Животът ми се случва въпреки мен

• 21 759
  • 628
  •   1
Отговори
# 585
Психолози - не мисля, при тях се иска съдействие от клиента. Само врачка и поп ще ѝ решат проблемите. Тя си знаеше от самото начало, че е така. Човек сам си знае нивото. Или както казва Божинката - "Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е". Точно така звучи цялата тема.

# 586
Пита как се справят другите в това положение и като получи отговори, директно ги отхвърля, понеже нейното било къде-къде по-изключително и сложно, а и тя имала повече пари, така че къде се бутат Simple Smile

# 587
  • София
Врачките и попът също искат съдействие от клиенти. Обаче врачките не носят никаква морална отговорност.

Трудно е да решиш нещата за себе си, питайки как се справят други хора с неща, които може никога да не са им се случили или са в контекста само на техния си живот. Не може да се прехвърля чужд опит върху личния живот. На заем опит не се дава. По-скоро е като "а една моя приятелка...".

# 588
Andariel, ти не си прочела цялата тема. Всичко е изговорено, всичко е предложено, по няколко пъти. Само тя си знае какво ѝ е.

# 589
Пита как се справят другите в това положение и като получи отговори, директно ги отхвърля, понеже нейното било къде-къде по-изключително и сложно, а и тя имала повече пари, така че къде се бутат Simple Smile

За парите я провокират. Не я защитавам, просто познавам достатъчно хора, като нея, за да не съм никак учудена, че на нея просто ѝ се говори за това.

# 590
  • София
А защо мислиш, че тя иска предложения? не иска съвети, а да си каже.

# 591
Ами слушай я тогава. Хайде, пробвай се. Ние слушахме до сега. То няма много интересно - скучен живот с роднини реднекове и накрая отива на шопинг.

# 592
Е, тя темата си върви. Simple Smile

# 593

За парите я провокират. Не я защитавам, просто познавам достатъчно хора, като нея, за да не съм никак учудена, че на нея просто ѝ се говори за това.
“Като ти кажа колко пари имам, ще се разболееш”
На това провокация ли му казваш? Момчето уж живее от години в Дания, уж има 3 образования ( последно се оказаха две), а не се е научило на основните правила в това общество- за пари не се говори.
Прочети и постовете, ще видиш колко пъти го споменава... последно беше, колко пари изхарчила с големия си син, като са купували неща за училище. Ами то всички купуваме, да видя някой да е споменал пари.

# 594
Аз пък мисля, че форумът ще и помогне. Тя осмисля какво е прочела. Да, не може да се промени веднага, но след време ще узрее. Дори хейта, който получа и помага, даже най-много от всичко помага точно хейта.

# 595
Чета, чета. Това беше отговор на провокация. Вашта работа с парите е като кучето, което не пуска кокала.
Да, точно агресивните коментари виждам, че отключват и приказката ѝ да върви и да си разкаже.

# 596
Не смятам, че хейта ще помогне на никого, но различните съвети и ситуации замислят човек и го карат да види нещата от друга гледна точка.
Или ще се успокои, че всичко й е в пъти по-добре, или ще се потисне повече, но е възможно и да пренасочи усилията си в постигане на 3ти вариант, който повече ще я устройва  от сегашната.

# 597
  • София
Слушам я. И мога да питам някакви неща.

# 598
Врачките и попът също искат съдействие от клиенти. Обаче врачките не носят никаква морална отговорност.

Трудно е да решиш нещата за себе си, питайки как се справят други хора с неща, които може никога да не са им се случили или са в контекста само на техния си живот. Не може да се прехвърля чужд опит върху личния живот. На заем опит не се дава. По-скоро е като "а една моя приятелка...".

абсолютно по същата логика е да искаш съвет. Всеки ще ти каже личното си мнение базирано на личен опит, който ти самата каза, че не може да се прехвърля на друг човек.
И дай сега да спрем да си приказваме и да закрием форума

Скрит текст:

на път сте да ме убедите, че имам много пари. Недоумявам как го създадох това впечатление. Едно е да си имаш достатъчно, а друго - да имаш много. При мен е първото. Но и мъжът ми не ме издържа. Спрете да ги мислите моите пари и се погрижете за вашите си.

Ами слушай я тогава. Хайде, пробвай се. Ние слушахме до сега. То няма много интересно - скучен живот с роднини реднекове и накрая отива на шопинг.

ми скучен ми е живота - това дъвча от край време. Разкажи за твоето интересно и вълнуващо ежедневие - не искам хората в темата ми да скучаят. Та какво изключително направи ти или ти се случи днес?

Скрит текст:

“Като ти кажа колко пари имам, ще се разболееш”
На това провокация ли му казваш? Момчето уж живее от години в Дания, уж има 3 образования ( последно се оказаха две), а не се е научило на основните правила в това общество- за пари не се говори.
Прочети и постовете, ще видиш колко пъти го споменава... последно беше, колко пари изхарчила с големия си син, като са купували неща за училище. Ами то всички купуваме, да видя някой да е споменал пари.

и колко изхарчих, че нещо не мога да открия къде съм споменавала суми. Казах, че му купих квото си поиска. Ама на теб все пачки им се привиждат. Халюцинираш сериозно

# 599
За живота ти, Скрек. Мен не ме брой в сагата с парите ти.

Общи условия

Активация на акаунт