Цистит - традиционно и алтернативно лечение - 7

• 51 659
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Възможно е инфекция да се е качила към бъбреците и при не добре работеща отделителна система., токсините  в организма да създадат дискомфорт и на други места, като стомах и черва.

# 556
За съжаление и аз се опасявам от това ,понеже и зачетох за пиелонефрит доста се стреснах . Ограничих храненето ,не знам какво е добре да консумирам ,засега го карам на плодове и пилешка супа . Дано не вдигна температура ,ВСе се надявам да не съм стигнала до пиелонефрит ...  .Болката не е нетърпима , но я има , а като удари в стомаха си е гадничко . Днес се е разляла навсякъде😢 корем , страници,гръб , стомах на моменти пак ,при хълбоците... някакъв ужас ...попринцип не пия много вода и съм слаба ... не знам ако ми е паднал имунитета ... бях на излет скоро,точно деа дни преди да почнат симптомите ,доста вятър духаше ,но уж бях с топли дрехи ...не знам от настинка толкова да се усложни възможно ли е ...
Имах аборт преди месец и половина ,ако съм настинала може и да го карам по-тежко,затова си мисля ,че имунитета ми не е много силен.

# 557
Няма страшно, червената боровинка която побликувах в по- горни постове се справя и с пиелонефрита без проблем, изисква обаче затопляне в областта на бъбреците като помощно средство и отлично вдига имунитета, може да се открие лесно в аптечната мрежа и е около 30 лв.
За храна кисело, люто, пикантно, солено се спира.... пилешка супа е добре, нещо с картофки, ориз, овесени ядки... бих пропуснала суровите плодове и зеленчуци като начало.
Пийвай си чайчета, чак горещи не но в този момент действието им е по -добро от чиста вода.

# 558
Много благодаря ! Ще послушам съвета !

# 559
Здравейте. Пуснах две урини - едната частно и едната при джипито. На частната излезна - няма значителен разтеж на бактерии ( буквално ми обясниха, че има бактерии, но не са толкова че да имам цистит, били под нормата) В тази на джипито ми излезна Е.коли - 10,000 - 100,000. Попринцип винаги имам бактерии с >100,000 когато имам цистит. Не ми се пие антибиотик изобщо. Оплаквания почти нямам. От време на време само.

# 560
Пуснете си изследвания на урината, за да видите дали имате бактерии.

Здравейте , след преглед при уролог и ехограф на бъбреци се установен ,че проблемът ми не е в отделителната система ... нямала съм парене за цистит ... защо беше това пишкане ... и повишените левкоцити в обикновената не знам . Чакам резултати от стерилна ...

# 561
  • Варна
Пуснете си изследвания на урината, за да видите дали имате бактерии.

Здравейте , след преглед при уролог и ехограф на бъбреци се установен ,че проблемът ми не е в отделителната система ... нямала съм парене за цистит ... защо беше това пишкане ... и повишените левкоцити в обикновената не знам . Чакам резултати от стерилна ...

Не че нещо, ама толкова пъти са ме гледали на ехограф при цистит и всичко е изглеждало нормално с отделителната система, ама съм си имала другите симптоми и бактерии и завишени левкоцити.

# 562
Момичета, какви ли не истории съм имала с моя цистит, предизвикан от различни неща като Ешерихия коли, простуда, грип, при бременност, от вдигане на тежко и др.

Колко лекарства и антибиотици съм изгълтала, но тогава не знаех, за тази червена боровинка, уникално средство, безвредно, лечебно с учистително действие , вземете си я верно че с едно до три хапчета от нея се оправяте напълно, а те са 100, но пък при нужда вземам и забравям за лекари и изследване, спестява време и пари.

Наскоро ме боляха бъбреците, без да имам цистит.

# 563
Аз точно тази боровинка не съм пила, но от много други неща с боровинка нямам полза.
И да уточня, че не говоря за симптоми, а за премахване на бактерията.
Защото симптоми много рядко имам.

# 564
Аз точно тази боровинка не съм пила, но от много други неща с боровинка нямам полза.
И да уточня, че не говоря за симптоми, а за премахване на бактерията.
Защото симптоми много рядко имам.

Точно тази червена боровинка чисти перфектно ешерихия коли....
Справя се отлично без антибиотик за цистит... всичко друго е много слабо и е за допълнение към друг вид лечение.

# 565
Чистенето доказано ли е с МБ?

# 566
Чистенето доказано ли е с МБ?

Ами при мен да... даже лечението ми беше с цистиклийн, нямам изследване у мен за да покажа защото остана при гинеколожката ми тогава. .. а цистиклийн е доста по скъп и не е концентрат помня че за около 10 таб.  давах около 20 лв.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 19:32 от Latyka

# 567
Не разбрах.
Цистиклийн какво е?
Нали за тази боровинка говорим?

# 568
Не разбрах.
Цистиклийн какво е?
Нали за тази боровинка говорим?

# 569
Последния уролог ми изписа ударна доза Цистостоп СР, който също има боровинка и Д маноза.
Хич не се трогна Ешерихията, жива и здрава си е.

Lime, мисля, че нашите цистити са такива, с образуване на филм.
Това съм го чела и за вагинални инфекции, за други бактерии.

Общи условия

Активация на акаунт