Животът ми се случва въпреки мен

• 21 726
  • 628
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И същата тази дъщеря я водела за носа и си правела каквото си иска!

# 61
Аз си мислех, че темата е сериозна, а то врачки, баячки и уринотерапия...

# 62
Сериозна е. Брой ги колко животи -  в конфликти и объркани отношения.

# 63
"Светът е голям и спасение дебне от всякъде"

# 64
Искам да ви кажа, че отговорът на всичките ми нещастия - във всякакъв план - е НАМЕРЕН. Откри ме е една жена по фейсбук. Каза, че Господ я е пратил при мен. Ясновидка.
Браво! Сега вече може да спиш спокойно.

# 65
Skrekkelig,сега остава да хукнеш по баячки,гледачки и т.н.
Сигурно действа успокоително и дава надежда,че каръка в живота ни е въпреки нас,но за мен това е бягство от случващото се.

Понякога е хубаво да се вглеждаш повече в хубавите неща,които имаш и ти се случват.

# 66
Според мен си си предначертала една елементарна линия на развой на събитията. И всяко нарушение на собствения ти шаблон ни дразни, обърква и плаши. Обикновено, нещата се объркват, за да се подредят още по добре, но това не се нрави на мн хора

# 67
  • Най-красивата страна
Скрег,ти нищо положително ли не виждаш да се е случило в твоя живот?
Като чета-пишеш,че имаш мъж,голяма къща,три деца,имаш образование,почиваш на Санторини...
Мъжът ти работи,ти не...
Толкова ли е лош тоя човек?
Напива ли се,бие ли те,има ли любовница?
Сега не живееш ли по-добре,отколкото преди да се ожениш?

Имаш три образования.Това е много хубаво.
Все някаква работа можеш да си намериш.
Толкоз ли няма търсене на специалисти в Дания?

Тийновете създавали проблеми.
Ми нормално е в тази възраст..

Вярно ,че спокойния живот е скучен.И май това ти е проблема.

# 68
По принцип човек като има много свободно време започва да мисля глупости и да си усложнява живота.

# 69
Самият факт, че тук хората са чели толкова много мои много откровени постове и въпреки това ме познават много по-малко (да не кажа никак) от жена, която е виждала само снимката ми е показателен, че явно тя получва информацията по други пътища, а не от sеаrching по нета четейки мои собствени изявления - това което пиша явно е тотално непонятно за четящите го. Не знам от де решихте, че ще тръгна по врачки при положение, че казах съм се отказала от услугите и.
И не - мъжът ми не е толкова лош. Просто или наистина имам(e) магия или дяволът е между нас и без магия - друго обяснение нямам.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 20:13 от bubanka

# 70
Ето, без да знам накъде ще подкараш, писала съм. Както виждаш, имам опит с омагьосани. Аз лично обикновено ги оставям да се давят, освен в редки случаи ако не реша да подходя авторитарно. То ти от нищо не поемаш,  де Simple Smile

# 71
Ти така ли все мрънкаш в къщи?

# 72
Отивай на църква, изповядай си греховете и спазвай пости. Щом мислиш, че проблемите ти са свързани с намесата на дявола.

# 73
Ти си онази потребителка, която показа малолетната си дъщеря на някакво кратко видео, нали? Аз те питах тогава за педофилите. Ама не се притесняваше от тях. А сега се плашиш от някаква си врачка. Странни приоритети имаш.

тука викаш пълно с педофили? Твоята дъщеря сигурно ходи на училище с бурка и под конвой да не стане жертва на педофил по пътя?
Понеже съм добър човек ще те светна - педофил по снимка нищо не може да направи. Ама по снимка магии правят.

# 74
По снимка правят магии, а по видео могат ли?
За протокола изобщо не вярвам на подобни неща. Темата беше интересна в началото, докато не зави рязко в ''петъчна пързалка''.

Общи условия

Активация на акаунт