"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 132
  • 802
  •   1
Отговори
# 705
Както и каквото решите-аз съм "ЗА". Ако не се влиза-в магазини "Жарден" /има един при колелото на 5 трамвай/ правят хубави и ги доставят на адрес./САМО ИДЕЯ/ newsm78 Ако се влиза и ще ходите-кажете как да участваме и тези, които не можем да идем. Е, идеята за телевизията е SUPER!Пишете как да се включим Hug

# 706
и още нещо важно-в понеделник Роси има рожден ден-како знаете не може да се ходи при нея,оба4е си мислих примерно за някакъв малък подарък или за цветя по куриер от името на всички нас-давайте идеи Praynig
Цитат
[/quote]

Това като идея ми харесва, но какво подаръче, на какво ще се зарадва най-много ThinkingДо колкото знам скоро я изписват...

# 707
  • София
не мога да дойда при роси, щото хубавите неща все в работно време ги правите, ама поне ме пишете участник в подаръка и ми кажете какво да направя...
един нов тефлонов тиган за здравословни омлети дали ще я зарадва? newsm64

# 708
Да пратите много поздрави на Роси от Пазарджик. Тя ни покани на среща във вторник, но аз съм на работа. Има още две по-мобилни майки Winter и Gwen, но те също нямаха възможност. Ако има нещо за помагане, насреща сме.

# 709
ДПърво до всички - срещата отпада за вторинк, без Роси е безмислена.
Второ - поръчала съм пампите за Перник и Кюстендил, ще замоля някой с домашен да звънне в Перник и да ги предупреди че във понеделник рано сутринта ще им изсипят 4 хиляди памперса.
сега за Роската - Еми можем ли в понеделник дружно да идем до нея и по кое време, да се съберем малко по рано, да и купим разкошна кошница с цветя и да идем да и се порадваме. Дали е още жълта - китайското чедо. Който може - да дойде, само да измислим час, на нас най ще се зарадва - повече,отколкото на подарък.
Но ако искате можем от брат ми да купим един хубав парфюм, ще ни го даде на добра цена щом е за Роси - но незнам какви харесва. А можем и икона да и вземем - да я пази - кой светец безакрилник на слабите и бедните?
сега за Хели - имам нужда от помощ - Yosarian, ще се включиш ли, тоест кой ще може - в петък сутринта ме викат на интервю, ще се опитам да взема Хели и Дани от гарата и да ги докарам до Педиатрията, но после може ли някой да стои с тях на прегледите докато мен ме няма. Ако не - ще си отложа интервюто. И ми обяснете де е тая педиатрия. Покрай Майчин дом ли трябва да мина за да стигна до нея
Мая - утре ако свърща по рано ще те набера, ще ида с колата до поликлиниката и ще те чакам там, става ли?
какво друго - а да, за Св.Парасквева, някой взимал ли е фотоалбуми или аз да купя още 20.
И ми е мъчно за вас вече.
И пак питам - някой има ли с кола желание другата седмица да идем до Перники Трън. ще сипя бензин, йкартата е в мен. Моля ви, мъчно ми е за децата Praynig Praynig

# 710
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Кажи кой е доктора. Предполагам става въпрос за поликлиниката на педиатрията. Минава се покрай Медицинска академия, пресича е Димитър Несторов и се продължава в посока "Била".
Сградата се пада в ляво. Не е голяма, на два етажа е, но няма начин да не се забележи. Ако искате ще ви чакам някъде. Само кажи час. Че в петък трябва да си оправям служебния компютър, а той е в стаята на шефа Confused, но мога и следобед да свърша тая работа без проблем.

# 711
  • София
Валя добре го е обяснила. Криска, както ти казах- ако направлението е такова, каквото ми обясниха по телефона- покрива самото изследване. Не и лекарската консултация. Но обясних случая и ми казаха, че поне ще и го разчетат.
В мен (в офиса де) има пари- събрала съм от няколко момичета (Бифана, аз,Стрелче, мисля още едно момиче, Шаркчицата ще минава тези дни да ми остави-всичко записвам, че да не забравя), които си платиха снимките на Додо от срещата, има и пари от акцията за канцеларски материали.Казвам го за албумчетата и , ако има други нужди-разчитайте на тези пари. Криска в св.Параскева не са носени други албуми, незнам Миленка дали е успяла да смени нейните (4е имаше едно малко недоразумение).
За Роси- отсега трудно можем да направим организация-чакайте да стане поне събота, защото може и да я изпишат.
Според мен по-рано от 9.30-10 няма да можем да идем- в 8.30 има визитация. Но! можем да я изненадаме-аз ще го организирам, ако е там, в смисъл, ще идем до клиниката на баща ми и ще пратим да я викнат-уж за някакво изследване, и после- тадададам! изненада!!!!  bouquet newsm51 newsm38 Gift Gift  party002
Само дето ако я изпишат ще трябва да си редактираме постингите хаха, за да я изненадаме в "цивилизацията".
Ще го измислим.

