Nail art 3

• 29 419
  • 496
  •   1
Отговори
# 60
Скъпи мами, преди няколко часа се върнах от поддръжка и още не мога да се нарадвам на ето това:

# 61
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Скъпи мами, преди няколко часа се върнах от поддръжка и още не мога да се нарадвам на ето това:

Малеееее, lubopitko това е страхотно!!! Направо ми изтекоха очите!!! #Crazy

Това истински нокти ли са??

# 62
Ами това са моите нокти, но са с гел. От което май следва, че не са съвсем истински...  newsm78

# 63
Бейби,страхотна си. Hug

# 64
И как точно се прави???Страхотни са....!

# 65
Любопитко бързо казвайкак се прави това.  Flutter

Аз съм дива и щастлива - имам нов апарат=>>съответно нов албум, и нови снимки. Heart Eyeshttp://s93.photobucket.com/albums/l52/desi_to/

Снимала съм си и мострите отново, като ве4е се вижда ясно как изглеждат Blush но утре ще ги качвам, че са много.

# 66
Схванах му чалъма, утре ще покажа. Grinning

# 67
Схванах му чалъма, утре ще покажа. Grinning
Чакаме. Peace

# 68
Аз съм дива и щастлива - имам нов апарат=>>съответно нов албум, и нови снимки. Heart Eyeshttp://s93.photobucket.com/albums/l52/desi_to/
Eeee страхотно е товаа! Браво!  Simple Smile

# 69
  • Sofia
Това на Любопитко с игла се прави, а БейбИ страхотни са ти последните творения, браво на теб много си задобряла   bouquet както и качеството на снимките ти  Grinning
Честито ти ново фото, да мацаш и да снимаш със здраве  Party

# 70
Благодаря момичета Grinning

Валериа, ти къде се загуби - надявах се да покажеш нещичко Flutter...и Чета, и Гейшата... newsm78 Blush

# 71
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря момичета Grinning

Валериа, ти къде се загуби - надявах се да покажеш нещичко Flutter...и Чета, и Гейшата... newsm78 Blush

Евала маце, машала!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

а наистина защо вече не пускате и вие гореспоменатите?  newsm78

# 72

Малеееее, lubopitko това е страхотно!!! Направо ми изтекоха очите!!! #Crazy

Това истински нокти ли са??

Лично аз това го правя с четка от лаковете за рисуване или с инструмента за точки.
Правите бялата лентичка за френски, долу в края на нокътя се слага много тънча лентичка черен лак /може и с други цветове/ и от края на нокътя изтегляте на горе към дланта с четката, иглата или с каквото го правите. Всеки пръст се прави поотделно, защото лаковете трябва да са мокри за да ставе преливането.
А ако сложите една тънка чертичка жълто, после оранжаво и завършите пак с жълто и изтеглите повече чертички нагоре към дланта се получава като пламък.
Ето и друг вариант на преливането

# 73
Аз имам проблем...затрила съм си четачката за картата от фотото и не мога да си източа снимките  Embarassed иначе имам малко неща за показване ама докато не я намеря...

# 74
Аз имам проблем...затрила съм си четачката за картата от фотото и не мога да си източа снимките  Embarassed иначе имам малко неща за показване ама докато не я намеря...
А аз нямам фото  и не мога да снимам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт