Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Ааа, йок йок! Как към финал, то едва сега започна да се случва всичко...
Че то и в Птичката Джан и Санем се обясниха в любов един на друг някъде 7-8 серия, ама после що обрати имаше, това си е в реда на нещата. Hands ThumbsupCookie
Сега тъкмо е време и двамата да изяснят пред себе си и света, че се влюбиха неусетно един в друг.
Веднага щом това се случи, ще започнат с пълна сила офанзивите на майките-кукумявки, лели, приятелки, съперници, дългокраки зъбати змии...всички ще се опитват да ги разделят и убедят, че не са един за друг.
LollipopTadaRibbonSailboatPeople CouplekissWear LipstickWear BikiniPeople AngelSwimmerWine GlassMisc End

Породеното от това напрежение неминуемо ще се отрази на двойката, ще започнат недоразумения и дръглене, някое и друго скарване и правене на пук, след което може и замалко Езги да се хване с подмолното докторче, но това още повече ще катализира любовта ѝ с Йози, понеже като види какво реално представлява Сердар, ще дойде на себе си. People DancerHospitalMisc Crystal Ball

Ще има мнооого сладки моменти и мерене на сили между Езги и Йози, крайната капитулация на двамата е далеч още. Поне едно 30 епизода още виждам. Wear CrownWear Ring
Звездите ми го говорят!

# 706
Лили, съгласна съм с теб, първите серии бяха вълшебни, после се появи неудобството от близостта, но пак бяха сладки, но то едва ли сега ще спрат да бъдат себе си. Може по-интересно да стане.
Освен това, Йози не е типичния женкар, на който да му дойде като гръм от ясно небе любовта, не е повърхностен и безразличен, вижте какви неща й говори, как й ги говори, ще кажеш, че цял живот се е влюбвал. Въпреки, че и аз очаквах по-дълго осъзнаване, но ще видим какво и как ще ни изненадат. Засега им се радвам каквото и да решат, пък да видим ще се ядосваме ли и колко после.

# 707
  • София
Ааа, йок йок! Как към финал, то едва сега започна да се случва всичко...
Че то и в Птичката Джан и Санем се обясниха в любов един на друг някъде 7-8 серия, ама после що обрати имаше, това си е в реда на нещата. Hands ThumbsupCookie
Сега тъкмо е време и двамата да изяснят пред себе си и света, че се влюбиха неусетно един в друг.
Веднага щом това се случи, ще започнат с пълна сила офанзивите на майките-кукумявки, лели, приятелки, съперници, дългокраки зъбати змии...всички ще се опитват да ги разделят и убедят, че не са един за друг.
LollipopTadaRibbonSailboatPeople CouplekissWear LipstickWear BikiniPeople AngelSwimmerWine GlassMisc End

Породеното от това напрежение неминуемо ще се отрази на двойката, ще започнат недоразумения и дръглене, някое и друго скарване и правене на пук, след което може и замалко Езги да се хване с подмолното докторче, но това още повече ще катализира любовта ѝ с Йози, понеже като види какво реално представлява Сердар, ще дойде на себе си. People DancerHospitalMisc Crystal Ball

Ще има мнооого сладки моменти и мерене на сили между Езги и Йози, крайната капитулация на двамата е далеч още. Поне едно 30 епизода още виждам. Wear CrownWear Ring
Звездите ми го говорят!

Да бе, знам че е рано за финал още. Написах го за контраст само. Защото, ако ги съберат наистина, следват интригите, на майките-кукумявки, лели, приятелки, съперници, дългокраки зъбати змии, както си написала, а аз така мразя да гледам интриги. Знам, че комшиите пък си умират за тях. Затова не мога да им гледам сериалите на тях, почвам ги и като стигна до тази част и ги зарязвам.

Искам да се дърпат сами още.
Ще има мнооого сладки моменти и мерене на сили между Езги и Йози, крайната капитулация на двамата е далеч още.

Ей това искам да гледам.

# 708
Гифки от Еми:hugs: , пренасям ги тук да плакнем окото Wink

Kiss

# 709
Че ще има интриги, ще има със сигурност. То в кой сериал няма? Но според мен и двамата ще се отдръпват периодично. Ту Йози ще се стресне от чувствата си, ту Езги ще се уплаши да не изгори. Приятелките ѝ ще я съветват да не се занимава с него, майка ѝ ще я притиска. Пък на Йозгюр майка му и гадната леля ще се намесят. Отделно онази змия журналистката и двамата обожатели на Езги ще се намесят. Абе има доста да се мотаят.

# 710
Споко, гърлс Grinning Аха да се муцнат там под моста и тоя път Езги ще се събуди Grinning Или Йешим/ Сердар ще паркира зад пейката и ще пита "Какво става тука" Grinning Забравяте, че никога не можем да вярваме на фраговете на 100% Wink

# 711
Напоследък не го гледам внимателно. дизито, но е възможно да вкарат нов образ да разточват .

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 17:25 от femmi2

# 712
Аааа без интриги не може.Трябва да има интерес най-вече за местните, иначе ще го спрат .Мисля че сценаристите си знаят добре работата.Всичко е с мярка в този сериал.И романтиката и "джавкането" и сцените с второстепенните герои.Няма пресолена манджа.Затова ми харесва. Нормално е сега да ги съберат да вдигнат малко рейтинга. В ЛПН(извинявам се че го давам все за пример) първите серии са доста нисък рейтинг под 3.00, на серията със събирането отиват над 10.ХХ и после знаем какво става. Много  досадно това чакане обаче за епизод на седмица. Sad

# 713
  • София
Привет на сценаристите от клуб ММ! Да се включа и аз...Мисля, че Дениз ще изиграе важна роля. От Озан тя разбира, че това, в което се съмнява е истина - нашите и двамата са влюбени...Но Дениз ще разбере, че Сердар е бившият на Ишим и ще е против него...А относно финала - четох, че на арабите са продадени 20 серии...

