Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 179
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 180
Бубе, септемврийското море ми е любимото.
Рей, добре дошла в клуба Wink

Снощи заспах рано и тази сутрин се събудих 5 минути преди алармата.

# 181
И днес затишие... къде сте?

Аз пия тараторче и разглеждам книжки онлайн. Колко заглавия харесах... но не мога да поръчам всичко.

# 182
  • София
Бяхме  къде ли не. Сутринта ни се стори ветровито за плаж и затова отидохме да се разходим до Паничище. След това отидохме до Овчарския водопад. Обядвахме и следобед на плажа. Сега сме се опнали на климатика.

# 183
Аз почнах да изкоренявам поредото дърво в градината. Миналата година буря ги счупи и сега се занимавам с глупости. Сега подготовка за вечерята- дробчета, ама не точно по селски.

# 184
  • Ямбол
Аз днес пак съм камериерка и мед. сестра. Приготвих апартаментите, остана утре да заредя торбички и тоалетна хартия, че сега е мокро.
С леля имам малко проблеми, действа ми вече на психиката. Утре да идва мъжа ми и да я поема. До понеделник трябва да се заредя, че вече ще врътна. Добре че е в друг апартамент, че досега да съм полудяла.
Вечеря от ресторанта за нея, за мен има остатъци от снощи и от обяд.

# 185
Аз се прибрах по-рано, счупих се да готвя и мия. Няма да го правя това вече;)

Цвети, аз чета на телефона, не помня от кога не съм купувала книга.

Лиляна и Мари, както са набрали инерция, да идват;), и у нас има нужда от чистене. Минавам отгоре - отгоре, ама тоя уикенд, вместо да миткам насам-натам, трябва да хвана да чистя по-основно.
Девойката не се включва хич, след работа и нейните неща оправям. Дайте съвет за мотивиране на тийн, че очевидно аз не успявам.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 20:25 от tuty

# 186
Аз отдавна се каня да си взема Киндъл, но все не стигам до там. Не че не обичам да чета на хартия, но като помисля колко пари мога да спестя.. определено си струва. Макар че си обичам четенето по старомодния начин.Simple Smile

# 187
Аз чета най - често вечер и не върви да съм на светната лампа постоянно, та от около 10 години вече, чета електронни книги. Първо на таблет почнах, сега на телефона, но екранът е голям и с приложението се чете удобно.

# 188
Tuty, списък съсъ задължения, ако не ги изпълнява режеш придобивки - рязането започва от интернет.

# 189
Мека Мария съм аз, то това ми е грешката. Иначе пробвах със списъка, два дни траеше ентусиазмът.
Явно трябва да лишавам вече.

# 190
Тит, това не действа. Пък и някак си ми е обидно да им прилагам детски номера.

Тути, на моменти са гадините. Понякога са бели и добри, понякога ти тровят нервичките.
Но определено има проблясъци при голямата, ще наблюдавам с интерес развитието 😆

# 191
Тути, съчувствам ти, защото знам какво е от първо лице.
При мен действа най- бързо пожеланието, че ако иска да излезе трябва да си изчисти безпорядъка в детската.
Понякога ѝ гледам сеира- примерно закарани в детската изгладени с сгънати дрехи, а от нея трябва да е само прибирането им, са сложени както са на куп в гардероба на брат ѝ. И като отворя дума- всичко отива на шега. В такива моменти си казвам, че това са ми бели кахъри, важното е, че са здрави, че не се занимават с глупости...

# 192
  • Ямбол
Цвети, изобщо не се колебай за Киндъл. Вземи си и ще видиш колко е яко. Моят е навсякъде с мен. От най-старите модели, но ми върши работа. Хартиени книги вече не чета.

# 193
  • някъде ... тук ...
Забраните са до една възраст, после не вършат работа. Минава и това, идва им акъла. У дома понякога трябват подкани за прибирането на сгънатите дреха, но всеки си има гардероб. Вътре какво е, отдавна не ме интересува. От доста време пускат пералня, простират и сгъват. Сутрин оставям бележки с къщните задачи обаче Simple Smile

# 194
Това с дрехите, оставени от мен на леглото, чакащи да стигнат до гардероба и у нас важи.
Ще почна да пиша бележки, майка така правеше;)

Общи условия

Активация на акаунт