ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
дани ,  отново благодаря за прочета

ще видим мехди в каква окраска ще остане на финала на серияла

# 571
# 572
  • Плевен / София
Да видим какво са ни подготвили.....

# 573
✅ Ибрагим Челиккол и Демет Оздемир вместе с командой "Судьбоносный дом" выразили соболезнования семьям пострадавших во время землетрясения в Измире

"На прошлой неделе Измир потрясло землетрясение. Покоя погибшим, здоровья раненым, терпения близким. Спасибо всем, кто помогает не потеряться и выжить в эту трудную минуту. Пусть все пройдёт, Измир"

https://vk.com/feed?z=video-190430554_456239461%2F185432cdd3f662 … t_-190430554_5873

# 574
  • Плевен / София
Сакине много ме ядосва...Баръш явно ще помага за нещо свързано с Ердем....за развод....връщане на карти ли...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 21:51 от gostenka68

# 575
https://vk.com/ibrahim_celikkol?z=video-132999259_456247120%2F0c … -132999259_782931

kak се разминаха само ....

https://vk.com/dizimedya
още преведени откъси  от серията / извинете ,че ги поствам така /

# 576
  • Плевен / София
Аман от Сакине в образа на многострадалната Геновева....Тя изпя адреса на който ще живеят със Зейнеп....а Мехди през цялото време го играе на обиден, че не му простиха.....а защо да простят...че да си държи бенал като втора жена, а Зейнеп да е до него, за да може да има семейство за което кибрит си мечтае....защо ли тя през цялата серия не се появи нито веднъж? Отново видяхме предварително финала на серията...и ми се струва, че няма да чуем сега отговора на Мехди....

# 577
Много хубава къща, женско царство Simple Smile
Сакине голям дразнител, а когато видя пианото направо се отрови.
Мехди с автомобилни гуми ли ще търгува?
И Емине нещо за бизнес говореха, ще видя да прочета при рускините...

Много гаден финал на серията, няма да видим отговора на Мехди...
Хубава беше серията Simple Smile най- много ме зарадва завръщането на Нермин в сериала, дано Баръш бей помогне за делото ѝ
По едно време съжалявах Мехди, защо? Надут пуяк, не съжалява ли поне малко, не вижда ли вината си...

# 578
Отговорът е даден: Евет!

# 579
Здравейте! Тази вечер гледах малко от епизода  затова няма да коментирам много. Хареса ми, това че Нермин се върна. Сакине отново ме накара да я намразя още повече. Видяхме и една силна подкрепа от страната на Баръш. Хареса ми това което се случва между Нух и Джемиле, някак си ме се струва истинско и чисто, въпреки че малко бързо стигнаха до предложението за брак. Радвам се на факта че отново показаха колко силни могат да бъдат жените, когато са заедно и когато са обединени! Относно финала, смятам че Зейнеп поне малко се надяваше Мехди да каже, че не е съгласен да се разведат. Със сигурност Мехди и Зейнеп имаха една красива история, но за огромно съжаление гневът на Мехди успя да ги раздели. Щастлива съм, че Зейнеп най-после започна да мисли за себе си и че беше достатъчно смела да сложи край! Със сигурност ще има много изненади в следващите епизоди!!
Отново прекрасна игра от всички актьори! Поздравления на целия екип Heart Hands Pray

# 580
Наистина чудесна серия отново. Няма да вярвам на трейлърите вече, защото очевидно Мехди обмисля бизнес, който е по силите му. Но и аз не схванах детайлите, ще видя рускините днес. Нермин, когато чу от Джемиле с какво мисли да се занимава Мехди, каза, че и тя му е предложила това някога. С гуми ще бъде нещо, но под каква форма, ще видим, ако Мехди успее. А мадамата се оказа от този сектор, да видим добронамерена ли е, или видя мъж, който може да бъде вкаран в някаква финансова схема, от която да се облагодетелства тя -  (да му изяде паричките, както казват бабите пред входа Grinning)

На Емине ѝ хрумна идея да отворят фирма, която да приготвя храна за кетъринг. А Нермин ѝ даде телефона си и каза да се обади на всички телефони в него и да каже, че Нермин ги препоръчва. Нермин нямала вече финансова възможност да помогне, но все още имала уважавано име.

Голям екип са жените, много ме радват! Искам винаги да слагат Сакине на място. То бива жена да няма никаква женска гордост, но нейното е върхът.

Засега много фино Баръш бей става част от живота на Зейнеп. Зейнеп се държи много мъжки, не плаче за Мехди и в такива моменти Мехди ми е черен и нямам милост към него. Но когато покажат колко страда Зейнеп за Мехди, осъзнавам, че и в него имаше потенциал да бъде чудесен съпруг, да бъдат истинска опора един за друг и  ми става по-мил, става ми по-симпатичен, защото го гледам през очите на Зейнеп и нейните несбъднати мечти. Но извън чувствата на Зейнеп към Мехди, за мен той вече е само черен. А Мехди какво ставане направи в съдебната зала, когато трябваше да даде отговор - тежък, непоклатим, незасегнат, ненараним. Коя е Зейнеп, че ще се опъва на Мехди уста, че ще оставя него, бащицата на махалата! И той иска развод, разбира се!

# 581
рейтинг........
за съжаление с минус

и серията с руски превод
https://turkru.tv/moy-dom-18-seriya.html

# 582
аире мерси за линка с  превод , на  руската  групата  също
след тези събития които дани прекрасно ни е въвела - благодаря и    няма как да е на плюс реитинга , / за мен този сериял трябваше да свърши с 12  серия  и нямаше да ги имам тези разочарования от  персонажите , но проекта не е фикция ,а отражение на действ. събития./

# 583
  • Плевен / София
Скрит текст:
рейтинг........
за съжаление с минус

и серията с руски превод
https://turkru.tv/moy-dom-18-seriya.html
Благодаря за линка...
След гледането на картинки снощи и днес с превод впечатленията ми от Сакине и Мехди си остават същите....
Не знам какво трябва да стане, че родната майка на Зейнеп да престане да я изнудва емоционално и да я кара да действа според нейните остарели разбирания...Аман от поученията и относно съхраняването на егото на мъжете....Не разбирам общество, в което не се смята семейство, в което няма мъж, а ако този мъж пребива съпругата и децата си....йок...йок това семейство е за чудо и приказ и няма проблем да го пуснем да живее под наем ...
Браво на Нериман, че подкрепи действително Зейнеп и с пианото искаше да и върне малко от спомените за отминалите щастливи дни...Не че Сакине го прие...имам чувството , че тази жена ще си умре недоволна от живота въпреки старанието на дъщеря и да и даде възможност за ново начало....
Този път ни спестиха присъствието на Бенал...но Мюжгян беше в излишък...не мога да се съглася, че Мехди и е син и тя трябва да се откаже от личен жинот...Брат и не нито на 5, нито на 15 години...Голям мъж е и от 17 годишен ги издържа...Та кой кого гледа се питам аз....Просто Мюжгян я е страх да вземе живота си в собствените си ръце и се крие зад гърба на брат си...Това е....Защото въпреки любовта си към Бурхан, той е отоговорен за смъртта на баща и....
Баръш бей...прекрасен образ надявам се такъв да си остане до край....
Мехди си го оставих за десерт....Не мога да приема отношението му към Зейнеп...Не могат да останат приятели....добре...но той и с Бенал се беше разделил, но не я следеше....и ли да я подминава като малка гара....Слава богу каза "да" за развода и сега ще става бизнесмен...Дали , за да е по близко до Зейнеп и да се изравни на професионално ниво с нея предстои да разберем...дано е за добро новото начинание...
Дългичко стана....но серията беше наситена откъм емоции...поне за мен...
Бъдете здрави...

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 17:20 от gostenka68

# 584
Не знам, не знам какво да си мисля за Мехди!
Много противоречиви чувства изпитвам към него, гледайки новата серия...

Нух каза, че според него Мехди искал да е на нивото на Зейнеп и затова прави фирмата.
Зейнеп не се раздели с него, защото е автомонтьор, проблемите бяха други.
Той сам е преценил, че трябва промяна. Може би, беше провокиран от разговора, че Зейнеп ще печели повече от него.
Или от това, че Зейнеп вече работи като адвокат, преди това беше студентка.
Защо иска тази промяна?! Защото иска да си върне Зейнеп! Защото иска да е на нивото ѝ, когато застане пред нея!
Ако е така, добре!
Той продължава да се притеснява за нея и да се грижи , при нужда- /квартирата/
Когато гледах трейлъра, помислих си, че Мехди следи Зейнеп... но сега си мисля, че той просто иска да е около нея, с нея, да я вижда... защото от Сакине разбра, че срещата е за делото на Нермин.
Минавайки по улицата, може би е искал да види Зейнеп, но там беше Сакине...
Объркана съм, наистина, очаквах той продължи махлеските свади с Бурхан, да си върти броеницата в работилничката и се напива вечер, но при срещата с Бурхан , той овладя някак си гнева си. Започна да търси възможности за бизнес... дано да му потръгне... Мацката видя, че са новаци в бизнеса, може и да ги изпързаля, и да се наложи Зейнеп да ги спасява Joy
 Мехди стартира промяната, дано да е за добро.

Много се освежи сериалът със завръщането на Нермин. Тя е добрата фея в живота на Зейнеп.

Баръш бей засега трупа точки. А как ни го представиха в първите кадри Simple Smile Всички строени, той върви с вдигната глава, не поглежда никого, само уволнява за минутки закъснения Simple Smile
Работи на висока скорост, но не изпуска от поглед Зейнеп, разбира всички нейни притеснения.
Зейнеп , в началото на новия път има до себе си Нермин и Баръш, които ѝ помагат, да преодолее трудностите.

Нух и Мюжгян най- после преодоляха стиснителноста си и си казаха ДА!

Общи условия

Активация на акаунт