# 714
Като каза арабите... Май, Пипирудата се кахъреше как ще гледат арабите МГ... Ей, на, измислили са го - шейх Йозгюр Ибн-Ал-Атасой Grinning

Хич не ме кефи с тия чаршафи... За нашия неморален и развратен народ така да си ходи:

# 715
Като каза арабите... Май, Пипирудата се кахъреше как ще гледат арабите МГ... Ей, на, измислили са го - шейх Йозгюр Ибн-Ал-Атасой Grinning

Хич не ме кефи с тия чаршафи... За нашия неморален и развратен народ така да си ходи:

Елиии ,паднах от смях с теб ,дигаш ми настроението Joy Hug
На шейх Йози му отиват чаршафитИ забулен ,добър колаж.
Арабките не ги гледайте че са хрисими ,умират си за грешни мъже . Даже плащат да вечерят с тях ,има такива примери с актьори. Сега се сещам че когато Чачо беше при тях да си получи международната награда му подвикваха от публиката и бяха научили турски думи. Ашкъм ,машкъм. Интервю му взеха.
Сега снима филм за безпризорни деца.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 19:53 от femmi2

# 716
LaughingLaughing Ели, аз и с чаршафите ще се прежаля, особено така с брадичката мммм чок йакашлък!
Като заговорих на Турски, сега се сетих една забавна случка от екскурзия в Истанбул преди 10 години - тогава аз като една 20 годишна кокошчица с дълги червени коси, докато отивах да купя вода до едно магазинче близо до хотела, чакам на опашка и зад мен едни засукани турчлер ме бройкат и се подсмихват под мустак, а единия нещо сочи към косата и като минавах ми вика "Тилькииим". Аз само се усмихнах, ама го запомних, защото ми прозвуча смешно. Flowers Hibiscus Relaxed
После като се върнах, питах екскурзоводката и тя се разхили - каза, че значело "Лисичке моя". Smile Animal Wolf

Та така, вашата лисичка да потвърди, че турските комедийни сериали наистина се ръководят от това неписано правило - първо започва като лека, неангажираща комедия с романтика, но колкото повече напредва, толкова по-драматично-приключенски става.
Помня едно време имаше един такъв уж комедиен, за турско момиче, което се влюби в грък, с цялата прилежаща трагикомедия по враждата между Гърция и Турция, но от средата нататък се превърна почти в трилър - то не бяха отвличания, сълзи, болници и т.н. Rolling Eyes Animal See No Evil

В МГ поне засега успяват гъвкаво да лавират, без да залитат в нито едната крайност, но да не забравяме, че за да угодят на местната публика, няма начин да не прибегнат и те до такива похвати рано или късно, ако искаме да има повече серии.

Стори от Джан:

# 717
Привет на сценаристите от клуб ММ! Да се включа и аз...Мисля, че Дениз ще изиграе важна роля. От Озан тя разбира, че това, в което се съмнява е истина - нашите и двамата са влюбени...Но Дениз ще разбере, че Сердар е бившият на Ишим и ще е против него...А относно финала - четох, че на арабите са продадени 20 серии...

Дано да е вярно.Ако има заявки за закупуване от повече страни ще го задържат. Четох че в Турция "Великолепният век: Кьосем" е имал много слаб рейтинг, около 3.ХХ, но са стигнали 60 епизода и се води за огромен успех защото е продаден и станал хит в много страни . Продажбата на сериали като цяло играе громна роля за икономиката им, подпомага туризма и издига авторитета на страната като цяло.Дано италианците и испанците и те помогнат на сериалчето ни.

# 718
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имаше едно време един турски сайт, в който можеше да провериш рейтингите за конкретен ден години назад. Аз съм вадила данни за дати от 2010-2011 години. Обаче вече никъде не го намирам, а с тъпата търсачка на форума не мога да си го намеря и в моите си публикации. А съм публикувала линка, сигурна съм. Може и вече да не поддържат сайта. Ако някоя добра душа знае къде в нета в момента мога да намеря рейтингите им по дни + седмичния, но с всички проценти и за всички групи, а не само да ми ги нареждат като класация, да казва!

За петъка си приготвям едно кило семки и сядам да чакам змиите. Вярно е, че за да не сме към финал, ще трябва да понесем присъствието на доста влечуги.

Нова от Демет.

# 719

Не си представям Йози да се поддаде на интриги. Такъв е непукист и си прави каквото иска, че хич не виждам Йешито да го играе фактор. Мисля, че слабото звено ще е Езги. При нея очаквам много манипулации от майка ѝ, аверките и всички анти-та...

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 20:13 от Ели-Мели

Общи условия

Активация на акаунт