Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 767
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Предполагам ,че Йешим и Сердар няма да оставят така нещата или Дениз и Джансу ще разубеждават Езги.. 8 епизода ми се струва твърде кратко.

# 691
ОМГ, ОМГ, страхотен фрагман! Да се награбват вече, ама надявам се качествено! Целувката им в Dolunay (нецензурираната версия) беше една от най-чувствените и реалистични, които съм виждала изобщо на екран!

А тия турци отдолу пак коментират Дениз Озан, само това. Като нямаш какво да кажеш по фрагмана, па замълчи си, кому е нужно да си пляскаш глупостите... Имам чувството, че са малоумни, егати, сигурно нарочно го правят, друго обяснение аз нямам...

Не съм виждала толкова коментари на турски отдавна.И всичките са за Дениз Озан.Опреленено е нарочно според мен Sad Не съм против да сложат повече сцени с тях,обаче това си намирисва на бойкот на основната двойка заради Джан Sad

# 692
Рано е за финал. Дори да се целунат СЦ ще измислят нещо.
 Грешния мачо лесно го завърте ашка .

# 693
Не мисля, че ще е толкова лесно.
Как мъж като Йозгюр (имам предвид мачо, женкар и т.н.) толкова лесно ще стане моногамен? Не мисля, че ще стане така лесно. Ще е объркан, ще се чуди.
Приятелките на Езги от епизод 1 и обясняват, че Сердар е за нея, а Йозгюр - не. И те няма да ги одтавят сигурно.
А да не забравяме, че и майките се запътиха за Истанбул да ги разделят.

# 694
Мдам, може би вече към финал отиват работите...

Да се надяваме че не е.Дано да е типичен турски сериал -още не са се намесили майките, зложелателите, връзката трябва да устои на препятствията ,да оцелее, героите да доразвият чувствата си.Иначе много лежерно,ще остави вкус на недовършено.

# 695
Ами това няма да е последният епизод, разбира се, ще има още поне 1-2 до края на август или на септември. Просто ориентират историята вече натам.

Надявам се от продукцията да са по-интелигентни от зрителите си и далновидно да се насочат и съобразят с чуждата аудитория, откъдето може да купят сериала.

Също силно стискам палци да прилапат Джан в Италия или в Испания и да се приключат вече мъките му с тия псевдоморалисти. А те нека си се радват на Али Ръза там! TrollfaceJoy

# 696
Леле, страхотен флаг!!! Направо останах без думи! Ако не знаех, че Езгито си има сериозна половинка бих си помислила, че между тях има нещо, толкова реалистично играят.
Според мен сме далече от финал. То и в птичката бързо се целунаха ама после имаше много врътки.

# 697
Именно , нема да е лесно , свикнал е да ги бройка изведнъж се влюбва . Първо пред себе си трябва да признае това.
СЦ ще измислят някоя гадория .

# 698
Аз си мисля,че все пак сериалчето ни не е толкова лошо откъм рейтинг.Може и да направят край на сезона ако не могат да го вместят в програмата с връщащите се сериали.После ако някой от тях не перформира добре може да освободи място за него.Това че има целувка не означава нищо. В Любов под наем Дефне /Йомер се събраха в 13 епизод, сериалът откара до 69.  Така че не се знае.Всичко е въпрос на зрителски интерес и желание на телевизията да задържи проекта.

# 699
В РП се целунаха в 1еп, в 5ти накъде той и се обясни в любов, в 13ти пак се целунаха и сериала продължи 51 епизода.

# 700
Може  да искат да си починат, щото си е тежко заснемането . После ще го продалжът. Рейта не е лош , но сякаш на конкуренцията се харесва повече . Там има заигравка има ли ашк в реала.

# 701
Те и тук се целунаха в първа серия. Само ще ни завъртят главите още повече и после брат и сестра лепки ще влязат в действие... И майките, особено на Езги много ще дудне 100%

# 702
Това е от фейсбук, и аз не съм член официален, но ми позволява да го гледам, предния път донякъде бях полезна.
https://www.facebook.com/CanYamanBulgaria/videos/618477988807036
Момичета, моля ви не говорете за финал, на 8 епизод сме, досега като игра, учител-ученик, учител по танци и т.н. сладурите се сближиха, влюбиха, опознаха, че са повече от това, което изглеждат, нека си признаят вече. То толкова много недоброжелатели има, какво се притеснявате. Дори майките, които така харесвахме са вече против нас, а и двете + лелята се запътиха за Истанбул, с цел да ги разделят, в бара - Гизем, отделно Йешим + Сердар, изобщо интриги да искаш. Нека поне нашите си знаят, че се обичат. Вече.
Ако имаше нещо притеснително, нали щяха да съобщят, а хората си снимат. Не се говори официално за спиране, това засега е успокояващо. А феновете - да си пишат за когото искат и да подкрепят която двойка искат, аз мисля, че това няма да повлияе на нашата, защото се снима напред и според мен си следват някаква линия.
Фрага, естествено и на мен много ми хареса, исках Йози първи да посегне да я целуне, ама пак тя е по-нетърпеливата, нищо, важното е любов да има. Аз мисля, че Йози се промени. Осъзнато пристъпи към признаване и изясняване на чувствата от негова страна. Ония път Тесла не им попречи, той нямаше желание Йешим да остане. Честно казано мисля, че проблемите им вече ще са от към друго естество - човека си иска нея, и тя него, по -скоро може би сега ще се научават да си вярват, защото ще имат поводи за ревност.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 15:59 от sonnni

# 703
Той, нали я пазеше да не се влюби в него. Сега е нейн ред да го "пази" Stuck Out Tongue Winking Eye или сама да се пази

# 704
  • София
Уф, не искам да ги събират още. По две причини. Първо, звучи несериозно такъв като Йозгюр да се даде толкова лесно, даже и да се е влюбил. Поне за мен е несериозно. И второ, ако ги съберат, следващото действие в такъв род сериали е или финал или начало на интриги и игрички да ги разделят. А на мен не ми се гледат интриги и злобни изпълнения... Харесваше ми да се джафкат сладко като куче и котка, да продължи още малко този период, в който хем им просветва вече накъде вървят нещата, хем да се съпротивляват с всички сили на това. По моя сценарий трябваше да се съберат Езги и Сердар и тя да осъзнае колко скучен двуличник е той, а Йозгюр през това време да ревнува и да гризе нокти. То имаше малко гризене на нокти, ама малко - само една нощ. Трябваше да е повече. Трябваше да се изгубят и тогава да осъзнаят, че не искат да се губят...
Ама това беше по моя сценарий, а кой ли ме пита мен... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт