127 СУ

• 36 858
  • 197
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, моята дъщеря е приета в Хуманитарни науки с испански, има ли и други родители тук, на деца в тази паралелка?

# 196
И моят син е приет в същата паралелка. Когато подавахме заявление за второ класиране в списъка с класираните деца преобладаваха младежите. И аз се интересувам за униформите и къде може да се избродира логото
Дано да имат поне няколко девойки за цвят и за да балансират "мъжката енергия" Satisfied
Макар че темата не е много активна, все пак се надявам да се включи някой родител на настоящ ученик, за да ни даде ноу-хау за униформите и други "тънкости" за училището.

Здравейте! Моят син също е приет икономическо развитие. Дано се съберат хубав и задружен клас.
Когато той се записваше пък идваха само момичета и като че малко се отчая, че не видя нито едно момче....
Имате ли представа дали има някаква група по социалните мрежи, където децата могат да се намерят?

# 197
Здравейте! Моят син също е приет икономическо развитие. Дано се съберат хубав и задружен клас.
Когато той се записваше пък идваха само момичета и като че малко се отчая, че не видя нито едно момче....
Имате ли представа дали има някаква група по социалните мрежи, където децата могат да се намерят?

Имат в Инстаграм, но мисля, че е на целия випуск, не само на тази паралелка. Доколкото разбрах, има пост в ТикТок кой къде е приет. Отдолу пишат и така си намират групите. Не съм особено запозната (не ползвам нито ТикТок, нито Инстаграм), но това разбрах от сина ми.

Общи условия

Активация на акаунт