Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 51 997
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Не знам въобразявам ли си, но дискомфорта ми изчезна сякаш откакто започнах да пия витамини. Пия ги по друга причина, че и друг проблем имам. Дано не си въобразявам де, че то от зор вече съм способна и на самовнушения.

# 421
Какви витамини?

# 422
Започнах да пия D, B комплекс, магнезий и витамин С. Обикновени, на Допелхерц.

# 423
Аз го пия същия, а Вигантол всяка зима.
Свърших опаковка Магнезий с В6, сега пия Селен.

# 424
Аз две поредни години правех пролетта и есента по един курс с В12 мускулно и бях адски добре - не хващах вируси, а съм много кекава по принцип. Но тази година няма кой да ми ги бие и определено усещам разликата.

# 425
Последно пих Бисептол, само него не бях пила.
И сега пак е чувствителна към Бисептол?! Rolling Eyes
Той правилно ми каза предният уролог, да спрем да я храним с АБ.

# 426
Дева, може ли споделите за тази ваксина като имате повече информация? Аз съм на 5ти антибиотик и се чувствам по-зле. Имам чувството, че се размножава повече.

# 427
Strovac се казва.
На няколко приема била.
Имам близък в Германия, ще видим дали ще може да я купи.
Не знам цена.

Сега ми излезе, че е коментирана в тема 4.

# 428
Дано да има ефект. Аз в момента приемам Уростим с антибиотика. Уролога каза, че няма проблем и действително на листовката пише, че може с антибиотик. Аз се притеснявах да не стане по-зле от него като имам активна инфекция. Днес само забравих да го пия, тъкмо ще видя дали ще имам промяна или не.

Прочетох и аз в темите. Пише, че трябва да има 3 чисти урини през седмица. То това как ще стане при мен като 10 дена след антибиотик още си стоят.

# 429
3 чисти урини?!
Как ще стане това?
Аз трета година не мога да видя чиста урина, след 10+ АБ.

Уростим може с АБ.
И от него нямах никакъв ефект.

Снощи имах много силно парене и болка ниско, за пръв път ми се случва такова нещо, да се събудя от болка?
Как ще се оправя този път, не знам. Започнах Цистостоп СР.

# 430
Да, на мен ми се е случвало да не мога да заспя от болка в мехура... Или да ставам през ноща няколко пъти и все едно ще ми се пръсне мехура, а има малко количество урина.

Аз пък сега след като уринирам и ме заболява целия корем. И преди съм имала ешерихия, всичко от ентерокока ли е, не знам. Преди не съм имала чак такива симптоми.

# 431
Сода за хляб 1/2чл два три пъти на ден

3 чисти урини?!
Как ще стане това?
Аз трета година не мога да видя чиста урина, след 10+ АБ.

Уростим може с АБ.
И от него нямах никакъв ефект.

Снощи имах много силно парене и болка ниско, за пръв път ми се случва такова нещо, да се събудя от болка?
Как ще се оправя този път, не знам. Започнах Цистостоп СР.

# 432
Докторът каза, че съм тежък случай.
Изпитвали ужас с такива пациенти, на които не знаят как да помогнат... Sad
Препоръча ми немска ваксина, за АБ дума не спомена, няма смисъл.
Доволна съм, че не ме заблуждава.
За момента ми изписа Цистостоп SR.
За 5 дни ударно и пак МБ.
Има някаква причина за тези упорити бактерии...просто лекарите не знаят, защо е така, не си попаднала на такъв, който знае.

# 433
Дева, йода го пия по 2 капки в малко вода като видя, че урината ми помътнява.. Еднократно и веднага се оправя, но зачестяват и Цистостоп в тези случаи. Сега от 2 седмици опитвам да го сведа до 2 пъти по 2 вместо 3 и имах помътняване, пих йод, пих пах 3 пъти и се избистри. Използвам не йодна тинктура, а луголов разтвор,който си приготвям в работата. Това е воден разтвор на йод в калиев йодит. Мога да ти пратя да пробваш. Според мен няколко дена по 2-3 пъти нищо не може да ти стане..

# 434
А как ти си отразява на антибиограмата?
Аз си бях купила преди луголов ,имам и син йод...,но отлежават.

Общи условия

Активация на акаунт