Професия учител - 10

• 60 205
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Но за обществения сектор се очаква, че кандидатът ще си е проверил параметрите.
Привилегиите също.

# 136
Но за обществения сектор се очаква, че кандидатът ще си е проверил параметрите.
Привилегиите също.

Както казах ,тепърва ще подавам документи .
Може ли лнк къде да проуча базовите параметри с привилегиите.

# 137
  • Майничка
Погледни за начало Колективен трудов договор в системата на предучилищното и училищното образование.

# 138
Благодаря момичета за мненията и съветите  ,полезни са ми много .
Сега чета ,че търсят резервни учители .Мислите ли ,че е подходящо като за начало .И къде да гледам за обяви? .В сайта на нашето Руо няма .

# 139
Бихте ли споделили вашето мнение относно това , с кои класове  работата е по-ползотворна и по-спокойна - 5-8 клас или 8-10 клас ?

# 140
  • Ямбол
Големите. В 6 и 7 клас пубертетът е ужасен

# 141
  • Майничка
+1
Големите, особено към края на 10 клас, вече са ориентирани към финиша и нямат амбиции да са в центъра на вниманието на всяка цена.

# 142
Здравейте, ако съм учител в занималня, в прогимназиален курс, заплатата ми различна ли ще бъде от тази на основните учители. Има ли такова разделение.
Имам завършена АФ-бакалавър и магистър и си търся работа, но ми предложиха засега само като възпитател, затова възниква този въпрос. Ако по - късно ме извикват за учител по АЕ, кое да предпочета?
Благодаря!

# 143
Не би трябвало заплатата да бъде различна. Дали учител в занималня или учител по англ езис сифзависи от личните предпочитания на учителя.
Здравейте, ако съм учител в занималня, в прогимназиален курс, заплатата ми различна ли ще бъде от тази на основните учители. Има ли такова разделение.
Имам завършена АФ-бакалавър и магистър и си търся работа, но ми предложиха засега само като възпитател, затова възниква този въпрос. Ако по - късно ме извикват за учител по АЕ, кое да предпочета?
Благодаря!

# 144
  • Бургас
Благодаря!
Разбира се, че трябва да избереш "учител по англ. език". Нали това си учила!  И ще си тежиш на мястото. Искрено ти пожелавам да имаш такова предложение.

# 145
Благодаря!
Разбира се, че трябва да избереш "учител по англ. език". Нали това си учила!  И ще си тежиш на мястото. Искрено ти пожелавам да имаш такова предложение.
Благодаря, дано да стане!

# 146
Здравейте! Имате ли идея дали, ако си  учител в група за целодневна организация на учебния ден в I-IV клас се реши, че ще се учи дистанционно ще се работи с децата или само тези, които са класни ръководители, или учители по определен предмет ще работят?

# 147
Би трябвало всички учители да имат равни права.
Здравейте! Имате ли идея дали, ако си  учител в група за целодневна организация на учебния ден в I-IV клас се реши, че ще се учи дистанционно ще се работи с децата или само тези, които са класни ръководители, или учители по определен предмет ще работят?

# 148
  • Пловдив
Във всяко училище е различно. Имаше едно пловдивско, в което ЦДО работеха един ден седмично и четири бяха в платен отпуск.

# 149
  • София
Здравейте. Ще бъда тази година учител ЦДО най-вероятно на 1 клас. Ще съм в Иновативно училище и малко ми е притеснено. Ако имате идеи за иновативни подходи, планове на такива уроци или материали..всичко ще ми е от полза. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт