"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 27 148
  • 802
  •   1
Отговори
# 735
Дени аз ти писах лично, задръж ги за сега Praynig Hug
преди малко ми се обади една от вас и ми пожела нещо - нямам думи.....малко хора ми бяха поднасяли нещо толкова приятно като пожелание....ОВНЕ Hug  bouquet  bouquet
Криска, успех за интервюто ,стискам палци и да пишеш какъв е резултата fingerscrossed Heart Eyes

# 736
  • София
Моя мъж иска някой да изнесе багажа от нас Simple Smile

# 737
  • край Дунав
Момичета, отново сме от Видин- офиса е на Бг ескпрес - куриерската служба за зрънчити-да не го забравите утре.

# 738
nezito- не мога да ти пратя лични
след като се върна ще ти пиша и ако не вали да отидем при Петя след обяд

# 739
Добре,пиши ми какво си решила. Simple Smile

# 740
Добре,пиши ми какво си решила. Simple Smile

изтрии си личните че не мога да ти пратя
малката спи, като стане ще ходя до Красно село и ще ти се обадя като съм там

# 741
# 742
Моя мъж иска някой да изнесе багажа от нас Simple Smile

За какъв багаж става дума, къде си ти?

# 743
  • София
Моля ви един спешен въпрос- някой събота следобяд или неделя ще ходи ли до някой дом в София?? Обади ми се една жена, дарителка, взела ми е телефона от сайта и иска да дари разни неща, пари, дрехи, плодове. Но иска да дойде на място. За мен е абсурд. Не искам да я карам да звъни на другите телефони и всички да я препращат, затова моля, ако някой ще ходи да  пише, за да не и убием ентусиазма....Трябва да и звънна до 2-3 часа..

# 744
Моля ви един спешен въпрос- някой събота следобяд или неделя ще ходи ли до някой дом в София?? Обади ми се една жена, дарителка, взела ми е телефона от сайта и иска да дари разни неща, пари, дрехи, плодове. Но иска да дойде на място. За мен е абсурд. Не искам да я карам да звъни на другите телефони и всички да я препращат, затова моля, ако някой ще ходи да  пише, за да не и убием ентусиазма....Трябва да и звънна до 2-3 часа..

утре може до дом 7 ако няма проблем с директорката, а към колко часъ след обяд

# 745
до момичетата в София

момичета , утре ще изпратим  месечните стекчета със Зрънчо , имаме уговорка с Роси , всеки месец да ви пращаме и на вас ,ние вземаме от една фирма  производител тук при нас във Видин

понеже не зная миналия път кой от вас ги взе от  офиса на куриерите
,по назад в темата една от нас беше писала къде се намира в София офиса им и как  е името на  фирмата куриер
Марина - my_sy ще вземе зрънчото от офиса на фирмата, чакам да ми кажат кординатите му, Маринче, ще ти ги пратя на ЛС . Момичета ,може ли някой да я придружи до там, защото не е запозната много със софийските улици Wink

В неделя в 10,00 ч. ще ходя в Св.Параскева ,с още една жена, която иска да види бебоците и да направи дарение. Има ли и други желаещи мами да дойдат с мен, да гушкаме малчовци.? Heart Eyes
После отиваме в П.Славейков.Дано не ми мине котка път,че още незнам кой ще ми гледа децата newsm78[/
  bouquet

# 746
  • София
Миленче  bouquet  bouquet  bouquet

# 747
  • Sofia
Миленче, тъкмо щях да пиша за това.  В понеделник ще отида да взема зрънчото, а за адреса- не се притеснявай ще го намеря с картата. Все пак, ако някой е ходил и  може да ми обясни къде точно се намира, ще съм благодарна.  Hug
Щеше ми се да дойда до св. Параскева, но съм сама с малката...

# 748
Миленче,пиши ми ако ще ходиш до п.славейков да отидем заедно-все още не съм занесла тефтерите за там от Еми-трябваше днес,но пак бях без кола Hug
да се сещате за някое дете с по-специален талант от някой дом(освен Ники де)-някой да пее,да рисува-нещо друго newsm78-има възможност за една стипендия

# 749
още нещо-с памперсите които ще се закарат в понеделник в Перник -6000бр. и кюстендил-4000бр(нали не бъркам криси newsm78)
в сметката ни остават около 530 лв за памперси-как е положенето в св.Параскева??? newsm78-там карахме последно преди месец-мисля,че е редно пак да им закараме

Общи условия

Активация на акаунт