Професия учител - 10

• 60 209
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Ще бъда тази година учител ЦДО най-вероятно на 1 клас. Ще съм в Иновативно училище и малко ми е притеснено. Ако имате идеи за иновативни подходи, планове на такива уроци или материали..всичко ще ми е от полза. Благодаря предварително!
Зависи в какво се състои иновацията на конкретното училище. Най-добре се посъветвай с класния ръководител.

# 151
  • София
Nikolaeva, благодаря за съвета! Обаче ще бъда назачена чак на 11.09 или 14.09 и ми се искаше от по-рано да се подготвя доколкото мога.

# 152
Четете на сайта на училището.
Nikolaeva, благодаря за съвета! Обаче ще бъда назачена чак на 11.09 или 14.09 и ми се искаше от по-рано да се подготвя доколкото мога.

# 153
Някой има ли назанчен по чл.111,да обясни каква е разликата ?

# 154
  • Балчик
Някой има ли назанчен по чл.111,да обясни каква е разликата ?

Разлика с кое? Чл. 111 касае само допълнителен трудов договор.

# 155
Разлика в заплащането спрямо постоянен ТД.

# 156
  • Балчик
Струва ми се, че сравнявате ябълки с круши. Чл 111 само урежда правото да можете да сключите допълнителен трудов договор с друг/и работодатели. Условията по него се договарят, според конкретната работа. Кой може да Ви каже колко ще получавате, след като тази допълнителна работа може да е от всякакво естество и обем?
Най-добре говорете с работодателя.

# 157
Благодаря Ви.
За учител питам ,по заместване .

# 158
  • Балчик
А работите по друг договор ли?  Ако не, тогаава не сте по чл. 111.

# 159
Да ,работя на постоянен трудов договор.

# 160
  • Балчик
Ясно, въпрос на договаряне са условията по допълнителния договор.

# 161
Благодаря ,
подала съм за учител занималня прогимназия .Другата седмица  е интервюто.Какво бихте ме посъветвали като за начало, занималня по -добре ли е или да подавам за учител?

# 162
Тази година задължително ли ще бъде присъствието на децата в 3 група в ДГ?

# 163
# 164
  • Бургас
Благодаря ,
подала съм за учител занималня прогимназия .Другата седмица  е интервюто.Какво бихте ме посъветвали като за начало, занималня по -добре ли е или да подавам за учител?
Подавай документите за учител. Аз виждам само "плюсове" в това.

Общи условия

Активация на акаунт