Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 189
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 240
Не съм по лука, макар някои яденета да го изискват. Салатите от години си ги ям без лук. Мразя рязането му и мисля съвсем да спра да го използвам.

# 241
Аз обичам вкуса на лука и чесъна, но мразя да мириша на околните, съответно и те на мен. Не ми е приятно и когато ги усещам в дъха си. Затова спрях да ги ям.

Фонс, май е някакъв крив период за доста от нас... да минава, че аман.

# 242
Да минава кривотията на всички. Наздраве!

# 243
  • Germany
Адска жега е при нас. В момента е 35 градуса. Пуснала съм навсякъде щорите и пак ми е горещо вътре, а навън докато изпуша една цигара и ми прилоша. Егати климата! Или ми е студено и вали или изпукваме от жега... Мрън!

# 244
Съни, след час ще се включа и аз.

# 245
  • Canada
Благодаря на всички за окуражителните думи и рецептите Hug

Мони, и при нас е така, съсипа ни жегата и влагата това лято. Нямам търпение да минава вече. Не че снега и -30 ми харесват повече Joy

Отметнах тренировка, направих рулото, сега изстива стегнато в кърпа.

# 246
Наздраве!

Много имам нужда и аз... Бааааси денят, направо, до сега се занимавах със служебни тъпотии.
След малко ще правим серенада на дружка. Днес е рожденичка, но понеже се обеби на скоро няма да се събираме. Което не пречи да и грачим под прозореца хепи бъртдей ту ю 😂 Ако не сте разбрали тази година ставаме на 13, не на  33 😁

Скоро си изгорих пръстите и аз с олио, директно ги топнах в буркана с кокосово масло. Много бързо отшумя болката и не стана мехур

# 247
За последно бях в офиса. За има няма час успях да отметна 3 кашона папки. А ми се спи като куче, снощи до 2 с приятели играхме на белот.
Още 5 дни и на големия самолет.

# 248
  • Варна
Девойката е свикнала да се оправя сама. Отдавна остава сама за някой месец. Обикновено баща ѝ като се прибере за малко е ошетано. Може би специално заради това. Grinning  Котките са добре.
Кара шофьорския курс сега и се подготвя за поредния корейски симпозиум, за съжаление онлайн. Но ми е драго да видя и българското знаме сред участниците. Пак единствени от Европа.

# 249
  • София
Стейси, браво на девойката. Къде мисли да продължи образованието си?

# 250
  • Canada
Тит, направо ми се тръгва с вас Grinning

Стейси, браво на красивото ти момиче!

Але, мн яко!

Като за пръв път добре се получи мисля. Остава и на вкус да съм го докарала Joy

# 251
Наздраве!
Фонс,  не съм вечеряла и твоето руло ме кара да преглъщам;)
Много хубаво изглежда, сега кажи трудно ли се прави?

# 252
  • Варна
ЛЮТИЧЕ, СУ, кореистика
Свалих една снимка от инстаграм със знамената на участващите в симпозиума  държави:

# 253
  • София
Целеустремена и последователна! Браво!

# 254
Стейси, браво на дъщеря ти!

Фонс, рулото е прекрасно, особено пълнежът много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт