ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ще има работници човекът, ще става шеф. Само че се чудя така с една гола амбиция да се докажеш, започва ли се бизнес, който ще те изстреля сред истински богатите. И ако в него е имало такъв потенциал, защо аджеба го е погребал в сервиза в махалата. Когато Нермин му предложи бизнес сътрудничество миналия сезон, защо гордо се удари в гърдите, че си е доволен от положението. Това е друг Мехди и много ме дразни. Браво на Ибо, него си го обичам и му се възхищавам, че играе отрицателен герой и то в такава светлина.

# 556
Дани, по-добре не можеше да се изрази и моето мнение за превъплъщението на Мехди.

Такива нереални истории в сериалите много ме дразнят, сещам се защо не гледах Карадайъ, например.
Леко съм разочарована от такова развитие на образа, но продължавам да чакам с интерес следващия епизод.

# 557
Дани, по-добре не можеше да се изрази и моето мнение за превъплъщението на Мехди.

Такива нереални истории в сериалите много ме дразнят, сещам се защо не гледах Карадайъ, например.
Леко съм разочарована от такова развитие на образа, но продължавам да чакам с интерес следващия епизод.

Ами то не се знае какво ще стане с плановете за забогатяване на Мехди. Мен по-скоро ми се струва, че мадамата ще го усуче и ще остане без парите от сервиза. Защото така нещата не стават. А пък до сега в сериала не са показвали небивалици. Мисля, че е възможно да е поредния житейски урок за Мехди, той така или иначе от 30+ стартира порастването си.

# 558
Ами за небивалици, сещам се за Черната перла, там главният от рибар стана успешен бизнесмен.
Аааа, и във Фатмагюл, бившият ѝ изведнъж заигра на борсата много компетентно.
А Кенан И. нали изведнъж започна да работи в съда и се справяше май доста добре.
Поне в първите няколко епизода, които гледах. 😀
Имам чувството, че и други такива "фентъзи" 😀 истории е имало, но сега не се сещам.

Да видим Мехди докъде ще я докара извън рамките на махленския бизнес.
Дали няма да разори семейството, че кака му и Бенал да се разделят с доста приличното си живуркане.

# 559
И на мен хич не ми хареса погледа и излъчването на Мехди, докато дебнеше Зейнеп...но за съжаление това е доста реалистичен развой на събитията. Огорченият съпруг, който няма достатъчно усет да осъзнае защо се е стигнало до там жена му да го напусне, но пък няма проблем да го играе жертва и отмъстител за поруганата си мъжкарска чест в квартала, да ѝ вгорчава живота като ѝ създава излишни пречки... Ако нещата загрубеят, в такъв момент се стига и до ограничителни заповеди. Надявам се да не го превърнат и в насилник!

Тази мацка новата не разбрах откъде е, но като нищо може Мехди да се остави да го омайва, само и само да "натрие носа" на Зейнеп, все едно да покаже, че и той може да се движи в нейните среди.
Смешно е, жалко е, което прави играта му наистина убедителна, щом обичта и възхищението, които изпитвах към него в 1 сезон, сега се превърнаха в негодувание и гняв!

# 560
И на мен хич не ми хареса погледа и излъчването на Мехди, докато дебнеше Зейнеп...но за съжаление това е доста реалистичен развой на събитията. Огорченият съпруг, който няма достатъчно усет да осъзнае защо се е стигнало до там жена му да го напусне, но пък няма проблем да го играе жертва и отмъстител за поруганата си мъжкарска чест в квартала, да ѝ вгорчава живота като ѝ създава излишни пречки... Ако нещата загрубеят, в такъв момент се стига и до ограничителни заповеди. Надявам се да не го превърнат и в насилник!

Тази мацка новата не разбрах откъде е, но като нищо може Мехди да се остави да го омайва, само и само да "натрие носа" на Зейнеп, все едно да покаже, че и той може да се движи в нейните среди.
Смешно е, жалко е, което прави играта му наистина убедителна, щом обичта и възхищението, които изпитвах към него в 1 сезон, сега се превърнаха в негодувание и гняв!
+1001 за точното определение. Не мъжка, а "мъжкарска чест".
Глупавото им, криворазбрано и силно напомпано самочувствие на преки потомци на Адам!

# 561
Ами то не се знае какво ще стане с плановете за забогатяване на Мехди. Мен по-скоро ми се струва, че мадамата ще го усуче и ще остане без парите от сервиза.
Помислих си същото и даже бих се радвала да го видя в такова безпомощно състояние, в каквото беше Зейнеп в началото на сериала... ще може ли великият алфа-Мехди да понесе обратите на съдбата и да се вземе в ръце, както тя направи Rolling Eyes Май малко зли станахме спрямо Мехди, но и в следващия епизод не виждам с какво може да ми харесат действията му... Kissing Smiling Eyes

# 562
  • Плевен / София
Ами то не се знае какво ще стане с плановете за забогатяване на Мехди. Мен по-скоро ми се струва, че мадамата ще го усуче и ще остане без парите от сервиза.
.....Май малко зли станахме спрямо Мехди, но и в следващия епизод не виждам с какво може да ми харесат действията му... Kissing Smiling Eyes
Да...защото от закрилник/ защитник започва да се превръща в насилник. И аз като Нух ми идва да го цапна по главата,  дано пък му дойде ума в главата.

# 563
Тази мацка може ли да е пратена от Бурхан !?!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 13:47 от Lilims

# 564
Лилимче, имаш предвид Бурхан сигурно. Дано не е така, защото това вече ще стане прекалено. Такива неща ме отказват от много сериали - вкарват един всемогъщ злодей, който има пипала навсякъде. В кантората на Баръш бей се влиза трудно, по заслуги. Да видим на тази наистина какви ще са ѝ заслугите.

Да, усещам се, че станах и аз зла към Мехди, но да имаш жена, която те обича, да се иска от теб малко, за да е щастлива тя. Но има такива мъже, озлобени, себеправедни, непреклонни, не знаят пред кого да наведат глава. Пред Бенал може, че чак я пусна в спалнята им със Зейнеп. И понеже не вярвам много в промяната на хората, веднъж щом покажат основния си характер, този, който се проявява тогава, когато човек трябва да прояви разбиране към друг, да прояви великодушие, затова чакам да видя сценаристите накъде ще тръгнат с образа на Мехди. Засега с образа на Зейнеп вървят в правилна посока, според мен.

# 565
добро утро
не искам да вярвам , че  всички стъпки ,който предприема са от злоба и за отмъщение
 и  от  обичания мехди  с.ц ще го превърнат в най- мразения / но нали филма е по действителни събития ...../

приятно гледане довечера

# 566
Момичета, много се радвам, намерих видео, в което една жена преразказва историята на Зейнеп от книгата "Момичето на прозореца". Много исках да разбера каква е истинската история. Историята на Зейнеп е една от многото истории в книгата. Зейнеп провежда два сеанса, като след финалния сеанс Зейнеп, която има дъщеря в истинската история, омъжена е за д-р Мехди, който е алкохолик и ѝ изневерява, осъзнава какви грешни решения е взела заради истинското си семейство, което я е накарало да се омъжи за Мехди, защото им подарява парче земя в селото (май с къща, защото родителите ѝ впоследствие отиват да живеят на село). Взема решение да се вземе в ръце, да отгледа сама дъщеря си, защото все пак е адвокатка и да не изпада в депресия заради мъж насилник алкохолик.

Майката Сакине е още по-ужасна в книгата, защото докато дъщеря ѝ расте при Нермин, тя започва да завижда и да гледа собствената си дъщеря като враг.

В книгата двете семейства живеят в Анкара, впоследствие, след като Екрем се пенсионира, Нерминови идват в Истанбул, Зейнеп учи право. Нермин е добрата ѝ майка приятелка, точно като в сериала. Няма Емине в книгата, Фарук е любимият ѝ, който отива войник, но когато Зейнеп се поддава на внушенията на родителите си и се омъжва за Мехди, Фарук излиза от картинката.

Много разхвърляно разказах, но вече знаем съдържанието на историята в книгата, и можем да правим справка.
Ето видеото, на турски е, но за някои ще е разбираемо - https://www.youtube.com/watch?v=AAkOp7WVkYA

# 567
Дани Heart благодаря за преразказа на книгата.

Цитат
Лилимче, имаш предвид Бурхан сигурно.
Дааа, много се извинявам, ще се редактирам Blush

Написах го набързо, когато гледах "Почукай на вратата ми " Simple Smile

# 568
От оф.канала - "Зейнеп решает больше не приносить жертв ради Мехди." Новый выпуск #DogdugunEvKaderindir выйдет на TV8 сегодня вечером в 20:00

дани,  мерси за откъса от историята , значи да си оставям надеждите за щастлив край на сагата м .з
 колкото и да ми се иска  с.ц  едва ли ще  решат да променят основната линия  от книгата

# 569
Лилимче, Hug Ти поне име си написала, пък аз много често забравям имена и героите стават "братът на главната, сестрата на еди-кой си". Grinning Ако Катя, мисля, не беше използвала името на сестрата на Зейнеп, за мен тя щеше да си остане с титлата, а сега май ѝ знам името - Гюлбин ли беше! Grinning

Кмаро, в книгата няма щастлив край за Мехди и Зейнеп. Зейнеп се връща в Истанбул и чете книгите на психиатърката, докато страда от проваления си живот с Мехди, който я е набил и също ѝ изневерява с приятелка, която уж ще им съдейства за сдобряването. З. отива на първа среща с психиатърката, която ѝ изписва лекарства, защото преди това е била толкова отчаяна, че почти три месеца не е ставала от легло. Мехди заплашвал да ѝ вземе дъщерята. И на втората психотерапия З. започва да осъзнава, че не бива да се отчайва и депресира, а да прояви решимост да отгледа сама детето си, да се бори за него, защото все пак е адвокатка.

Родителите на З., след като получават къщата на село, отиват там и приемат обратно разведената сестра на Зейнеп, за да си имат слугиня в нейно лице. Когато бяга и се омъжва, сестрата на Зейнеп също налита на алкохолик и нехранимайко, който я бие. А родителите не искат З. да се разведе, защото се чувстват задължени на алкохолика Мехди, не искат да му се срине авторитета и не я подкрепят за развод с него.

Книгата е оставена без край, с една решена да се бори Зейнеп, но това не означава помирение с Мехди. Да видим нашите сценаристи какво са ни приготвили. Засега ми е интересно и не държа филмовите истории да съвпадат с литературния първообраз. В книгите по-лесно се описва и разказва горчивата истина, докато, за да са гледаеми, филмите и сериалите често захаросват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт