ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 937
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Дано съда да ги разведе. Защото се е случвало по сериалите да им назначи семейна терапия.

# 496
лили ,мерси за фрага
 е мехди си получи присъдата ,не я искаше , но я прие с мъка , зеинеп въпреки болката   заседнала в гърлото и намери сили за промяна. / точен изказ на лицата им /
  а майка и сакине -вечната робиня ,стой като жертва и чака з. да се примири
 може би баръш ще внесе светлина в живота на з. а новия дамски образ   имам усещането ,че ще забърква неприятности

# 497
Добро утро!
Лили, благодаря за фрага с руски превод!
Стана тя, каквато стана! След края на 17 епизод бях почти сигурна, че Зейнеп ще му даде шанс, макар и живеейки разделени, но момичето ни е непреклонно! Само че, Мехди е от този тип мъже, които подобно нещо на това, което му се случва, ги озлобява и ги настървява да бъдат отмъстителни към жената, която смятат, че е постъпила несправедливо с тях! Мехди е от мъжете, които маниакално се влюбват и когато не получат това, което искат от обекта на чувствата си, отговора е отмъщение, и към жената, а най-вече към този, с който тя се опитва да бъде щастлива! Мисля, че ще преследва Зейнеп, ще и създаде куп проблеми, няма да пощади и близките и хора, които са около нея, но най-вече ще го отнесе Баръш бей, ако има някакво сближаване между него и Зейнеп, та било то дори и съвсем колегиално и приятелско, защото за такива като  Мехди няма черно и бяло, няма дори сиво, те виждат само това, което е в главите им!
Бях малко разколебана от филма, след като представиха Мехди в съвсем друга светлина в този сезон, след като и помен не остана от красивата им любов, но сега очаквам с нетърпение следващите епизоди на филма, защото смятам, че ни предстои да видим доста интересно развитие на тяхната и на останалите герои история. Мисля, че тази 17 серия беше повратна и оттук нататък започва същинския втори сезон на филма.
Желая на всички ви хубав и усмихнат ден! Бъдете здрави!

# 498
Все още няма официално видео на трейлъра за 18 епизод нито в сайта на телевизията, нито в канала в Ютуб. Ще му сложа бг субтитри, когато пуснат видеото с хубаво качество, сега явно е любителски запис от излъчването му по телевизията.

Да, започва нова ера във взаимоотношенията на Мехди и Зейнеп, да видим под знака на отмъщение ли, на промяна и прошка ли ще премине тя. Но се радвам, че Зейнеп не му даде втори шанс при тези обстоятелства, при тази форма на извинение. Извинението му трябваше да бъде само в една посока - "Зейнеп, осъзнах какъв звяр се е криел в мен, това е недопустимо и никога повече няма да се повтори!" А ние какво имаме - "Зейнеп, не ни предавай, не се отказвай от нас!" Хубаво, ама това са празни думи!

# 499
Здравейте! Изгледах фрага, за което много благодаря на gostenka68!
Направи ми впечатление, че Зейнеп погледна ръката на Мехди, не видя пръстена и според мен тя го възприе като знак, че той се е отказъл от нея. Това и даде повече категоричност в отговора на съдията. След това гледаше с такъв поглед, пълен с копнеж по нещо, което вече не съществува...И аз очаквах, че ще му даде втори шанс, но Мехди явно не го иска. Кой знае какви чувства на незаслужена обида и поругана гордост върлуват в него. Кой знае...ще видим...

# 500
Здравейте! Изгледах фрага, за което много благодаря на gostenka68!
Направи ми впечатление, че Зейнеп погледна ръката на Мехди, не видя пръстена и според мен тя го възприе като знак, че той се е отказъл от нея. Това и даде повече категоричност в отговора на съдията. След това гледаше с такъв поглед, пълен с копнеж по нещо, което вече не съществува...И аз очаквах, че ще му даде втори шанс, но Мехди явно не го иска. Кой знае какви чувства на незаслужена обида и поругана гордост върлуват в него. Кой знае...ще видим...
Оооооо, Мехди иска втори шанс, просто Зейнеп не му го дава! И е много права!
Копнеж по какво? По тормоза упражняван и от Мюжгян?!? По Бенал, която живее в дома и като втора жена на Мехди, но се вживява като негова първа любима, защото носи неговото дете, което тя просто запази, за да манипулира Мехди и цялото му семейство?!?
По Мехди, който толкова много я нарани и разочарова, от когото тя изпитва дори и страх, от неговия непредвидим и неубоздан гняв?!? По Мехди, който нито веднъж не се опълчи на онези двете змии Мюжгян и Бенал и не застана твърдо до Зейнеп, за да я пази и защитава!!!
Не се е отказал Мехди от нея, тя се отказа от този брак, превърнал се в кошмар за нея, който я върна в детските и спомени с един баща тиранин! И тя никога няма да позволи това отново да се случи нито в нейния живот, нито в живота на близките и!
В началото на филма много се дразнех на Сакине, че е дала Зейнеп в семейството на Нермин, но сега съм изключително доволна, че точно Нермин е възпитавала Зейнеп, защото, ако това беше направила Сакине, не ми се мисли какво точно щеше да стане от Зейнеп!

# 501
По повод мой предишен пост:
Може и да не съм достатъчно наблюдателна, може и да не съм достатъчно задълбочена, може да виждам съжаление по любов, която едва ли е имало, може...още много неща. Така съм го видяла и го споделих. Вероятно в последното ми е грешката.

# 502
Зейнеп каза в съда, че иска развод. но не сме чули тежката дума на Мехди бей. Ако каже, че не иска да се развежда?! Да си имаме едно на ум, докато гледаме цялата серия.
И все пак , мисля, че развод ще има. Може би са пуснали молбата по взаимно съгласие и затова така бързо има дело.
Категорично не вярвах, че Зейнеп ще даде втори шанс на Мехди! Втори шанс, това означава да се върне в къщата при Мюжгян и Бенал... Зейнеп е сериозен човек, който не си сменя мнението на всеки 5 минути. А и тя се "сбогува" вече с Мюжгян, остави я на тъмнината в родният дом...
Какъв втори шанс за човек, който дори не осъзнава грешката си?
За този втори шанс Мехди ще трябва да извърви много дълъг път. Той е свикнал да си върти броеницата, а животът монотонно да си върви покрай него... Затова сега е притиснат от обстоятелствата- женитба с невеста избрана от майка му, бебето от любовницата, кръвната вражда- всичко това го помете като ураган и той не може да стъпи на краката си. Не се справи! А и със сестра като Мюжгян, която му пили мозъка постоянно и го обърква, той не може да разсъждава и да вземе адекватно решение. Не го оправдам, само констатирам.
Силно се надявам, че разводът ще го отрезви и той ще осъзнае грешките си.
Може би има светлинка в тунела- когато видя Бенал, той каза на Мюжгян, че само налива масло в огъня...

За разлика от него Зейнеп борбено и целеустремено осъществява мечтите си!
И тя има мрънкало до себе си- Сакине, но не се подведе по акъла ѝ.
Зейнеп стои здраво на краката си!!!

Промяната на Мехди започва от... якето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 503
Оф, lilies , това “ ново “ яке ми избоде очите в тази серия. Показва ханша му несъразмерно голям и като че ли ще се разпусне всеки момент.

# 504
И бг субтитри на трейлъра, има вече официално видео в Ютуб без грозните телевизионни надписи в долните ъгли: https://ok.ru/video/2057950005792

Да, като че ли лисата на халката на пръста на Мехди сякаш окуражи Зейнеп да бъде твърда до край. И погледът на Мехди точно говори за отмъстителност след развода, а не за съжаление, което да доведе до промяна.

Относно зациклянето на сериала - струва ми се, че във всички турски сериали има един такъв момент на повтаряне на основните конфликти, тъпчене на едно място един вид, за да нажежат атмосферата и да създадат условията за взрива. В нашия случай това беше отровното присъствие на Мюжгян - вече няколко епизода тя трови атмосферата, а Зейнеп търпеливо чака развръзка и действие от страна на Мехди. Но такива не последваха и очакваният взрив дойде. Трябваше количествено натрупване (Мюжгян, Бенал, Бурхан, побоя, обърнатата маса, заключването), за да е оправдано "качественото избухване" на Зейнеп! Grinning

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:37 от Дданни

# 505
Новое в сети

Ибо за кадром с той же фанаткой

дани,  мерси за превода  на фрага , и на песента
поне за мен ,  ако мехди поеме по трънливия път на възмездието серияла ще се лиши от стойността си

https://www.youtube.com/watch?v=mSRn6OlDgrw&ab_channel=DemetEuropeedits
и ще си позволя да сложа едни прекрасни мигове

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 21:31 от kmaroo

# 506
Отново изчетох разсъжденията ви по фрага, и аз като Мари мисля, че Зейнеп съжалява, защото тя наистина обича Мехди. Но съжалението е по-скоро по "какво можеше да бъде", защото това, което се получи, не беше красиво, а началото беше много обещаващо. Любовта, привличането не са винаги под контрола на разума дотолкова, че с решението за развод да изчезнат и те. Но времето лекува, ако се наложи.

Като гледах епизода оня ден и видях якенцето на Мехди уста, как се е вталил само, ми стана малко смешничко, защото на цялото му пъчене как той е по-по-най, да се втали като моден младеж не е много в негов стил. Приемаме, че това е най-голямата жертва обаче, която може да направи за Зейнеп - да се "барне" малко по-стилно. Grinning Щеше ми се да го видя в офиса на Зейнеп със старото си яке до изтупания Баръш бей. Че и със широките дънки с не толкова модерна кройка. Но сценаристи и режисьор го пожалиха, издокараха го малко, преди да го срещнат с г-н Елегантност.

# 507
Мисля си, че новата персона, която влиза ще е предизвикателство към Зейнеп. Може би амбициозна, но подмолна колежка. Ще се опита да вбие клин в зараждащото се доверие и харесване между Баръш и Зейнеп.
Ако предстои развод Зейнеп ще остане изцяло в "цивилизовани" свят. За да има интрига и паралел трябва да покажат полите игри и в него. Един вид "образована" Мюжгян. Да видим дали ще позная.

# 508
Много се радвам на коментарите и на различните гледни точки.
Винаги има какво да научиш, да разбереш или да видиш някои детайли, които ти убягват.
Например от вас разбрах, че Мехди е без пръстен в съда Blush

Не ми се иска Мехди да поеме по пътя на отмъщението , достатъчно страдания причини на Зейнеп.
Предпочитам да изживее своя катарзис, да се пречисти, да се прероди... сам да прогледне...
Но сценаристите каквото са решили и написали, това ще гледаме Blush

Дани Flowers Hibiscus  благодаря за фрага с бг. суб.

# 509
привет
 дани , лично нямам против новия дрескод на мехди / е няма копчета якето:laughing: ... пепелче /
дано да не е само във визията промяната , а в съзнанието и действията
лили мерси ,че си сложила позитивната снимка , и извинете за "'моята'".
 но мисля, че мехди не е махнал халката ,тоя я носи на лявата ръка .

dariVale , харесва ми идеята ти за новия дамски персонаж , но както имаше и в темата публикации може и да е сестра и .

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 11:54 от kmaroo

Общи условия

Активация на акаунт