# 712
  • София
Искам и аз да се включа в изненадата за Роси  Blush

# 713
  Е, много ясно Hug Аз обмислям, затова не пиша.

# 714

в петък почивам ако не си я намерила  ще те заведа до тях, пиши ми кога ти е удобно
[/quote]Търся я постоянно,но телефона изглежда е изключен. На мен ми е удобно преди обяд,защото в 12.30ч взимам малката от училище. Ако искаш звънни ми да се разберем към колко часа да отидем.  Heart Eyes

# 715
И аз се включвам за Роси!!!
Миналата вечер я чух - казали й поне още една седмица... Била жълта, все още. Sad

Криси, за Търн - много ми се ходи, но колата ни беше на ремонт тези дни и затова не се обаждах по темата. Ако всичко е ок, и ако съпругът ми има пролука можем да организираме нещо...

# 716
Оправих се с албумчетата, взех още 7, нямаше в момента в магазина повече. Ако някой ми даде пари ще хода за още Simple Smile
Криси и на мен ми се ходи в Перник, за другата седмица, но не съм с кола Tired Четеш ли си ЛС ,не ми отговаряш newsm78

# 717
  • София
Оправих се с албумчетата, взех още 7, нямаше в момента в магазина повече. Ако някой ми даде пари ще хода за още Simple Smile
Криси и на мен ми се ходи в Перник, за другата седмица, но не съм с кола Tired Четеш ли си ЛС ,не ми отговаряш newsm78

При мен има пари! Мини през офиса....

# 718
 Криска, дай телефона за Перник

# 719
въх омръзна ми честно ви казвам, такава съпротива срещам в Дамян относно Движението, че ми се налага да го лъжа за да свърша нещо, а никога до сега за нищо не съм го лъгала. И без пари ме оставя - нарочно, и колата продава - пак нарочно. Болна съм вече от ядове. моите изследвания гинекологични са добре, но остава факта че немога да забременея а няма видима причина - ис  това Господ ме награждава, понеже са ми малко ядовете #Cussing outоплаках ви се.
сега по работа - утре съм без кола, някак ще взема Хелиана и ще я доведа до Поликлиниката на педиатрията, но нямам пари да и дам - Еми ще можеш ли да минеш от там, защото тя няма в нея, а без пари е безмисленно да идва, Дани пак е с много висока Т и тя се е шашнала жестоко. Вече незнам как да и помогна, като нямам тази финансова възможност - Еми дай да и дадем, а тя ще продаде една от къщшичките които прави и ще ти ги възстанови.

Мариетка отпадам за утре от Пенчо Славейков щот съм без кола, ама имам молба - другата седмица можеш ли един ден да дойдеш до Обеля, на Майо до скалда да идем да изнесем нещшаюта в Люлин при ОВНЕ. нема да пипаш ти багаж - аз ще си товаря всичко, моля те.
туй то за сега - не е розово ама какво да се прави.
Овен телефоните на Перник са - 076/604932 а на Кюстендил - 078/550175. Моля те, кажи им че в понеделник сутрин бусда ще им закара пампи - на перник 4 хиляди на Кюстендил 6 хиляди, в Перник първо ще оставят пампи. В кюстендил буса ще го посрещне Ели - момичето което там ни помага и тя ще вземе протокол за дарението. В перник си знаят - като идем ще ни го дадът. Не мога да ти кажа кой там да търсиш, но просто кажи че си от Движението и готово  bouquet

В понеделник последно за Роси какво правим.
днес като я чух каза че е абсурд в понеделник да влезем при нея и помоли да не се опитваме защото тя е в доста опасно отделение и да мислим трезво  - мисля че е права. Нека измислим как чрез връзките на Еми и пратим разкошен букет, пък подаръци - после на патерици, какво ще кажете.
Момичета време е да мислим и за място за коледния базяр.
Имам и една друга идея но е обемиста и не ми се пише толкова - за това като се видим.
Валя, Емка чакам бързо да ми пишете или звъннете, благодаря предварително и на двете

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 15:05 от Moon Walk

Общи условия

Активация на акаунт