"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 137
  • 802
  •   1
Отговори
# 720
  • София
....Вече незнам как да и помогна, като нямам тази финансова възможност - Еми дай да и дадем, а тя ще продаде една от къщичките които прави и ще ти ги възстанови....
ок Криска ...имайте предвид обаче, че все пак тези пари са ми дадени за пампи и за канцеларски, а тези за снимките за децата от домовете...Не ми се издребнява, но Хели не трябваше ли да възстановява и парите за спешното адапте, което занесе моят приятел?
Не мога обещая, 4е ще мина оттам- по това време водя детето на градина Sad
Мога да оставя пари на портиера в офиса- той е на петте кьошета- ако на път за поликлиниката минете оттам..Уффф незнам как да го измислим да му се не види.
Нямах  идеята да влизаме при Роси, а да я изкараме нея навън. Без целувки и близки контакти естествено.

# 721
Еми така е, както прецениш, всички знаем как сотят нещата - в крайна сметка ако не можем - не можем, не сме в състояние да се разкъсаме на сто места. Утре съм на интервю за работа - второ - сега ми звъннаха, явно са ме харесали и една друга ми предложиха - пак добра оферта, ако ми се наложи да ида и на нея - просто няма да взема Хели, в крайна сметка и аз трябва да храня дете. Самата аз 4-ти ден не си купувам важни за мен лекарства щото нема раи. Момичета много ми е скапано, но истината е, че ако обръщам внимание на Хели и други като нея, не ми остава време, и финансова възможност да съм при децата в домовете, и вече незнам как да процедирам. Станах бюро разпределителна покрай тея майки. Ще се опитам да я взема утре - ако не мога - ще трябва сама да се придвижи. Еми обясни и къде ти е офиса - телефона и е 0898/308150 но и кажи че трябва да върне тези пари, защото са за друго, ако ли не - неяма да и ги дадеш. Мъчно ми е хора, но като не можем - ми не можем.
За Роси - ако можеш да я изкраш - супер, там сме, казваш в събота окончателно ще се видим ли по рано да и купим един разкошен букет или друго и часа в който да кацнем при нея.
туй то за сега
отивам да уча Ексел - ако някой има ръководство за работа с функциите на ексел - да го мятка бързо насам щото утре трябва да го знам на изуст #Crazy

# 722
до момичетата в София

момичета , утре ще изпратим  месечните стекчета със Зрънчо , имаме уговорка с Роси , всеки месец да ви пращаме и на вас ,ние вземаме от една фирма  производител тук при нас във Видин

понеже не зная миналия път кой от вас ги взе от  офиса на куриерите
,по назад в темата една от нас беше писала къде се намира в София офиса им и как  е името на  фирмата куриер

# 723
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Криси за колко пари става въпрос?? Аз утре ще нося пари за прегледа. Кажете ми моля в колко часа трябва да съм пред педиатрията? Не познавам Хелиана и тя ако дойде сама не знам как да се познаем. Ако някой има снимка да ми прати моля. От Гарата до медицинска академия може да хване трамвай седмица. Ще повърви малко, но не е голямо разстоянието. И някакъв неин тел. ми дайте- работещ.

# 724
  • София
Валче, ще ти възстановя парите-приготвила съм ги. Ще ти звънна към 9.40 да ми кажеш какво става. Аз не я познавам Хелиана.
Валя  bouquet  bouquet
Днес имах половин часов разговор с Иванова. Миленка беше в офиса. ако иска да разкаже, аз НЕАМ НЕРВИ..Още ме тресе.

# 725
Валяа, тук има снимка на Хели - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97714.0. телефона и е 0898/308150, а моят е 0887/86-23-63. ще я познаеш по лятната количка на ТСМ - с такава е, ние сме и я давали и обикновено е с раница - сиво и черно. Дани е с много къса коса.
Сега говорих с нея, ще е 9.30 пред поликлиниката,дори по рано защото ще тръгне с много ранен влак, можеш да и звънеш само за секунда да се разберете.
Вале - ще ти донесе една къщичка изработена от нея, ще те замоля ако можеш да я снимаш и да я пуснеш тук във форума ако някоя мама иска да я купи, 70 лв струва за да си покрие разходите Хели и да ти върне парите - предупердих я че и даваш лични твои пари и тя обеща другата седмица като ходим да икараме уредите да ми даде да ти ги върна. Къщичката ако не ти е проблем ми пиши на лични къде живееш да дойда някой ден да я взема и да я продавам аз ако никой във форума не я иска, но е адски сладка и красива.
ами това е за сега - незнам , искам да ти благодаря че пое мой ангажимент и се надявам да успея да ти се реванширам някой път.  bouquet
ако има нещо - питай.
утре ме викнаха на второ интервю - стискайте ми палци, явно са ме харесали за да ме викат втори път Praynig Praynig

# 726
Еми  Hug не се ядосвай  bouquet

# 727
Криси парите, които ще донеса не са мои. Предвидени са за изследвания в чужбина на едно дете,  но понеже се бавят нещата и те си стоят безполезни у мен могат да свършат работа на някой междувременно. Говорих с Мая Стоицева-чрез нея едно семейство е направило това дарение. Тя няма нищо против да се помогне на Хелиана с нужната и сума. После ще я възстановим като я съберем помежду си. Така, че Хелиана няма нужда да връща нищо. Но не разбрах колко пари всъщност да дам на Хелиана.

# 728
Забравих- и при кой лекар трябва да иде всъщност?

# 729
ами трябва да попиташ там колко ще струва ЕЕГ-то, само за него или ако трябва и прегледа да се плати.
значи Еми говори с кабинета - докторката е мисля Попова, но Хели знае, утре ще ти каже всичко тя.
а Еми да обясни повече в кой кабинет трябва да се иде или къде да се обадите

# 730
Знам Попова къде е. Други пари да и дам ли да има да се прибере.

# 731
  • София
Така! Пари може и да не се наложат. Ако направлението и е редовно- покрива изследването, разчитането ще и е безплатно. Но лечение и прочие трябва да даде лекуващият невролог, издал направлението и поставил диференциалната диагноза "епилепсия".
20лв ще трябват, ако направлението е за консултация с невролог, а не за самото изследване. кабинетът е на 1 ет- на информация ще им кажат кой номер. Кабинет за ЕЕГ. Направлението трябва да е с код 3А и 54 код.

# 732
не Валя никакви други пари, и без друго и това което утре ще направиш е прекалено много. Само моля те, кажи им там че си от Движението и че Еми е помолила за разичтане без заплащане и обясни какво е положението на Хели. Дано не е епилепсия Praynig Praynig

# 733
  • София
Криси,
пратих ти 2 ЛС за Хелиана. Мога да дам от мене си 30тина лева за ЕЕГто или за прегледа за каквото там трябват. ЕЕГ едва ли ще им направят щом Дани е с Т. Прави се на здраво дете.
Искате ли да говоря с мъжа ми да ми гледа малката сутринта и да дойда утре до педиатрията, ще дам парите на Валя, евентуално, а???

# 734
Дени аз ти писах лично, задръж ги за сега Praynig Hug
преди малко ми се обади една от вас и ми пожела нещо - нямам думи.....малко хора ми бяха поднасяли нещо толкова приятно като пожелание....ОВНЕ Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт