127 СУ

• 36 863
  • 197
  •   1
Отговори
# 180
При положение, че в профил "Икономическо развитие" езика се учи само разширено, ще има ли предмети, които се изучават на английски в следващите класове?

# 181
  • София
Някой с дете, което е с първи език испански в 127мо, може ли да сподели как са учителите по испански в последните 1-2 години и дали е доволен от преподаването.

# 182
В сайта видях линк за униформи - дали са само от 1-7клас или се държи на тях и в гимназиален етап?

# 183
В сайта видях линк за униформи - дали са само от 1-7клас или се държи на тях и в гимназиален етап?
Униформи въведоха тази учебна година. Изискването е да има поне на една дреха ( в бяло, синьо или жълто) логото на училището. Не в задължително да се поръчва от тази фирма. Аз купих 4 тениски и дадох да ги бродират. Като за първа година ги следяха, за следващите години ще видим. По физическо също държат да са с бяла тениска.

# 184
Благодаря brazil, цените, които видях са потресаващи, а опитът ми с униформите до момента е, че са ужасно некачествени. Чудесно е, че може да се импровизира. Какни допълнителни дейности има в училището - видях клуб по журналистика, дали случайно има шах? Спортни отбори?

# 185
Има баскетбол, волейбол и футбол. За шах ме съм чувала, но пък може и да има. Учителката им по БЕЛ води народни танци. Имаше и няколко други клуба, но най-добре да се пита в самото училище.

# 186
  • Там, където мечтите се сбъдват
Униформи въведоха тази учебна година. Изискването е да има поне на една дреха ( в бяло, синьо или жълто) логото на училището. Не в задължително да се поръчва от тази фирма. Аз купих 4 тениски и дадох да ги бродират. Като за първа година ги следяха, за следващите години ще видим. По физическо също държат да са с бяла тениска.

Ние утре ходим с дъщеря ми да я записваме и използвам случая да попитам Какво означава да ги бродират логата на тениски? И навсякъде ли може да стане това?

# 187

Ние утре ходим с дъщеря ми да я записваме и използвам случая да попитам Какво означава да ги бродират логата на тениски? И навсякъде ли може да стане това?

В коя паралелка сте приети, аз записах моята девойка в "обществени науки" с испански език ?

# 188
  • Там, където мечтите се сбъдват
Паралелката е природни науки с английски:)

# 189
Някой може ли да сподели, в 127-мо организират ли се екскурзии до Испания в гимназиален етап?

# 190
Здравейте. Синът ми е приет в профил икономическо развитие. Има ли и други деца в тази паралелка? Интересно ми е дали ще има баланс момчета/момичета.
Имате ли представа дали и тази година някоя от паралелките ще е по модел 1 : 1 (виждам, че миналата година е имало такава)?
Униформите къде ги насите за бродиране и, простете невежеството ми, как ги бродират като нямат файл с логото?

# 191
Здравейте. Синът ми е приет в профил икономическо развитие. Има ли и други деца в тази паралелка? Интересно ми е дали ще има баланс момчета/момичета.
Имате ли представа дали и тази година някоя от паралелките ще е по модел 1 : 1 (виждам, че миналата година е имало такава)?
Униформите къде ги насите за бродиране и, простете невежеството ми, как ги бродират като нямат файл с логото?
И моят син е приет в същата паралелка. Когато подавахме заявление за второ класиране в списъка с класираните деца преобладаваха младежите. И аз се интересувам за униформите и къде може да се избродира логото

# 192
И моят син е приет в същата паралелка. Когато подавахме заявление за второ класиране в списъка с класираните деца преобладаваха младежите. И аз се интересувам за униформите и къде може да се избродира логото
Дано да имат поне няколко девойки за цвят и за да балансират "мъжката енергия" Satisfied
Макар че темата не е много активна, все пак се надявам да се включи някой родител на настоящ ученик, за да ни даде ноу-хау за униформите и други "тънкости" за училището.

# 193
Дано да имат поне няколко девойки за цвят и за да балансират "мъжката енергия" Satisfied
Макар че темата не е много активна, все пак се надявам да се включи някой родител на настоящ ученик, за да ни даде ноу-хау за униформите и други "тънкости" за училището.

Като цяло всичко ще ви бъде обяснено на родителската среща преди началото на учебната година. Самите родителски са много добре организирани и структурирани, без излишни приказки. Ще се запознаете с класния им ръководител, директора. Всички учители, които ще им преподават, ще се изредят да ви кажат необходимите неща и изисквания за техните предмети. Поне при нас така беше миналата година. Като гледам вече е качена информация в сайта и кога ще е - https://127sou.com/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D0%BB%D … 0%BB%D0%B0%D1%81/
Даже е качено и коя смяна ще са - https://127sou.com/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0 … %d1%82%d0%b0-202/
Следете сайта, доста им е актуален.
Относно униформите, разбира се може да ги поръчате и през фирмата, която са дали от самото училище, но аз лично, както и други родители имахме проблеми с тази фирма и се отказах да поръчвам униформи от тях. Една обикновена тениска (трябва да е бяла, жълта или синя) може да се бродира или щампова на доста места. Нашите ги бродирах, т.к. смятам, че щампата сигурно по-малко време ще изкара. В моловете има места, където щамповат тениски. Ако искате ще ви пиша на лично аз къде ги бродирах, за да не стане като реклама тук.
Относно момичета - момчета, смятам че класовете като цяло са що годе балансирани.
Има доста места наоколо да се хапне през голямото междучасие. Но попадението е, че има Лидл и със съучениците му ходеха там и си взимаха винаги неща от пекарната им, които са на промоция. Общо взето закуската му излизаше към левче:grinning: 
Питайте, ако ви интересува нещо друго, макар че синът ми ще е едва 9 клас тази година и сигурно тепърва можем да се сблъскаме с нещо, но към момента сме доволни от 127-мо.

# 194
и почта дъщеря е в тази паралелка

В коя паралелка сте приети, аз записах моята девойка в "обществени науки" с испански език ?

Общи условия

Активация на акаунт