Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 178
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 165
Ем, прекрасен меден месец сте имали. Още много такива пътешествия ви желая.

Нормал, жив и здрав да е. Да не забравите да подадете за лична карта 😉

Али, видах те и аз, много ми хареса 😊
Само, ако може, никакъв дъжд. Поне докато не затворим покрива 😁

Всичко е прахоляк вкъщи. Правих се и аз на строител (по-скоро общак) и сега имам плюска на ръката.

# 166
  • някъде ... тук ...
Нормал, здрав да е младежът, и да постига мечтите си!
Ем, обичайте се все така!

Дано времето не ни развали плановете за уикенда.

# 167
  • София
емelie, звучиш страхотно, а думите ти са изпълнени с щастие, напълни ми душата!
normal, здраво, щастливо и много разумно да е твоето пораснало момче!
Мотах се дали да си поръчам една раница от fashion days и тя свърши, сега вече я искам много, луда работа.

# 168
  • Бургас
Нормал, да е честито момчето ти! Здрав и щастлив да е!

Ем, попътувах си малко с вас, изобщо не ми беше досаден разказът ти. Много пътешествия заедно да имате занапред.

# 169
  • На брега на реката
Добро утро.

Нормал, честито да е момчето ти! Здраво, щастливо и успешно да е!

Ем, прекрасни преживявания! Много хубаво ми стана, като те прочетох. Все така щастливи да сте и да се обичате! Честит рожден ден на ТМ /на патерица/. Здрав да е и да те носи на ръце!

При нас нямаше дъжд, а само на моменти, доста бурен вятър. Разхлади достатъчно и спахме на отворен прозорец, че предните нощи на климатик.

Все още не знам, кога и къде ще почиваме. Нещо, не мога да наместя нещата. Този месец имам трима рожденици /синовете и едната снахичка/ и така ми е подредено, че няма как, а септември вероятно ще е късно за море!

Хубав ден, момичета!

# 170
Добро утро.
Ем, и повече да беше, с кеф бих те прочела, толкова щастие блика от поста ти. Все така да сте.
Бубе,  не се знае дали ще е късно за море.
Хубав да е денят ви.

# 171
Добро утро.
При нас освен много силен вятър след обяд, вечерта имаше и страхотен дъжд.
Буб, стройна програма имате за този месец. Всички ли празнуващи са  зодия Лъв?

# 172
Ем ❤ Все толкова любов и щастие искам да струи от постовете ти 🥰

Бубе, защо да е късно спетември, напротив!

Аз снощи хубаво се топнах в басейна,  но слънцето се скри и се раздуха, та ми стана студено. Довечера си тръгвам на време от работа и директно се мятам като се прибера 😁

Спорен ден, банда!

# 173
  • На брега на реката
Ами не зная, никога не съм ходила на море през септември, изключая в Турция, ама там си е топло.

Мари, малкия син и снахата са лъвчета. Големия е дева, като нас с ММ.

# 174
  • дядовата ръкавичка
normal, с малко закъснение, но да е здраво и щастливо момчето ти!

Ем, много още такива прекрасни моменти и пътешествия пожелавам! И искам още снимки като ти остане време Hug

Буб, откакто сме заедно с ММ, тоест повече от 20 години, винаги ходим на нашето море през септември. Времето е хубаво. Е, морето често е по-бурно, но на нас така ни харесва.Тази година за първи път ще сме без сина, ще ми е празно.

# 175
Здравейте!
Не съм писала в последно време. Няма с какво да се похваля. Нещо ми е минорно и притеснено без особена причина. Планирала съм още едно море след седмица, ама не съм сигурна дали ми се ходи. То и отпуск още нямам одобрен.
Нормал, да честитя с малко закъснение рождения ден на твоето момче. Да е жив и здрав!
Ем, и разказът ти, и снимките ми харесаха. И аз като Мари искам още. Радвам се за теб, нека все така влюбени и щастливи да сте!

Хубав ден!

# 176
Привет, банда!

Нямам нищо за казване, само минавам да ви поздравя. И евентуално да намеря компания за кафе.Simple Smile

# 177
  • на Мелмак
Добро утро!
И аз съм на кафе, наспана, почти починала.
Честито на тийна! Много здраве и късмет!

Ем Hug Страхотно!

Видяхме си децата, днес малко ще попътуваме и утре в София.

Хубав ден, мацки!

# 178
Емили, прекрасно! Сподели още красоти, моля! Снимки от сватбата имате ли?
Нормал, да е здрав!
В отпуск съм тази седмица.
Вчера ходих до едно районно да се видя с бивши колеги. Така се заредих с положителни емоции, сега ми е едно леко на душата.
Резервирахме и следващото море. От 15 сме на Сл. бряг, Гърция отпадна тази година Sad.
Сега пия кафе, след малко отивам да взема чистачките на ММ, че вече четвърти ден се ошумулясвам, както и да върна паспорта на синко, че изтича.
Спорен ден!

# 179
  • Germany
Прекрасни снимки, Емели! Бъдете щастливи! Честит рожден ден на мъжа ти, на патерица!

Общи условия

Активация на акаунт