Животът ми се случва въпреки мен

• 21 742
  • 628
  •   1
Отговори
# 540
стига само аз съм давала. Айде и другите малко на мен да дадат - ред ми е и ми се пада Wink

Ами и той ще ви даде секс, то не е за подценяване 😊
П.п: надявам се да се чувствате по-добре

# 541
Първо да ми задоволи жизнените нужди па после удоволствията. Има си ред

П.П. Операта секна и определено съм по-добре

# 542
сексът като награда или... наказание

# 543
Скрек,  звучиш много нервна и тросната. Не знам реално така ли е или тук отприщваш тапата и дали винаги  си била така. Според мен се получава ефектът на омагьосания кръг. Нервна и недоволна си, защото мъжа ти те игнорира, или просто не може да ти угоди. От друга страна мъжът ти те игнорира, защото се чувства безсилен да се справи с нервите и недоволството ти.

# 544
всеки да си търси начин да си решава проблемите - аз си имам достатъчно мои, не мога целия свят да оправям

# 545
И десет теми да пуснеш, нищо няма да се промени за теб. Трябва първо да осъзнаеш, че оня до теб не ти е длъжен, за да се променя според неудовлетвореностите ти, а те имат свойството да се мултиплицират една от друга. Изобщо никой не ти е длъжен. Единствено ти си си длъжница. Не да ти дават, а да вземаш, не да ти правят, а да правиш, не да те ядосват или радват, а ти да си създаваш радости и да не се ядосваш... Давай, ако ти носи радост, не за да ти дадат.
Като те чета, ако не те удари нещо, за да паднеш от дюшека с граховото зърно, няма да си промениш нагласите. Не си ли се запитвала някога как те изтрайват?

# 546
Мисля, че ендорфините, които се освобождават при едно хубаво ***ане, не са за подценяване.
Ако дълго време не сте била интимна със съпруга си, пробвайте, може би тогава способностите му да възприема рязко ше се подобрят.

# 547

По твоите думи той ти е задоволил жизнените нужди. Взел те е на отглеждане, плаща ти образованията, не те заставя да работиш. Не знам защо си недоволна.

# 548
Скрек,  звучиш много нервна и тросната. Не знам реално така ли е или тук отприщваш тапата и дали винаги  си била така. Според мен се получава ефектът на омагьосания кръг. Нервна и недоволна си, защото мъжа ти те игнорира, или просто не може да ти угоди. От друга страна мъжът ти те игнорира, защото се чувства безсилен да се справи с нервите и недоволството ти.

когато ме изнервят съм нервна. Не е ли нормално - все пак съм човек с нервна система, която притежава свойството възбудимост.

Мисля, че ендорфините, които се освобождават при едно хубаво ***ане, не са за подценяване.
Ако дълго време не сте била интимна със съпруга си, пробвайте, може би тогава способностите му да възприема рязко ше се подобрят.

определено помага, ама държи няколко часа и после кой къв си е

По твоите думи той ти е задоволил жизнените нужди. Взел те е на отглеждане, плаща ти образованията, не те заставя да работиш. Не знам защо си недоволна.

това не са нито мои думи нито факти. Пробвай пак

# 549
Значи, мис, щом сте видяла че помага, сетете се как е било в началото. Опитайте се да спретнете втори меден месец. Тактиката е - "дозичка", по на често, в останалото време милувки, намигвания, усмивки, bend and snap.
Мъжа Ви ще ви се изкефи и ще се понапъне и той. Току виж, проблемите поне с него ще позаглъхнат.

# 550
  • София
Жизнените ти нужди май са задоволени - живеете добре, ходите по почивки, кеф ти да учиш, кеф ти да работиш, финансово не се чудиш дали да платиш тока или да сготвиш, не си броиш стотинките. Кои жизнени нужди не ти задоволени?

# 551
Жизнените ти нужди май са задоволени - живеете добре, ходите по почивки, кеф ти да учиш, кеф ти да работиш, финансово не се чудиш дали да платиш тока или да сготвиш, не си броиш стотинките. Кои жизнени нужди не ти задоволени?

Освен финансови и материални човеците имат и други нужди

# 552
  • София
Други нужди или други жизнени  нужди? Защото жизненоважните са тези, осигуряващи физическото съществуване на човека - покрив, храна, дрехи, физическа безопасност. Нито си на улицата, нито си без пари, нито се чудиш дали ще имаш какво да ядеш утре или ще си на студено, нито си във война, нито си в робство. Имаш почивки, можеш да учиш, можеш да работиш, можеш и да се печеш на двора. Май си забравила гладните години и сега все не ти стига, ако изобщо си имала гладни години. Сексът ли ти е толкова жизненоважната нужда незадоволена?
Какво искаш да направиш, а към момента смяташ, че нещо ти пречи да го направиш?

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 14:32 от Andariel

# 553
  • София
Съжалявам, но от прочетеното, Скрек ми се оформя като нарцис. Двете висши също пасват в картинката.

# 554
Andariel, Тя къде е казала, че е незадоволена ? Ти що не четеш с разбиране ?

Общи условия

Активация на акаунт