Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 51 858
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Jasmin,антибиотикът от Гърция фуролин ли е?

# 451
След като разбрах за Айдън от тази тема, веднага си платих консултацията и съответно ми направи схема за билките. Френската лавандула не се намира по аптеките, аз я поръчах от Турция. Ако ви е интересно ще напиша схемата. Каза, че трябва да се пият минимум 3 месеца стриктно за хроничните цистите и бактериози.

# 452
Аз си поръчах във вид на чай и в насипно. В схемата пише по 1 гр. Маточина и лавандула но как ще от меря 1 гр?

# 453
Да ! Но схемата не я помня точно .
Спомням си че първите 10 дни беше сутрин и вечер . Следващите 15 дни беше само вечер , после имах 15-20 дни ( не помня точно) по 1/2 вечер . Като спомен това помня . Също така хапчетата бяха много мънички и оцветяваха урината в жълто наситено .

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 16:31 от Jasmin.

# 454
Сега го пих само че турски -пиелосептил. Той е евтин в Турция на 3 лева, а тук купих по интернета за 35 лева от препродавачи. Пих го от 100 мг на 6 часа. Боли ме черен дроб от него..Но е ефикасен.

# 455
Кикимора  ,а хранителен режим даде ли ти? Ако да,удобно ли е да споделиш какъв тип е храненето?

# 456
Кикимора  ,а хранителен режим даде ли ти? Ако да,удобно ли е да споделиш какъв тип е храненето?
Не, хранителен режим не ми даде. Говорихме около 30-тина минутки. Сега като се зачетох, всъщност рецептата е същата, която е написана в предните страници. Сутрин и вечер Френска лавандула с маточина. На обед бял равнец, коприва и невен.
За хранителния режим всеки лекар ми казваше да не консумирам сладко. С него бактериите се хранят.
Не знам дали ще има някакъв ефект, но силно се надявам.

# 457
Не, хранителен режим не ми даде. Говорихме около 30-тина минутки. Сега като се зачетох, всъщност рецептата е същата, която е написана в предните страници. Сутрин и вечер Френска лавандула с маточина. На обед бял равнец, коприва и невен.
За хранителния режим всеки лекар ми казваше да не консумирам сладко. С него бактериите се хранят.
А дозите? Лавандулата и маточината на пакетчета ли или?

# 458
Кикимора  ,а хранителен режим даде ли ти? Ако да,удобно ли е да споделиш какъв тип е храненето?
А дозите? Лавандулата и маточината на пакетчета ли или?

Не, взех всичко насипно. Френската лавандула и маточина по 1 ч.л. в 250 мл. вода се прави запарка. Първо кипва водата след това прибавям към нея билките. Запарват се за 10 Мин.
На обед 2 ч. след хранене бял равнец, невен, коприва по 1 ч.л. в 300 мл. вода. Варят се 5 Мин. прецежда се и се пие. Всичко това без да се подслажда.

# 459
Благодаря!

# 460
Здравейте. Аз пробвам содата по съвет от тук, само да напиша, че намаля действието на някои антибиотици и специално за Доксициклина ми казаха, че не пропоръчват да я пия докато не завърша лечението.

# 461
Содата е облекчаващо, когато не пиеш АБ.
Аз пък си купих маточина, бял равнец и коприва, още преди Кикимора да пише.
ММ ме подсети за белия равнец, че е хубава билка.
За копривата съм чувала от една приятелка, а маточината от Мереленда.
Та ги почнах от вчера, запарка си правя от трите.
Днес нямам парене, дано има полза.

# 462
Дева, по колко от трите билки слагаш и по колко пъти на ден?

# 463
По 1 ч.л. в 500 ми.
То само днес съм пила, че снощи беше сварено.
Няколко пъти, като вода го пия. Не горчи, маточината оправя вкуса.

# 464
Да, аз не знаех. Май не ми влияе добре содата, защото ме заболяха червата.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 14:59 от Lime_

Общи условия

Активация на акаунт