Животът ми се случва въпреки мен

• 21 729
  • 628
  •   1
Отговори
# 570
Анди, то и да имаш всичко пак е проблем. Те и холивудските звезди имат всичко, ама се самоубиват. И аз не ги разбирам, ама факт.

# 571
В човек е заложено да иска и още, и още... И още...
Колкото по-ти е уреден живота, толкова по-силно се стремиш към перфекционкзъм.
Имам си една позната, която МЕЧТАЕШЕ да си намери гадже, некви комплекси имаше. Намери го.
После МЕЧТАЕШЕ да се отдели от вкъщи. Отдели се. На 250 км.
Сега МЕЧТАЕ да смени квартирата с по-хубава. Като я смени, ще ЗАМЕЧТАЕ за нещо друго.
А другата по-прозаична причина, Крисе, е че са презадоволени,почват да се друсат, спичат им се чарковете.

# 572
Просто има хора, които никога няма да бъдат задоволени. Но далеч не всички са така Simple Smile

# 573
  • София
тук не става въпрос за "по принцип човек все иска", а за нещо конкретно.  Въпросът е конкретен, а не принципен.

# 574
И аз искам повече, но се чувствам и щастлива от това, което имам в момента. Двете неща не мисля, че са свързани.

# 575
40 страници Кольовата майка, майката на Кольо. Няма потенциал за повече. Хубав момент е това да се заключи темата, ако наистина има модератори, които четат с разбиране.

# 576
То при Скрек просто няма повече какво да искаш от тоя живот.

# 577
  • София
нещата са много прости - емоционално или рационално ще се разглежда един въпрос. Ако е емоционално, то това е "зле ми е, гадно ми е, всички ме мразят, сърдя се на света, не ми е добре". Ако е рационално -" имам проблем, искам определено нещо, как да го постигна". Можем да си стоим на емоционалното "зле ми е, нищо не е наред" до безкрайност. Мръдването от това кръгче е да се формулира "нещото", нарича се, получава си име. Когато получи име и силует, тогава то вече започва да съществува.

# 578
40 страници Кольовата майка, майката на Кольо. Няма потенциал за повече. Хубав момент е това да се заключи темата, ако наистина има модератори, които четат с разбиране.
Публиката загуби рязко интерес. Скрег, на никой не му дреме колко висши и пари имаш. Хората не се интересуват от личният ти живот, колкото ти си въобразяваш или ти се иска. Те си имат свой живот. Ако го схванеш това, имало е смисъл от опита ти тук във форума. Използвай го.

# 579
То при Скрек просто няма повече какво да искаш от тоя живот.
Това е разковничето. Човек като остане без цели започна да вегетира. А това не се отразява добре.

# 580
Мисля също трябва да се добави освен, че на никой не му пука също и никой не завижда за живота ѝ.

# 581
В човек е заложено да иска и още, и още... И още....
100% съгласие по този въпрос.
Всяка постигната цел е сладка за кратко и веднага се започва с новата цел.

за какво ми е мъж ако трябва с всичко да се оправям? Не че не мога - не искам.
...
Да се оплаквам от мъжа ми наистина е безпредметно - къвто съм си го избрала такъв ще си го търпя. Той не се е променил. Това че съм си правила сметки без кръчмар си е мой проблем.
....
Как смяташ да процедираш за в бъдеще тогава?
И аз смятам като теб, че ако трябва да се оправям с всичко сама и да съм самодостатъчна, то по-добре да съм сама.

# 582
Не знам дали е Нарцис авторката,  но темата уж е за "всички онези, които...", а в крайна сметка се оказва тема за нея и нейните неизяснени проблеми и за това как тези неизяснени проблеми всъщност не са нейни, но нямат аналог, нямат решение. Изобщо,  супер заплетен казус. Екип психолози биха се препотили с него, ние тук си мислим, че ще можем да помогнем.

# 583
  • София
Не виждам нещо заплетено и чак няма какво да му се препотяват психолозите.

# 584
Не ѝ трябва екип от психолози, а някой да я изслушва и разбира.
Според мен тук до известна степен се случва нещо подобно - разказва си онова, което и тежи.

Общи условия

Активация на акаунт