Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 689
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Да, и почват и те в понеделник на 28-ми ще са конкуренция на Дъщерята и на Ябълката! Тамън за тук са.

# 196
Малко снимки от 18 епизод

И озета, ако може да се нарече така...

Въпреки тежестта от раната си, Санджар отива след Наре. Наре, от друга страна, се моли Санджар да не умре, в кабината, където е затворена от Акън.
Заради играта, организирана от Кахраман, Гедиз вярва, че Санджар и Наре са прекарали един ден сами , и му е много тежко. Елван обаче разбира, че нещо се е случило с Наре, благодарение на вниманието си.
Когато Гедиз научава това, дава всичко, за да намери Наре, Има и заподозрян, Яхя!
Докато Гедиз се опитва да накара Яхя да говори, Санджар успява да достигне Наре и да влезе в лодката, където са Акън и много въоръжени телохранители.
Но докато се опитват да избягат от лодката, Наре скача пред куршума, насочен към Санджар и е застреляна от Акън.
Сега двамата влюбени, и двамата ранени, трябва да се държат един за друг и да се върнат в родината си. Там ги чака един Гедиз, който вече е изгорил всички кораби (решен на всичко демек, няма връщане назад).

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 12:45 от Еванджелин

# 197
  • Яко в Матрицата...
Еве, мерси за озета Heart Eyes

# 198
Благодаря Еви Hug

Надявам се в озета просто да са забравили да ни споменат, че Кахраман помага на Санджар да си върне Наре, защото иначе звучи абсурдно.

Санджар, въпреки раната си успява да доплува до лодката на Акън и незабелязано да влезе в каютата на Наре. Хващат ги, когато се опитват да напуснат лодката ThinkingRolling Eyes

Първо, Санджар е Супермен, това го знаем.
Второ, изглежда, че Акън и компания са били спрели, за да се полюбуват на гледката. И, така Санджар е доплувал до тях с кървяща рана Thinking
Добре...

Да видим, какъв е Гедиз, когато гори кораби Smirk

# 199
  • Яко в Матрицата...
Джулия, да гори, да гори, колко да ги изгори тез кораби Гедиз? Joy Докато не гледам серията, на озети не вярвам аз Wink

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 15:04 от Reni - BG

# 200
Джулия, да гори, да гори, колко да ги изгори тез кораби Гедиз? Joy Докато не гледам сетията, на озети не вярвам аз Wink

Съгласна Grinning

Другото...
Още от видеото ми направи впечатление, че Гедиз притиска Яхя. Сега разбирам, че е бил заподозрян. Чудя се защо?
Доколкото си спомням, когато се случи отвличането Яхя беше по това време на пристанището по работа. Дали е видял нещо или е без вина виновен в очите на Гедиз...

# 201
Разсмяхте ме бая, но озета наистина е абсурден. Тез Андерсенови приказки взеха да пишат.

# 202
  • Кърджали

"Преди малко приспивайки дъщеря ми ѝ разказвах Спящата красавица. Но от "се оженили и заживели щастливо" промених края на прикаската на  двамата си дали време да се опзнаят, излизали на вечеря, това, онова, изчаквало момичето за да се убеди, че принцът наистина ще се отнася добре с нея."
Туит на Ураз, кокто много се хареса на хората и медиите (нали всички го превъзнасят какъв страхотен баща е). Усмихна ме, стана ми едно мило.. Той имаше и друг уж семпъл, но много силен туит при последните случаи на убийства на жени в Турция. Тогава направо ме беше просълзил.

# 203
  • София
Очаквам с нетърпение в понеделник новият сезон на ДП.
Наре Челеби се взира в далечината, дано да зърне Санджар

# 204
Оп, девойки Kissing Heart

Понеже продуцентите не пуснаха нищо, феновете са направили алтернативен афиш Joy

Голямо безхаберие тези хора, да не им е уроки Sunglasses

# 205
  • Варна
О, хааххахаах - феновете са неизчерпаем източник на всякакви дивотии
JoyJoyJoy

Ама добре пасват : )))

А тази гадината сещате ли се? От хубавия ни сериал Фатих Харбие/ Двете лица на Истанбул.
Пак ще е гадина : ))) От сериала на Серкан и Мелиса Памук

# 206
Започва войната на Наре, която никога не се покланя /не свежда глава/

Много се надявам, да не караме само на големи приказки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 207
Оп, девойки Kissing Heart

Понеже продуцентите не пуснаха нищо, феновете са направили алтернативен афиш Joy

Голямо безхаберие тези хора, да не им е уроки Sunglasses

JoyJoyJoy

Започва войната на Наре, която никога не се покланя /не свежда глава/

Наре е човекът, който най- много заслужава да се развърти войнствено Smirk и да раздаде правосъдие в ляво, дясно и център Grinning
 Много бих се радвала да я видя в тази роля Hands Fist
Като се замисля, че единственото и желание беше за място под слънцето, на което да свие гнездо за нея и Мелек и да пусне корени за пръв път през живота си, а на толкова хора им досвидя да и подадат ръка и даже яростно и пречеха и я нараняваха...
Нямам думи...
Наре носи сърце на войн очевидно, но войната категорично не е нейният метод. И, ако и се наложи да я започне в някакъв вариант, тя самата ще е наранена най- много.
Силата на Наре е любовта!

# 208
  • Яко в Матрицата...
Добро утро в деня Х! Simple Smile

Тръгвам без кошница, дано това да е достатъчно, за да не се разочаровам от сценария Grinning

# 209
Привет момичета Hug

Забавлявайте се довечера Kissing Heart
Аз ще чакам превода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт