Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 175
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 150
Хрис, не разбрах-искаш да купиш нещо опаковано за почерпка, или нещо да направиш ти, което да може да се опакова. И опаковката индивидуална ли да е?

# 151
Мари, купено,опаковано и индивидуално за всеки.

# 152
  • Germany
Нормал, честит да е младежа! Здрав, щастлив и успешен!

# 153
Мари, купено,опаковано и индивидуално за всеки.
Ми, от това по- лесно няма. Има пакети шоколадови бонбони, които са опаковани по единично, в Лидл има и шоколадови десертчета(имитация а сникърс, марс....), които пак са опаковани отделно, сладоледи, кенчета с безалкохолни или просеко.

# 154
Здравейте, банда!

Първо искам и от името на двама ни да ви благодаря за прекрасните пожелания за сватбата ни. Пожелавам ви на вас и семействата ви да сте много здрави и много щастливи!
Нормал, да ти е жив и здрав! И да е разумен тинейджър!
На всички рожденици и именници, които пропуснах последния месец им пожелавам злото да ги забрави и само хубави неща да им се случват!

Сватбата мина страхотно, макар и да не стана първоначално замисленото, се получи чудесно и всички много се забавляваха. А на меденият месец единствения недостатък му беше, че свърши. Grin Париж за първи път го виждам толкова опразнен откъм туристи, единствено около Айфеловата кула имаше струпване и пак не беше нищо сравнено с други пъти. Вечер покрай Сена се събираха на групи младежи, които не спазваха много-много дистанция, но в магазините и метрото всеки носеше маска и спазваха дистанция. А ние в Париж дните си ги изкарахме в безцелно обикаляне, без план, без много да го мислим. Много хубаво беше. За първи път опитах моши сладолед, според съпругът ми имаме и в Германия, дори в кварталния супермаркет, но аз досега не го бях виждала/пробвала. Хареса ми, ама не е нещо чак толкова уау. Говорейки за храна, не остана пекарна, в която да не влезнах и отделно се отядох на сирена, второто ми най-любимо нещо след шоколада. След Париж заминахме към Брест, бяхме в Океанополис, страшно много ми хареса там. И следващите почти две седмици ги изкарахме пътувайки покрай крайбрежието, невероятна красота е там. Heart Eyes Прибрахме се в петък колкото да разопаковаме големите куфари, да отпразнуваме един рожден ден на приятелка, стегнахме малките куфари и в неделя потеглихме към Италия, този път със самолет. Това беше част от моя подарък по случай вчерашният рожден ден на любимия.Италианците ме впечатлиха с това колко са изпълнителни в носенето на маски и спазването на дистанция. Бяхме в Комо, много романтично или на мен така ми се стори понеже съм младоженка. Grinning Заредихме се с лимончело и просеко и днес се прибрахме. Между другото полетите и на отиване, и на връщане бяха пълни. Поканили сме в събота две приятелски семейства на италианска вечеря и да изпием лимончелото, сега ще ходя в готварската книга да търся рецептата на Фонс за тирамису. Последния месец беше много зареждащ, но утре ударно се завръщам на работа, имам да провеждам интервюта, да менторствам стажанти, да подготвям уебинар и отделно да работя.
И да не съм съвсем капо, малко италианска красота, снимана с телефона.

Момичета, наистина се опитах да съм кратка, не ми се получи, но ще ми простите и без това сега ще имам толкова работа, че поне месец няма да ви досаждам. Joy

ПП. Джордж Клуни никакъв го нямаше.

# 155
  • Ямбол
Ем, хубаво ви се е получило, важното е да сте доволни и щастливи.

Нормал, здрав и послушен да ти е младежът.

Утре смятам да си спестя вятъра и вълните на плажа, а и тук имам малко работа.

# 156
Ем, с малко закъснение, но Честито! Бъдете щастливи! Снимките са страхотни!

# 157
Нормал,честито на рожденика! 🤗
Ем,никак не досади,а прочетох с голям кеф поста ти. Супер звучиш,дано и след 50 години да сте все така влюбени и щастливи!
Хрис,може да потърсиш някакви десерти,опаковани по единично. Виждала съм мъфини,бисквити. Иначе друго не знам. Провери в някоя сладкарничка,ще ти направят.
Али,видях ти сторито. 😁🤗
Тук си е направо студено. Следобяд валя малко,но не достатъчно. Сега е все едно октомври..

# 158
  • тук...при моите момчета
Благодаря ви за милите думи😘. Ем, много щастлив семеен живот!

# 159
И аз видях на Алето сторито, стигнала е до басейна;)
Нормал, честито на твоето голямо момче! Много здраве и успехи!
Ем, хич не ми досади🤗
И още снимки няма да откажа;)

Лакирах се, ама така да се тегли този лак, утре ще съм на възглавнички.

Мини опаковка на чипс вземи Хрис, и бонбони Линд и кенче с напитка и си готова;)

# 160
Ем, честито! Много хубави снимки с телефон. Искам още.

# 161
  • София
Нормал, да е честит синът ти! Здраве и щастие му желая!
Ем или, честита сватба, дано живеете много щастливо дълги години! Снимките са уникални.
Ние прекарах е една за душевна вечер с хазяите, но след бурята не зная дали утре ще става за плаж. Каквото такова...

# 162
Нормал, да ви е жив и здрав!
Ем, бъдете щастливи Simple Smile

Хрис, скоро съм рожденичка и ако черпя колегите, ще е с Линдт или други подобни индивидуално опаковани бонбончета.

# 163
Нормал, честито да ти е порасналото момче.

Ем, дълги години заедно да се наслаждавате на живота.

# 164
Ем,много щастие ви пожелавам.
Благодаря ви момичета, ще го мисля още няколко дни,а пък ще видим какво ще измисля Joy

Общи условия

Активация на акаунт