Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 183
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 210
Съни, от 10 дни имам същото деколте. При мен е от вода.

# 211
Аз имам изгорена кухня от това. Пламъците бяха огромни, до тавана. Шкафовете и абсорбатора са стопени. Не ме напръска, но падна капка на пламъка от газта и пламна олиото.

# 212
Добро утро!

Леле, Съни, Мари, да ви минава бързо! Много боли изгореното.

Много съм навита за Киндъл и като ви чета, още повече. Като говорите за подаръци за РД, ето каквъ ще бъде моят. Най-вероятно.

# 213
Моят киндъл се удави, ама и без това не го използвах.

За изгорено веднага мажеш с алое( режеш листо и с лъжицата издълбават вътрешността.На следващата сутрин, буквално нямаш нищо.

# 214
Е, Тит, който си има алое, е добре. Който няма, действа с подръчни средства.

# 215
За изгорено препоръчвам дермодрин.

# 216
Аз препоръчвам крем от невен и мас. На мен много ми е помагал.
Добър ден!
Спи ми се много! Имам няколко задачки и после се надявам да дремна следобяд.
Хубав петък на всички! 🤗🌺

# 217
Съни, бързо да минава и да не остава белег!
Али, весело да ви е!
Цвети, аз съм като теб, много обичам да чета книги на хартиен носител, да прелиствам страници, да ми мирише на хартия, но киндъла е голямо удобство когато пътуваш или когато искаш да четеш по нощите Grinning
Кате, как си?
Пия кафе и чакам да дойдат кандидатите за интервютата, днес ще е кратък ден, до 1 трябва да съм приключила.

Хубав уикенд на всички!

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 10:54 от Анонимен

# 218
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Хубав ден на всички!

# 219
Emelie, благодаря, чудесно Simple Smile Всъщност се наслаждавам на една много щастлива година, въпреки ковид-а Simple Smile
Ти как си?

# 220
Все така да си, Кате. Отдавна не си се отбивала.

# 221
  • София
Емили, честито щастливо събитие и от мен! Пожелавам ви много годишнини и на всяка годишнина да сте така щастливи, както в първия ден!

Ние имахме трудна нощ. Сега всички сме криви.

# 222
Добро утро Simple Smile
Съни, Мари, да минава бързо!

Титина, потърси списъка Wink
Цвети, не мога да се пречупя за Киндъл.
Разглеждах коли тези дни, но няма да е това.

Аз нямам тенджера под налягане, защото съм способна да взривя не само кухнята, но и цялата къща.

Лютиче, дано довечера всичко е по-спокойно.

# 223
Съни,аз така се подредих с едни чушки. Как обичам пържени чушки иначе,но оттогава май не съм правила. Така пръсна мазнина,че имах и по лицето на места, на очилата,които ме спасиха да не е в очите, а всее още и по лявата ръка пръснати петънца. Мазах с дефламол и после с домашен крем с мас и невен.

# 224
Hris, вярваш ли ми, че мислех да си пържа чушки днес и сега ме е страх. Щом от омлет, дето нито пука, нито пръска, се подредих така. Затова днес - крем сума. Безобидна е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт