Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 51 775
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
На Вас правено ли Ви е и какво представлява?

# 496
Измерва се диаметъра на уретрата с набор от катетри .

# 497
Дженифър, при склерозата на мехурната шийка също има остатъчна урина, при инфекции - пак...
Emma, точно за това се съмнява лекарката -склероза на шийката.  Но аз се чудя, след като никога не съм имала проблеми и сега изведнъж от няколко години се почна с бактерии и цистити, дали проблемът ми е неадекватно лечение или някакво друго усложнение.  Като знам колко са читави лекарите при лечение на бактерии, направо ме е страх да си помисля за по-сериозни интервенции от тяхна страна Sad

# 498

След хиляди изследвания тук -микционна цистография,урография,ЯМР,скенер.....хиляди цистоскопии,д-р Джинович(от съседната тема) ми постави диагноза( с проста цистоскопия) и план на лечение ,което тук не ми се случи за 14 години.

14 години?! Dizzy Face
Звучи отчайващо Sad

# 499
Здравейте, Дженифър,
На мен също един от уролозите, които съм посещавала, ми постави диагнозата склероза на мехурната шийка, но други я отрекоха. Може ли да ми кажете при Вас на база на какво са съмненията на лекарката Ви за диагнозата и какви са Ви симптомите?

# 500
Sun sea, ужас аз от две години страдам от тези чести цистити и се въртя в този кръговрат бактерии-антибиотик-бактерии, и вече съм се отчаяла. Пробвам в момента всичко, пробиотици няколко вида, сода , запарки , Д-маноза, но пак от снощи съм с болка в мехура. Май пак ще опирам до антибиотици. ☹ Всички около мен са се притеснили като им кажа, че всяка седмица съм на различен антибиотик и пак нямат махаме.

# 501

След хиляди изследвания тук -микционна цистография,урография,ЯМР,скенер.....хиляди цистоскопии,д-р Джинович(от съседната тема) ми постави диагноза( с проста цистоскопия) и план на лечение ,което тук не ми се случи за 14 години.

14 години?! Dizzy Face
Звучи отчайващо Sad
Как са нещата при теб с приема на чай? Беше казала, че вече нямаш дискомфорт?

# 502
Ох, и аз не знам.
Нямах, после пак се появи. Sad
В различните часове на деня е променливо положението.
Но пък имам неприятно задържане на течности, което мисля, че е от равнеца. И преди си спомням, че беше така.
Сега ще пия само маточината, да видим.
И аз като Lime, не виждам светлина в тунела...
Не мога да прилагам билки и това е.
Все наобратно ми действат.
Преди години от хвощ, който е с диуретично действие, пак задържах течности.
Шантава работа...

# 503
Момичета, и аз вчера се снабдих с билките, само чакам лавандулата.. Имах надежд, че могат да помогнат, но сега като чета пак коментарите се отчайвам Sad Аз имам чувството, че постоянно имам тъпа болка в корема и пикочния мехур. Когато ми назначиха 5 дни Ципробай, сякаш изчезна за кратко и сега пак. Отделно при прием на течности, съвсем скоро шзпитвам нужда да уринирам. При вас какво и усещането?

# 504
При мен е същото. Болка в мехура, чувството за човъркане, боцкане в уретрата. Понякога
(основно сутрин) парене при уриниране и продължителна болка в корема след това.
Единственото нещо, което изчезна е миризмата на урината с приема на Доксициклин, но още е рано да се каже, може да е временно.

# 505
Аз имам дефицит на обонянието след КОВИД и хич не знам има ли миризма или не...
Боцкането в уретрата ми е почти постоянно след цистоскопията и катетъра. Sad
Болки в корема досега нямах, но вече и тази екстра се добави.
Абе, нямам думи просто. Weary

# 506
Аз имам дефицит на обонянието след КОВИД и хич не знам има ли миризма или не...
Боцкането в уретрата ми е почти постоянно след цистоскопията и катетъра. Sad
Болки в корема досега нямах, но вече и тази екстра се добави.
Абе, нямам думи просто. Weary

Дева, и аз нямах болки в корема до мин година. Преди това пак съм имала бактерии и цистити,но не и такива оплаквания. Направо е ужасно

# 507
С калибриране на уретрата.
Какво е това.що за метод е?

# 508
Здравейте, момичета! Минавам да се отчета за урофлуометрията. Това, което притесни лекаря е голямата вместимост на пик. мехур 716 мл, което не е нормално Sad Остатъчна урина няма. Някой с подобен проблем има ли?

Прикачвам резултата

# 509
И аз минавам да си отчета новата стерилна урина.
Естествено, че няма промяна, пак е Ешерихия.
Не съм очаквала Цистостоп СР да ми подейства, но все пак да кажа, че от Цистостоп Рапид съм много доволна, а от този никакъв ефект почти нямах, по отношение на симптомите.
А изпих цяла опаковка за 5 дни.
Сега ще ходим на санаториум, с доктора ще се видя след като се върнем, че той пък отсъства тази седмица.
Не знам как ще стигна до стерилна урина, че да търся онази ваксина?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт