Професия учител - 10

• 60 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
При нас ги качваме - много е удобно. А и става лесно, но може да се направи от ръководството или администратора само. Отиват на "Лекторски часове", бутон "Добави", избират колегата, посочват периода за лекторските, после посочват кои часове са лекторски, като само ги избират от предложеното разписание на учителя. И горе-долу това е. Клика се на лекторските часове само. После има справка, която автоматично изкарва лекторските часове за месеца. Давате я на счетоводството и това е. Учителите нищо не пишат.

# 571
  • Майничка
...А аз да ви питам, тези, които сте на Школо. Качени ли са ви лекторските там? Нашата заместничка не смее да ги качи или не знае как, а ми се струва, че ще е по-удобно. Сега попълваме едни бланки и ако объркаш нещо, пишеш наново.
Да, в началото на годината е качен лекторския график с лекторските, надхвърлящи норматива, според заповедта на директора. Отделно се въвеждат отсъствия и замествания. Удобно е, след като свикнахме да мятаме по едно око преди първи час, да видим дали няма да изскочи някое заместване.

# 572
  • Ямбол
Благодаря ви. Значи ще настоявам и при нас да ги качат, че да не се занимаваме с бумащини.

# 573
Сега погледнах, само тези по заместване са качват.
Аз имам въпрос. В МТ миналата година след като изтриеш ученик от екип, той повече нямаше достъп до него. Сега обаче след изтриване ученика пак успява да се включи. Има ли други с такъв проблем ? Става въпрос за ученик, който вече е преместен в друго училище.

# 574
  • Майничка
Възможно ли е някой да му пуска връзка?

# 575
  • Балчик
Благодаря ви. Значи ще настоявам и при нас да ги качат, че да не се занимаваме с бумащини.
А при нас освен, че си ги отбелязваме в електронния дневник, по нареждане на касиерката, пишем ги и на хартия. Simple Smile

# 576
за ходене в хотел не е забранено, ако групата е малка, а залата е голяма.  Аз я посъветвах да се откаже, като писмено занесе отказа си с входящ номер. Може и други да последват примера й. Директорката не може да стъжни живота на всички ... надявам се. Най-много да я намразят колежките й, предполагам..??

# 577
  • Sofia
Възможно ли е някой да му пуска връзка?

И друг участник може да го добави. Виж къде в екипа можеш да забраниш това (не ми се е налагало да търся такава опция).

# 578
  • Добрич
Сега погледнах, само тези по заместване са качват.
Аз имам въпрос. В МТ миналата година след като изтриеш ученик от екип, той повече нямаше достъп до него. Сега обаче след изтриване ученика пак успява да се включи. Има ли други с такъв проблем ? Става въпрос за ученик, който вече е преместен в друго училище.
А код за групата даван ли е?
Ако учителят е генетирал и дал код,  може някой да го има записан и да го ползват.

# 579
Открих проблема, явно от самия МТ са върнали всички изключени от екипа ученици, сега преди час ще проверявам...

# 580
  • България, София
Открих проблема, явно от самия МТ са върнали всички изключени от екипа ученици, сега преди час ще проверявам...
Нали знаете за опцията изтегляне на списък?

# 581
Сега, в периода, в който сме онлайн, имаме ли право да изпитваме и поставяме оценки?

# 582
  • Пловдив
Нас не са ни ограничили да изпитваме и да пишем оценки

# 583
  • Майничка
Естествено!

# 584
  • Пловдив
Тъкмо оценките ще са по-високи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт