостта съществува и нейните усилия ще бъдат възнаградени.

Ако живеете в Перник и всеки ден детето ще пътува, наистина трябва да помислиш добре за локацията, за да не прекарва всеки ден детето часове наред в автобуси, влакове, маршрутки и трамваи. Това съвсем сериозно.
Виж и другите дами какво са ти написали - за 31-во /там е съвсем близо до подуенската гара/ и за прехвърлянето с приравнителен изпит в английската, ако се освободи място.

# 777
  • Пловдив
Никога не би ми дошло на ум да следя балове, класирания и т.н  Simple Smile  явно затова не ви разбрах.

# 778
  • София
Какво значи същото и какво значение има? 🙂

Исках да кажа дали се е записало детето, което беше прието на трето. И няма значение, просто любопитство.

# 779
Аззу, всичко което написа е точно така имаше подкрепата, бори се много и смята ,че е справедливо да сбъдне мечтата си.Иеята за това училище дойде от нейния брат който учи там(ще бъде 12кл.)От 3 год.говори за това , познава училището познава учителите и вече ги виждаше като свои и сега е трудно да приеме нещата.

Общи условия

Активация на акаунт