Тази се появи днес. Несли е в образа на Наре, но не се сещам откъде е.

нова
Снощи я четох, напълно подкрепям автора и аз, то се знае
Вярвам, че всеки неутрално гледащ ще е на същото мнение.
Дано на някои им светне, че образът на Санджар не се харесва на турските жени, особено след случаите това лято... Единият беше на мъж с жена и малка дъщеря, убил едно момиче красиво като капка, само защото му е отказала да му е любовница.
, Гедиз е виновен по дефолт, защо се учуваш
Още ми става смешно като се сетя как Санджар се пенеше в затвора и питаше Гедиз защо бил върнал парите на семейството на Ефето. 8-9 години не го питал, взел ги, ползвал ги, сега се сетил, че не му е съвсем тамам тази постъпка. Защо бре джанъм?! 
и няма да рискуват сериала .Но от друга страна е добре като се говори за него ...
, разсмя ме много
Бях забравила тази подробност за парите. Викаш, ползвал ги със здраве, пък после пита
Все се забравя обаче, че Бурхан ага е бил прадядо на Гедиз, наследството по право се пада на него. Не е откраднал нищо Гедиз, проявил е благородното си сърце и изпълнил каприза на прадядо си. Ама нали все търсим под вола теле и се съмняваме във всичко...
Сещате се, нали? 

, Гедиз е змията в пазвата на Санджар. Видя любимата му, завидя му и реши да му я отнеме. Забрави за приятелство и партньорство, стана предател. Непрекъснато му напомняше на Санджар, че има жена и задължения. Направо го заведе за ръчичка и докато не спа с Менекшето не го пусна. Tövbe tövbe... Само докато го пиша и се изнервям. Голям мъж станал, забогатял от нулата, ама не знае как да се оправи с една жена, която и на снимка не иска да погледне. Чака Гедиз да му каже какво да прави 

Препоръчани теми