Напих се и спах с бившия си

• 17 405
  • 442
  •   1
Отговори
# 75
А може да се окаже, че новият има чисто приятелско отношение към нея. Тогава ще се получи доста неудобно ако му каже.

# 76
Голям кеф и спокойствие ще настанат Братане, като му каже, още на ниво приятели, че му е изневерила. Направо ги виждам как отиват в гражданското умилени и просълзени. Joy Единственото, което ще постигне е, че ще и излезе име на ку*ва. Joy
Технически не е изневяра... А грешка Grinning
Без да сме сигурни в реалния стату на момчето, вече влизаме в предположенията Wink

# 77
Що пък да е грешка? Таковало му се е на момичето и са си направили кефа с бившия. Свободни хора са.

# 78
Какви лъжи ви гонят, вие добре ли сте?

А ако не го разбере мисля, че ще стане бивш.
Няма как да стане бивш, защото въобще не е бил някакъв.
Пак питам, от позицията на какъв този флирт би могъл евентуално да търси сметка на авторката? Какъв точно й е той?

# 79
Айде, да не намеря някоя стара тема, където мъжът е имал такова поведение и да прочета там какъв вой до небесата сте надавали срещу "тоя негодник" Grinning

Ако авторката беше окей с поведението си и се смяташе за напълно свободна жена, нямаше да я има тази тема на първо място, защото съвестта й нямаше да има терзания. Хубаво е малко да се подсещате някой път Wink

# 80
За мен пък най - интересното е защо авторката смята, че бившият ще се раздрънка на потенциалния какви са ги вършили.

# 81
  • Sofia
Абе, истината е някъде по средата. Много залитате в крайности.
Авторката действително се води свободна жена и, като такава, може да си ляга, с когото поиска. Ако ще, с трима накуп. Няма причина да я гризе съвестта – това са много тежки думи и се използват за далеч по-драматични ситуации.
От друга страна, мераклията също има право да следва своите си принципи и да откаже да поддържа отношения с жена, която – паралелно на срещите с него – се боцка с друг/-и.
А, сега, де...

# 82
А кой е мераклия? Доколкото разбрах е спала с бившия, не с Господин 3 Кафета. Та...

# 83
Аз пък бих се изненадала, ако се оформя някаква връзка, но още е в сферата ми на предстоящи събития, проектогаджето да ми изцепи ей така, че е спал с бившата си. Това бих го приела наистина като нелепо. Ще се чудя защо ли ми го казва, каква е целта. И не, в никакъв случай не бих го приела като разкаяние, лоялност или други тъпизми.

# 84
Естествено, че на все още само познат/приятел няма да изцепи ей така от нищото всички подробности! Но си има начини деликатно да сподели. Тя все пак познава човека. Може и с течение на времето, може и чак когато се изясни, че той не иска да са само приятели. Начини и хора много. Със сигурност обаче е по-добре да го знае от нея и колкото по-скоро - по-добре. Би трябвало и тя да е наясно той свободен ли е емоционално, или не.
Не разбирам това криене, лъжене до последно, че и в едно мнение по-нагоре - щяло да ѝ излезе име на .. някаква си. Поставете се на мястото на мъжа от историята. Започвате връзка с някого и в един момент започват да изникват разни такива малки тайни.. Той от самото начало лъже или има проблем да говори за миналото си. За какво ли още ще лъже?
Значи, за да не ѝ излезе име на ... , по-добре да ѝ излезе име на лъжкиня?
И после защо много мъже имат лошо мнение за жените и все подозират, че лъжат за нещо..
Най-добре е било преди да се пристъпва към контакти с цел нова връзка, да си сигурен, че миналото си е минало, но стават и такива неща в живота. И на пияна, и на трезва глава. Важното е да си заставаме зад действията после.

# 85
desenchantee, готов съм да стана на крака и да ти ръкопляскам в момента Hug
Едно, че много ми допада мисленето ти, второ - че транслира тезата ми на женски език Simple Smile

# 86
  • София
Ама разбира се! Най-добре да му разкаже за всички мъже с които е била надълго и нашироко и то без да пести подробности. Нищо няма да постигне с тази маневра. Така мъжът ще стане ревнив и подозрителен, дори и да не е бил такъв преди това. Така всички губят. Останалите гледат сеир. Simple Smile))

# 87
  • Sofia
Започвате връзка с някого и в един момент започват да изникват разни такива малки тайни.. Той от самото начало лъже или има проблем да говори за миналото си. За какво ли още ще лъже?

Без да коментирам останалата част от поста ти, с която принципно съм съгласна, вадя горното изречение за бърза вметка.
Нали не смяташ, че психически здрав човек (в зряла възраст), който започва нова връзка, разказва на текущия си партньор всички нелицеприятни и злепоставящи го детайли от миналото си? Божкеее... Че някои мои приятелки минаха през аборти, изневери (от тяхна страна), венерически болести и какво ли още не. Представям си, ако всичката тази "прелест" трябва да бъде сервирана от раз на новия нищо-неподозиращ чиляк в живота им. Ми, той най-вероятно ще избяга през глава.

# 88
Няма нужда. Това не е геройство, елементарно съобразяване и умение да се поставиш на мястото на другия - във всяко отношение. Ако мъж беше писал историята, щяха да го разкъсат за същото.
Просто съм изумена как спокойно и хладнокръвно съветват жени друга жена да си лъже. И майки така си възпитават подрастващите дъщери - "Трай си, маме, крий, не си признавай".
И така си го карат цял живот - от лъжа на лъжа. Как се съвместява и подрежда всичко - не знам.
И какво толкова страшно ще стане, ако мъжът отреже авторката за връзка, ако научи?

desenchantee, готов съм да стана на крака и да ти ръкопляскам в момента Hug

# 89
Те връзка реално нямат. Откъде накъде си говорим за грешки, изневери, обяснения и отчети?
Все едно той докато само  се налива с кафе с нея не прави нищо с други жени.
Тук един спеше с циганка, а българката с киноата му се надяваше. Някой да му каза да каже на киноата за циганката? 
Колкото този е имал нещо с българката, толкова и авторката има с кафеджията.

Общи условия

Активация на акаунт