Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 249
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Снимката с Неслихан и Кадир не е от рождения й ден и не е нова, просто сега се появи. Снимани са в Бодрум, преди време.

Тази се появи днес. Несли е в образа на Наре, но не се сещам откъде е.

нова

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 21:05 от Еванджелин

# 136
  • Кърджали
Hakikaten içinize sindi mi? Sefirin Kızı dizisi yeni sezon tanıtımı izleyiciyi çileden çıkardı!
https://televizyongazetesi.com/hakikaten-icinize-sindi-mi-sefiri … n-cikardi/1233612
Май не успях да пусна като хората линк
Попаднах на тази статия. Коментира промото, рсзвитието на сюжета, героите, насилието във историята. Дълга е и от телефонс ще ми е трудно (уморително да пиша на тсзи дребна клавиатура) да преведа цялата, но ако успея да се вредя на компютъра ще я првведа. Сега накратко.
Заглавието е "Наистина ли сте доволни ?Промотоза новия сезон вбеси зрителите"

Накратко. Героят , който изиграва Акюрек, се харесва(ше) от зрителите, въпреки грешките, които е допускал, но заради любовта, която изпитва към Наре е срещал симпатиите на хората.
Но сновия сезон иглежда, че нещата ще се променят. Зашото се намесват оръжия, Наре в затворена в конака, а насилието в историята се увеличава. Това, което най-много привлича вниманието и дразни е положението, в което е поставена Наре.  Досега въпреки цялото физическо и психологическо масилие, с което е живяла Наре от страна на баща си и братовчед си, тя се е опитвала да се държи като силна и да отгледа и дъщеря си без да позволява детето да полупава някакви травми.
И зарсди това, че е отстоявала на насилието, приявявала е воля и сила, грроинята е толкова харесвана.
Припомнят, че Санджар е по-традиционен тип, който  навремето изоставя Наре, но люборвта му продължава и товамкарс хората да се опитст да разберат героя. Но той все повече притиска Наре, вкрава я в проблемите си и въпреки че е женен вече за друга, продължава да я преследва, което вече създава неприятно впечатление.

От друга дтрама героят ма Ураз - Гедиз се описва като всеотдайно влюбен и намиращмвсе повеч подкрепа от зрителите, подкрепящ, искрен и се очакват да възникват все повече конфликти юежду двамата мъже заради любовта им към Наре
Още повече че зрителите са останали разочаровани и ядосани от рсзвиттието при което Наре е зстворена в конака и принудена да живее ксто втора съпруга, любовница. Така тя ще е подложена на псохологипески тормоз в къшата, което вече сериозно среща съпротива от жените в страната. И без това в страната в момента емдостатъпно сериозно положението с насилието в семействата, има много убийства и не се одобрява нещо подобно да се показва и от екрана. Поведението на Санджар се определя вече болно, вманиачено и не се одобрява да се показва чемжена може да е едва ли не сляпо влюбена в такъв мъж. Вече просто хората ме искат да гледат ситуации в които жените се примиряват с тормозс върху тях, а искат да видят силна, самостоятелна и бореща се за щастието си жена. Не се одобрява и размахването на оръжия, стрелбите, раняванията, докарва го повече да прилича на мафиотските сериали, а такива си имат достатъчно..
Вде повече зрителите започвали да одобряват връзка между Наре и Гедиз, заради това, че той винаги е подкрепящ, разбиращ, обичащ я искрено, макар и вде още несподелено, ме я притиска, уморява, наранява, изнудва.
Въпреки че в промото Наре казва " Аз съм Наре, означава сила, упорство, издръжливост, изгаряне", се коментира че образът ѝ вече далеч не е на силната жена, а на жена подтисната от Санджар. Не се знае дали екипа ще вземе под внимание недоволството на зрителите, но би било хубаво да намалят насилието, мафиотски сериали достатъпно имало. Накрая има и споделени снимки с коментари на зрители под промото в YouTube.

Общо взето и моето мнение е такова като на автора на статията.. Дори и да решат да оставят Наре със Санджар (за мен тсксва връзка е невъзможна ама нейсе), то да се стегнст и да намалят дозата на насилието психическо и физическо, защото може и да не завършат сезона. А иначе е много ксчествен проект.

Обшом

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 13:48 от Aлекcандрa

# 137
Алекс, благодаря ти, че си превела статията Kissing Heart Снощи я четох, напълно подкрепям автора и аз, то се знае Stuck Out Tongue Winking Eye Вярвам, че всеки неутрално гледащ ще е на същото мнение.
Всъщност, ако отидете да прочетете коментарите в ютуб под видеото с промото, ще видите кои коментари са с хиляди лайкове. Както знаете, може да се лайква само веднъж Sunglasses

За улеснение давам линк

https://www.youtube.com/watch?v=MlAXMHyTRjM

След като излезе промото, се пое един лайтмотив от лобито на Санджар, че Гедиз = Акън, придружен с колажи  -сравнения. Гнусно ми е дори като си го спомням. Гедиз, който си държеше ръцете зад гърба, когато беше до Наре, защото знае за травмата й... Йок артък!

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 14:23 от Еванджелин

# 138
  • Кърджали
Това, което направи Акън на Наре не може да се сравнява с нишо друго. Да насилиш жена по такъв начин е животинско, подло и...нямам думи..
Санджар има огромни грешки и той, ама досега все имаше какво да го оправдае. Дано в новия сезон успеят да нацелят дозата и не го превърнат съвсем във звяр.
За Гедиз мнението ми е ясно от отдавна. Че ми хареса като изслушваше Наре докaто тя му разказваше за случилото се, хареса ми. Но на мен ми открадна сърцето с това  "  Сега да те прегърна силно или да те хвана и да разтреса силно не знам. Знам че и двете няма да ги направя"... Някак си с тези думи и притеснението му, и страха му, и любовта му, и болката, всичко на веднъж. Тсзи сцена я гледах няколко пъти едно след друго.
Ох, бе, мразя тази телефонна клавиатура. Една дума не мога да напиша правилно.

Уау. Не  бях чела коментсрите под промото след първата вечер.  Наистина са доста критични (меко казано),

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 15:09 от Aлекcандрa

# 139
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Хубава статия, мерси за линка, Алекс Flowers Hibiscus Дано на някои им светне, че образът на Санджар не се харесва на турските жени, особено след случаите това лято... Единият беше на мъж с жена и малка дъщеря, убил едно момиче красиво като капка, само защото му е отказала да му е любовница.

След като излезе промото, се пое един лайтмотив от лобито на Санджар, че Гедиз = Акън, придружен с колажи  -сравнения. Гнусно ми е дори като си го спомням. Гедиз, който си държеше ръцете зад гърба, когато беше до Наре, защото знае за травмата й... Йок артък!

Еве Heart, Гедиз е виновен по дефолт, защо се учуваш Grinning Още ми става смешно като се сетя как Санджар се пенеше в затвора и питаше Гедиз защо бил върнал парите на семейството на Ефето. 8-9 години не го питал, взел ги, ползвал ги, сега се сетил, че не му е съвсем тамам тази постъпка. Защо бре джанъм?!

Сценарият е проблемът тук, още от началото. Колкото и онези абли, сценаристките, да се палят, не им се отдава писането...

# 140
Здравейте дружки Heart Eyes
Мерси за инфото .
Аз съм убедена ,че СЦ ще се съобразят с обстановката в страната и Наре в чифлика ще е само серия - две . И там ще им разкаже играта .
Знаят те от къде духа вятъра Grinning и няма да рискуват сериала .Но от друга страна е добре като се говори за него ...
Колко ли ще ни пилят по нервите Rage

# 141
Рени Heart, разсмя ме много Grinning Бях забравила тази подробност за парите. Викаш, ползвал ги със здраве, пък после пита Joy Все се забравя обаче, че Бурхан ага е бил прадядо на Гедиз, наследството по право се пада на него. Не е откраднал нищо Гедиз, проявил е благородното си сърце и изпълнил каприза на прадядо си. Ама нали все търсим под вола теле и се съмняваме във всичко... 
Дето вика Гедиз "Миш, миш, миш... Не можа ли да попиташ нея и да я изслушаш?" хихихи Stuck Out Tongue Winking Eye Сещате се, нали?

Промото на Стар тв щяло да излезе на 1 септември, а новия афиш на Дъщерята на 3 септември, според една дето дава клюки за сериала. Утре започва нов сериал по стар, белки ни пуснат нов трей тогава, ама...

Ново от Ураз

# 142
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! GrinningCoffee

Еве Heart, Гедиз е змията в пазвата на Санджар. Видя любимата му, завидя му и реши да му я отнеме. Забрави за приятелство и партньорство, стана предател. Непрекъснато му напомняше на Санджар, че има жена и задължения. Направо го заведе за ръчичка и докато не спа с Менекшето не го пусна. Tövbe tövbe... Само докато го пиша и се изнервям. Голям мъж станал, забогатял от нулата, ама не знае как да се оправи с една жена, която и на снимка не иска да погледне. Чака Гедиз да му каже какво да прави Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

# 143
  • София
Лек и успешен ден момичета. 
Ренка 

Любовта е велико нещо. А жените са създадени да бъдат обичани, не разбирани. Изисква се кураж, за да обичаш, но болката, която изпитва обичащия, е прочистващата сила на живота ни. Познаваме хора, които толкова много се страхуват от болката, че затварят себе си в черупка. Недаващи, неполучаващи, докато накрая животът им се превръща в жива смърт.
Нещо такова до този момент е поведението на Санджар. Обича безумно Наре, но не знае как да покаже тази любов. Изпитва болка от това, че тя не може да бъде с него, но не иска да я загуби и не и позволява сама да си устрои живота.  И така се върти в омагьосан кръг, като прави грешка след грешка. Никой не му е виновен, най-малко пък Гедиз. Ако не е Гедиз, друг конкурент ще се появи за сърцето на тази красива жена. В природата няма празно.

"Любовта която получаваш, е равна на тази, която даваш" - това е казал Пол Маккартни

От всякъде струи любовта между Несли и Кадир.

# 144
  • Кърджали
Сред турските звездни двойки до сега бях виждала само една, при която любовта е с главно Л (Мехмет Асланту и Арзум Онан). Сега при Кадир и Неслихан виждам същото - любов, обожание, разбиране, живот и много им се радвам. Дано и те запазят огъня между тях десетки години.

# 145
  • Яко в Матрицата...

Wink

# 146
У, Рени Hug , довела си ни този неотразим чаровник Heart Eyes
Добра ви вечр , мили дружки Hug

# 147

Ох..., обичам това момче Heart Eyes
Нямам търпение да го видя отново в действие Smirk

# 148
  • София
Руските фенове на НесКад са качили снимки от акаунта на  казахския актьор Нурлан Коянбаев от посещението на двамата в централата на собствената му продуцентска компания Алим Япъм

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?z=video-76350204_45624 … pl_wall_-76350204

# 149

Радост за очите ми Heart Eyes

Линде, Alim Yapim е фирмата на Кадир и Несли, а Нурлан им беше на гости там Sunglasses

Промото на стар Heart Eyes

https://twitter.com/startv/status/1298337350108565506

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 06:57 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт