Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 181
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 195
  • Ямбол
С момчето не съм имала проблеми, обаче девойката е над нещата. Там се включва баща ѝ. Първо със заплахи, после с рязане на джобни и дори със забрана за излизане. Сега е долу горе добре, оправя си стаята около веднъж седмично. Сега са сами с татко си, пере и прибира, като се върна не знам какво ще заваря. Днес ми се похвали, че си е правила спагети Карбонара. И други неща може да си готви.
Утре ги чакам да дойдат двамата.

# 196
Тути, бъди модерна, пиши й на месинджър 😂

# 197
Тути, моята девойка обикновено ми пише или ми пуска гласови съобщения. Текстовите преливат от емотикони и картинки.Явно модата е такава Simple Smile

Искам да си купя нещо за РД, обаче нямам идея какво и нищо не ми хваща окото. Май ще си остана с гумите.

# 198
Руми, пиша ѝ във Вайбър, но не ме чете.
Никой не ползвал Вайбър вече;)
Чат пат ме чете в Инстаграм, ама не отговаря;)

Лин, обувки, чанта, парфюм, тези три неща;)
Помня преди години, харесала съм си някакви яки ботуши и се жалвам на мъжа ми, че са 400 лв и колко много ги искам.
И той, жена, за 400 лв ти смених гумите на колата, и четирите, изтрябвали са ти ботуши;)

# 199
Лин, тук сме, ще помогнем. Само кажи- бижу, обувки, чанта, дрехи.... Дай жокер и ще дадем предложения. Аз също се питам за моя празник. Без да се смеете едно от нещата върху които съм се замислила е турска баклава от София.

# 200
Маре, идвай с мен и Лин на естетични процедури. После, ако се харесаме, ще ядем баклава;)
Ще се снимаме за темата даже;)
Да ги запомним тия рождени дни😀

# 201
  • някъде ... тук ...
Аз никога не знам какво искам за подарък. Тая година и отпуск сме си осигурили и още не знам къде ще идем. Материално не ща, а и разкрасителните не са моите. Знам къде, ама пари за пср не ми се дават. Искам море...
Както върви, не само заради ковид, а заради времето, плановете се менят от днес за утре. Ще видим какво ще измислим.

# 202
Тути, вярно,  ботокс между веждите е идея Simple Smile
Дрешки и парфюми си имам, точно там нищо не мога да измисля в момента.
Бижу... ланец, колие, обаче искат по-сериозен бюджет.

# 203
Тути, една бръчка имам между веждите от носенето на очила и мръщенето срешу слънцето, но тя е от преди 17 години. Свикнала съм ѝ. Виж, да имаше лечебен пилинг, който да ми махне петната, веднага щях да дойда. Сега съм се замисила за нови ежедневни очила, бижу и баклава. Друго не успях да измисля.

# 204
Мари, моята бръчка е точно такава, от чумерене пред монитора и шофиране. Обаче адски ме дразни и не искам да й свиквам.

Щом носиш ежедневни очила, те са вид бижу за теб, за лицето ти.

# 205
Сега ме карате да мисля, какво искам за подарък за РД си ден. Имах си един списък, дали да не си го потърся.

При нас на третото напомняне започвам с отнеманията, работи перфектно. А пералня, сушилня и съдомиална са под негово ръководство близо от 2 години.

# 206
Добро утро!

Киндъла ми е най-ценното притежание, не мога без него.  И моят е стар модел,  но новите имат подсветка, така че не е нужна лампа, а светлината, която излъчват не дразни като тази от телефон/таблет.

Лин, козметична процедура е идеалният подарък,  и аз искам 😁

У дома си имахме задължения с брат ми май от 7-8 годишни. Мама си действаше по старомодния начин - сутрин ни пишеше бешежка, а вечер крещеше,  ако не сме си свършили задачите 😁

Фонс, къде си?

Св. Петък 🥰 Да го отупваме и днес, че утре и в неделя ме чакат басейн партита 😁

Спорен ден, банда!

# 207
Добро утро.
Али, разсмя ме рано- рано. Дано времето да е с вас, ако не- само парти. При нас се изваля и тази нощ. Сега е тихо, хладно, мокро и с мъгла. Все едно съм в планината.

# 208
Добро утро.
Да знаете, че готвенето е опасно за здравето. От един прост омлет вчера пръсна мазнина и имам огромни мехури по цялото деколте. Че аз бях сложила съвсем малко мазнина, как успя така да ме докара, не знам.
Не вярвах, че ще дочакам петъка, да го избутаме бързо, че доста ми дойде тази седмица.
Хубав, слънчев и успешен да е денят ви.

# 209
  • Ямбол
Добро утро на свети петък.
Ако може и вятърът да се кротне през уикенда, моля.
Остана ми само нашия апартамент да освежа и днес смятам да мързелувам и евентуално следобед на плаж.
Приятен да ви е денят!

Общи условия

Активация на акаунт