ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Имаме втори фраг Simple Smile

# 541
ИНФОРМАЦИЯ ОФИЦИАЛЬНО НЕ ПОДТВЕРЖДЕНА⚠

🆕По информации из некоторых источников (которая уже недели 2 "гуляет" по сети) нас ждёт новый фильм.
Фильм «Неудачники» от OGM Pictures в главных ролях Ибрагим Челиккол, Бурчин Терзиоглу, Бенсу Сорал, Мерве Чагыран,Джанер Джиндорук и др.
Выход в прокат ожидается в 2021 году.

Ждем-с дальнейшего развития событий и оф.подтверждений

а дано видим ибича в нова роля

# 542
  • Плевен / София
Не ми харесва този фраг....Мехди нещо не е готов да каже "евет"

# 543
Не ми харесва този фраг....Мехди нещо не е готов да каже "евет"
Хич даже. Новата персона се появи и тя в кадър, но ще чакам превода на руски, за да видя дали ще мога да отгадая каква е. Със сигурност Мехди следи Зейнеп и няма да мине без да я притеснява, няма да се откаже току така от нея.

# 544
толкова бързо ,едва ли ще каже мехди да ,
новата  мадама доста сексапилно го раздава
 баръш го виждам като подкрепящ кариерата на зиза , но не и свързан  в  семейство с нея ,той е женен за бизнеса си ,света трябва да се върти по неговия часовник . -скучен ми на мен той

# 545
ето и превода на руски
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_781036

Момичета, страхотни коментари! Flowers Hibiscus

# 546
И най-силно жененият един ден се развежда. Такива като Баръш като ги чукне рязко осъзнаването, че животът преминава, а те си имат само работата и се влюбват безпаметно в първото същество от женски пол, което им попадне пред погледа. За сега обаче Баръш бей се проявява само като подкрепящ ментор. "Може много незаслужени неща да получиш в живота. Това, което заслужаваш обаче, за да го получиш трябва да го извоюваш - едно по едно" Ето такъв тласък й трябва на Зейнеп и над нея ще остане само небе - така нависоко ще изхвърч в кариерата!
А целия дерт на Мехди е, че е публично пред очите на квартала изоставен.
Това лицемерие в човешкото общежитие никога няма да го разбера - "не е важно какво е, а какво комшиите са казали че е".
Не се засяга от сълзите и нещастието на уж любимата жена, а от това че е събрала смелост да потърси щастието.
По някакъв начин достоен брат на вечно нещастната си сестра Мюжгян.

# 547
И сега Мехди бизнесмен ли ще става, като продаде сервиза? Нещо не го виждам нито едното, нито другото... ама спортната злоба ще заговори в него, а това че Зейнеп илизза на вечеря с Баръш, но и с Нермин ще се превърне в края на света. Тази новата ми прилича на хиена. Момчетата от махлето да не си загубят акъла по нея Rolling Eyes

# 548
Здравейте! Пиша за първи път, но ви чета редовно.
Следя сериала най-вече заради актьорската игра на всички актьори! Приятно изненадана съм от Демет, която досега е участвала в по-леки и по-забавни сериали, но тук показа колко добра актриса е и как може да бъде един истински "хамелеон" и да се справя със всичко! Респект! Ибрахим е актьор, който доставя удоволствие на всички с уникалната си игра и със сигурност един от най-добрите актьори! Всички останали се справят не по-малко добре, за което ги поздравявам!
Зейнеп е едно момиче, което е видяло повече от черната страна на живота. След това срещна Мехди, в който мисля че видя защита, но за съжаление сега ние виждаме един друг Мехди от този в първи сезон. Дано Мехди започне да се променя, а не да затъва все по-дълбоко. В новия фрагман виждаме разбиване на бутилка и се надявам да не посегне към алкохола, защото тогава вече наистина не знам какво ни очаква. Мехди ще трябва да премине през много трудности и промени, за да успее да си върне Зейнеп.
Със сигурност ще видим нови любовни влечения. За мен Баръш е приеман повече като приятел от страна на Зейнеп, отколкото нещо повече поне засега. Той ще бъде този, който ще й помогне да изгради образа си изцяло. Радвам се, че Сакине най-накрая застана на страната на Зейнеп и силно се възхищавам на всяко едно действие на Нермин!
Ще ми бъде интересно да видя и какво ще се случи с Бенал. Мисля че няма как да не се случи нещо по-интересно с нея от това да носи бебето на Мехди до края на сериала.
Очаквам и много нови премеждия между Бурхан и Мехди.
Като за финал ще кажа, че съм изключително щастлива от това че сценаристите показват колко силни могат да бъдат жените, когато са обединени и са заедно! Респект към целия екип, който успява да ни изненада с всеки един епизод! Също така смятам че въпреки всичко Мехди и Зейнеп ще успеят да намерят път един към друг и на финала ще ги видим заедно!:heart: Hands Pray

# 549

добро  утро
roaw141,за сега все още  имам  надеждата  ,че ще се  върнат усмивките на м и з. след много премеждия , катарзиси в сем. драма .

# 550
Фрага с бг суб: https://ok.ru/video/2063738341920

Аз искам Мехди да се мъчи. Не искам нито да му бъде простено лесно, нито да се реформира лесно. Искам да изпита на собствения си гръб всичко, което така "великодушно" раздава на жените около себе си. Бил е честен с Бенал, но и той като истински мъж е търсил разтуха при жена, към която няма сериозни намерения. Джемиле се страхува от него, сякаш не е неин брат, а господар. За Зейнеп вече знаем.

Ще си призная, трябва чудо, за да пожелая този Мехди и Зейнеп да са заедно. Да видим ще има ли чудо, или Мехди може само да затъва в блатото.

Ох, забравих да кажа на roaw141 добре дошла! Добре дошла! Flowers Hibiscus Но ще те наричам Ро, да знаеш, че не ми се сменя клавиатура на латиница!

# 551
дани мерси за фрага на бг. Flowers Hibiscus
на мехди ще му пратим бат ферхат да е научи как се излиза от тинята - /моля извинете за това /

# 552
Строга съм към Мехди под въздействието на погледите му във фрага. Но ако загледа възпитано, кротко, без ежене и гордост, сигурно ще ми дожалее за него. Но мятането му в такива крайности вече няма да е логично, а ще е основание за диагноза някаква. Ако един човек може да влезе в такъв режим на поведение, в какъвто Мехди е сега, това означава, че има сериозни личностни и поведенчески проблеми и няма да се справи лесно с тях. Затова за Зейнеп е по-добре да продължи пътя със зрял човек, а не, както вече беше казано, с останал като глезено дете в развитието си мъж. Няма нужда и тя като другите жени в къщата да дундурка Мехди през живота.

# 553
Пък напъните му да се промени като започне с обличането на костюм са направо УАУ. Типично за човек, който не може да оцени къде е проблема 🙄
Само не разбрах - ще се прави на богат или ще инвестира парите от продажбата на сервиза за да стане богат.

# 554
  • Плевен / София
Пък напъните му да се промени като започне с обличането на костюм са направо УАУ. Типично за човек, който не може да оцени къде е проблема 🙄
Само не разбрах - ще се прави на богат или ще инвестира парите от продажбата на сервиза за да стане богат.
Сигурно ще инвестира, за да стане богат...Не вярвам този сервиз да излезе толкова "златен"....

Общи условия

Активация на акаунт