На море в Поморие! 2020 г.

• 37 118
  • 328
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,дали някой има впечатления от "Бутиков хотел Дюн"? Мислим септември месец да отскочим за 4 дена До Поморие и видях че изглежда добре хотела. Приемам препоръки и за други места разбира се Simple Smile

# 121
Някой бил ли в Апартаменти Поморие Резот.След като е на южния плаж е в новия град дали правилно се ориентирах.

# 122
Моля. Ако ще ходите септември, след празниците, апартаментите стават х 50 - 60лв, а студиата х 40лв.
Някой бил ли в Апартаменти Поморие Резот.След като е на южния плаж е в новия град дали правилно се ориентирах.
Да, в новия град, на южния плаж.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 16:39 от Tigar_123

# 123
  • София
А това при хотел "При Американеца" плаж ли е? И какъв е?

# 124
  • София
Записвам се много полезна тема.Последните няколко години не сме били в Поморие .Но сега се ровя и търся нещо там, искам да е точно на плажа да е с гледка към морето.Каточили не ми се ходи в голям хотел.Не сме били в новия град .Дали там на плажа има някакви апартаменти ,Семейни хотели или са само големити хотели
Бяхме в апартамент Катрин в новия град, точно срещу Сънсет Ризот, пресича улицата и си на плажа.
Къде по- точно се намира този апартамент.  В интернет за апартаменти Катрин пише,че са в старата част. Ние в момента сме в Сънсет и по-лесно ще се ориентирам.
https://m.rooms.bg/apartamenti-pomorie-apartament-katrin.html
Този е. На линка има завеси ме там и се вижда къде е. Точно улицата за входа на плажа, там паркират колите които идват на плаж.

# 125
Добро утро, да попитам плажуващите в новия град как е положението там, духа ли силен вятър. Благодаря предварително и приятна почивка на всички.

# 126
  • SMOLQN
Здравейте група! Много полезна тема.
Аз се включвам да следя отзивите, защото живот и здраве ще почиваме в Поморие това лято. За първи път ще посетим града и разучавам Simple Smile
Резервирах студио в центъра на стария град (жертвах гледката за сметка на кухня), офертата си заслужава. 
Еvi Apartments 2  -в тази сграда.
Да ви кажа, от всичко изчетено се притесних леко дали направих правилен избор с Поморие, защото това лято много инциденти има (не, че някъде човек е застрахован).
С интерес следя информацията която публикувате тук. Надявам се да ни хареса и на нас.
Хубаво лято на всички!

# 127
А това при хотел "При Американеца" плаж ли е? И какъв е?
Съвсем малко плажче, няма смисъл да се посещава, сигурно не може да събере гостите на хотела, какво остава за външни хора...И то ми изглежда като изкуствено насипано, преди 2-3 г. беше примесено като пясък с камъни, сега незнам.

# 128
Някой има ли отзиви за хотел Пенека?

Здравейте, ние вече втора година сме гости на този хотел и като цяло сме доволни. Съотношението цена-качество е добро, отсядали сме в двойна стая плюс, където има място за бебешка кошара, и в тройна стая - спалня и единично легло, така че за мен стаите са с нормална големина. Има и апартаменти с две стаи за семейство с 2 деца. Стаите се чистят всеки ден, има безплатен детски кът и заведение към хотела с вкусна храна и нормални цени.
Разстоянието до най-близкия плаж (В Стария град) е 5-8 минути пеш, което за нас е много близо.
Единственият минус е по-скоро на града - явно имат сериозен проблем с водоснабдяването, тъй като преди 2 години имаше сериозна авария, а днес пак беше спряла водата за 2-3 часа. Също така и предишните два дни доста силно духаше, но днес вече е по-добре. Приятна почивка на всички Simple Smile

# 129
Поморие няма проблем с водоснабдяването. Случила се е авария, която своевременно е отстранена. Нека да не се създават неправилни представи за града.

# 130
Благодаря на всички за помощта. Запазихме апартамент.

# 131
Поморие няма проблем с водоснабдяването. Случила се е авария, която своевременно е отстранена. Нека да не се създават неправилни представи за града.
Има проблем, но не е нещо фатално.
В определени случаи до високите етажи не стига вода. 3 пъти ни се случи в различни години (на 7-ми и 5-ти етаж в различни сгради). Когато внезапно завали, всички се затичат да се прибират и се започне масово къпане. Но е за по-малко от час, после се появява с нормално налягане.

Може би и по други курорти го има, но все сме ходили на по-ниски етажи и не знам на високите как е.

# 132
Аз съм от Поморие, живея на 5 етаж и за първи път чувам такова нещо. Hushed

# 133
Не знам. Възможно е да зависи от канализацията на самите сгради.
На ул. Цар Иван Александър 4 и ул. Александър Батенберг 26 ни се е случвало.

# 134
  • Свищов
Ние бяхме в Нерея Палас в новия град, което всъщност са апартаменти и студиа под наем, срещу Сънсет Ризорт, на 1 пресичане от улицата до плажа. Доволни сме от мястото, имаше някои подробности, които могат да се оправят,но предвид локацията всичко бледнее. Изкарахме си чудесно като се има предвид, че сме с дете, което е страшно палаво. Ходихме и до стария град, но не е за мен вече. Голяма лудница на фона на спокойствието на новия. Плажът не беше претъпкан, но и ние към 8.30 отивахме сутрин, а после следобед след 16 ч. 2 дни имаше жълт флаг, а иначе беше зелен, но си има вълни. Малката се забавлява страхотно и не е излизала почти от водата.

Общи условия

Активация на акаунт