Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феновете са талантливо племе и могат да работят добре не само с фотошопа. Има маниаци, които създават цели нови "сериали" от добре изрязани и подредени кадри от различни истински такива. Най-малкото е "обличането" в местни за феновата държава одежди.

Нямам против да разширят малко участието на двойката Озан-Дениз. Все пак за да има серии трябва да има и с какво да се запълват. А и щом тази двойка допада на комшиите може да се надяваме, че ще обърнат повече внимание на сериала при директното му излъчване. Да цъкат там устройствата за измерване.

Колкото до преводи на епизодите в Ютюб, ама моля ви се! Свикнали сме все да ползваме с един клик каквото ни е кеф, но хората по света спазват авторското право. Ютюб са доста стриктни в това отношение. Абсурд е излъчващ се в момента ефирно нов сериал да оставят да му се правят преводи точно в тази платформа. Че нали после няма да има продуцентите на кого да го продадат, след като всички вече ще са го изгледали. Освен това самата излъчваща телевизия така губи аудитория. Само на стари, вече приключили, продадени и излъчени в много държави страни, си позволяват да оставят фенските преводни упражнения. Мистър Грешен не е изключение. Добре, че руснаците поддържат сайтове, непукистки за международното и авторското право. Иначе щяхме да чакаме нашенските телевизии да ги купят и да се задоволим с нарязването на сериите на по 40 минути, и с не винаги добрите превод и дублаж.

================================================================================
Злати, за да съм в крак с призива ти, да изкоментирам возенето в асансьора на сутринта след вечерята на Езги с родителите ѝ. Йози, усещайки аромата на онзи шампоан, чак се дръпна на другия край на асансьора, че си знае как му действа. Wink

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 11:00 от profi_1

# 676
Бай Йози винаги с внимание към детйалите Grinning Като някакво хлапе в детската градина ѝ дърпа плитките и се заяжда JoyBlush

Точно, много сладко си показва чувствата, езика на тялото му изразява всичко, без да е необходимо да го казва на глас, дори преди сам да го осъзнае.
Обожавам искрените, чисти реакции на първично ниво, когато годините опит отстъпват място на детето в нас, което реагира спонтанно и истински.

Такива са и двамата, щом се отнася до другия - Езги ревнува и се ядосва, когато го види с друга или се почувства като глупачка, че си е помислила, че той я харесва; Йозгюр е като хиперактивен дечко, който не може да седи мирен и секунда, постоянно подскача около нея, все гледа да я докосне, дразни я, ревнува я, пази я...всичките игри и и тактики загубват значение, защото е различно, когато емоцията е силна и истинска.

Що се отнася до Озан и Дениз - не се настройвайте зле към тях, сериалът е толкова силен и заради това, че не само главната двойка са ми интересни, както беше в Птичката. Там ми беше писнало в един момент да превъртам напред от тъпите сцени в махалата, Айхан, Айсун, Мевкибе и т.н. - и в един момент гледах само Джан и Санем.

Тук досега не съм имала порив да превъртам, защото всичко ми е интересно - различните характери на Дениз, Езги и Джансу, отношенията им с мъжете, динамиката в отношенията им с мъжете - намирам ги за много симпатични - всеки по своему.
В началото Джансу и Левент ми бяха адски дразнещи, Дениз ме изнервяше с тази прекомерна дръпнатост и непоносимост към мъжете, а Езги ми лазеше по нервите стабилно с леко истеричното си поведение.
Няколко серии по-късно, обаче, се вижда ясна градация в образите, а с това и в отношението на мен, зрителя, към тях - в Джансу открих несигурната душа, която не смееше да очертае границите на достойнството си; в Дениз - романтичната и нежна душа, която толкова много се страхува да не бъде наранена отново; Езги - както казва Ели, общо-взето намирам, че е същата патка като мен - много от ситуациите и реакциите ѝ са ми до болка познати от личен опит. Relaxed
От мъжете - Левент ми стана новия Корай - естествено, не толкова преекспониран образ, но също толкова забавен да му гледаш физиономиите и сеира.
Вчера на работа се улових как го изимитирах след разговор по телефона - с неговата интонация и поза, а после се закикотих, което предизвика не една повдигната вежда от колегите.

Озан също е нежна душа, много ми харесва характера му и това, че няма съмнения и колебания в чувствата си - хареса я, рече и отсече, край. Никоя друга не забелязва повече. Де да бяха и мъжете в реалния живот така - все се надявам, че има все още такива, но опитът все ме опровергава.

За дребните душици - злобарки, изобщо няма да коментирам, във всеки сериал са все същите - нагли, бездушни, завистливи и подмолни. Ама и тук ще си получат заслуженото рано или късно, като хлебарки ще бъдат пометени, така че не ги мисля тях.

Спирам, че пак стана по-дълго от предвиденото, ама ми се обсъжда, какво да правя.
Исках да питам само за Демет - някой спомена, че не желаела да чува името на Джан?
Аз не съм много навътре със ставащото между тях, помня, че в Птичката и след това доста се спекулираше дали са двойка, но те отговаряха, че са просто много добри приятели... Какво е станало, че Деметка да не иска да го чува чак?

# 677
# 678
  • София
https://dizisin.com/blog/bay-yanlis-7-bolum.html?fbclid=IwAR1v5q … 5nWwhlON9Dw5I89x0

Много хубав анализ на 7-ми епизод от турска блогърка. Но е много дълъг за превод за жалост. Но с гугъл транслатора се разбира горе-долу. Макар че се получават забавни изречения, като това например:

"Юмрукът, който внимателно положи върху Сонер, е израз на страстта във вените на Йозгюр." Joy Joy Joy

# 679
Здравейте,следобедно! Hug

Профи Hug ...Беа Hug,хубаво сте пописали и коментирали. WinkHands Plus1

Ели Hug,донесла си нови снимки от рекламата с Джан с коментар. Wink

излезли са още снимки от срещата на Джан с тази фенка на сета...

червените тоалети на Езги....

ПП ...Лили Hug
=====================================

и.....фрагманааа Hands Plus1

https://youtu.be/6jAjYdPAgG0

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 14:20 от Zlatina3

# 680
Малеееее, какъв фраг! Напълни ми душата! Heart Дано най-после тези погледи и целувката накрая да не са нечий сън Blush

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 14:30 от Ели-Мели

# 681
Е , време за целуфани и по такива неща . Продуцента за чуждия пазар се точи.

Тесла  стана звезда Grinning

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 14:54 от femmi2

# 682
фрагмана с руски субт.

❥ Второй фраг к 8-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246409%2F6a82f479e … l_wall_-132999259

# 683
ОМГ, ОМГ, страхотен фрагман! Да се награбват вече, ама надявам се качествено! Целувката им в Dolunay (нецензурираната версия) беше една от най-чувствените и реалистични, които съм виждала изобщо на екран!

А тия турци отдолу пак коментират Дениз Озан, само това. Като нямаш какво да кажеш по фрагмана, па замълчи си, кому е нужно да си пляскаш глупостите... Имам чувството, че са малоумни, егати, сигурно нарочно го правят, друго обяснение аз нямам...

# 684

Време ли е вече да гледат в една посока? Няма ли да ни поизмъчат, още мъничко поне?
Хайде Езги...

# 685
Погледите казват всичко! Heart Eyes

# 686

Колкото до преводи на епизодите в Ютюб, ама моля ви се! Свикнали сме все да ползваме с един клик каквото ни е кеф, но хората по света спазват авторското право. Ютюб са доста стриктни в това отношение. Абсурд е излъчващ се в момента ефирно нов сериал да оставят да му се правят преводи точно в тази платформа.

Не е точно така.В началото самата продукция обяви създаването на каналите на различни езици и до 3-та серия си слагаха почти едновременно с официалния канал и преведените епизоди.После явно решиха да не разпръскват феновете се на различни места или под някакъв натиск ги махнаха.Но трябва да са наясно че губят от това.Защото преводи излизат на други места.Аз гледам епизодите на английски 3-4 часа след излъчването на турския.Има и много платени сайтове на английски които също превеждат много бързо.Също и на испански.За рускините пък да не говорим.

# 687
Страхотен е фрагмана! Nature Fire

отделно репликите,ако не можете да видите със субтитри...

Цитат
▪Второй фраг к 8-ой серии «Мистер Ошибка».

ОЗГЮР: — Может мы потихоньку подойдём к вопросу, на который ты так и не ответила? Может ответишь уже?
ОЗАН: — Я первый раз вижу Озгюра таким. Я думаю, он влюбился в Эзги.
ЭЗГИ: — Для тебя прям важен ответ на этот вопрос?
ОЗГЮР: — Ну да, важен.
ЭЗГИ: — Почему?
ОЗГЮР: — В моей голове тоже есть некоторые мысли. Он [ответ] поможет им разобраться.
ЭЗГИ: — Какие мысли, например?
ОЗГЮР: — Твои мысли и чувства в отношении меня? Твоя очередь отвечать.
ЭЗГИ: — По-моему, я уже ответила.

# 688
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много хубав фрагман. Heart Eyes
Чак ме притеснява. Направо е като за финал. И ако не е сън, накъде тогава ще завъртят сюжета?

Злате, клипчето в контакта се вижда без проблем. А и в Ютюб автоматичните субтитри този път са съвсем разбираеми.

# 689
Мдам, може би вече към финал отиват работите...

Общи условия

Активация на акаунт