Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 189
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 255
Стейси, браво.
Кореа е страхотна страна с уникални хора и телефонният код на Улсан е същият като на Варна. А какви гадости съм яла там... и спа-то им е като турска баня- отделно мъже от жени.

Фонсе, идвай, ще те вземем.

# 256
Кате, това да се чува. Странна година е, но пък и много хубави неща ми се случват, миналия месец се омъжих, в края на месеца чакаме да ни се роди племениче, все още не знаем момче или момиче.

Emelie, колко хубавооо! Желая ви безмерно щастие и много любов! Ще ви изненада племеничето значи, нека е здраво само и да се роди леко и безболезнено за майката!

# 257
  • при моите деца .....
Привет!
Имам да чета доста....
Днес се прибрах от морето, децата-- утре с баба и дядо....
След топлото време на морето и горещото време при Сливен.....
Тук ме посрещна хлад и силен дъжд...
На 10 км от града--градушка...
Горките възрастни хора....

# 258
Добро утро.
Боби, природа. Не можем да се борим. При нас валя, но нямаше проблеми.
Али, много добре сте направили. Хайде сега и плажните партита са ви се получат.
Фонсе, чудно изглежда рулото.
Аз съм ядосана и се чудя дсли моите да не го оставя малко на каквото намерят в хладилника.
Хубав, слънчев и усмихнат ден.

# 259
Добро утро!

Съни, можеш, разбира се! Да се оправят, не са малки! Не ти ли е време да си лакираш ноктите на ръцете с мнооого бавно съхнещ лак 😁

Боби 😱 Преди да дочета помислих,  че е сняг това...

Фонс, мммм, много вкусно излгежда!

Много готина ни се получи изненадата снощи 🥰 После ходихме да хапнем с другарите и да разчешем клюките,  че аз отдавна не ги бях виждала с това боледуване.

Баба днес има рожден ден, да ми е жива и здрава ❤

# 260
Али, да е здрава и дълго още да ви събира.

# 261
Добро утро.
Али да е здрава баба ви още много години. Рисува ли от време на време?
Ядосана съм. Имам работа в градината, а на една брадва и една мини мотика вчера им счупих дръжките. Сега работата ми е в застой.
Боби, презаредила си батериите, да те държи по- дълго.
Съни, ако оставя моите без храна ще чуя тривиалното "Не съм гладен". И те наистина не огладняват.

# 262
  • Бургас
Али, да е жива и здрава баба ти още много години!

Съни, можеш и още как. Лятото поне е лесно, хляб, сирене, мезе, салатка.

За днес имаме много сериозна програма /гори, водопад, параклиси/, дано я осъществим. Снощи се размина разходката с каруца, че магарето /баща ми/ беше изморено. Хем сме на село, а един истински Марко не можем да намерим да впрегнем и вечер баща ми се жертва. Модерни баби, не гледат животни, всички селски туризъм въртят Joy

Боби, и аз реших, че е сняг. Дано няма много поражения.

Хубав ден, момичета!

# 263
  • софия
Добро утро!
Снощи с изненада открих, че таралежите, които гледам вкъщи, вече имат 2 малки таралежчета. Много са малки,розовки и... нямам идея как да ги гледам. Шашардисах се като ги намерих в клетката на таралежите ми. От една друга тема ме посъветваха да попитам тук за съвет как се гледат мъничките, ако някой знае?

# 264
  • София
Ние днес дойдохме за последно морско плажуване, тази година изобщо не ми се очертава повече морско настроение Grinning
От понеделник съм на работа и само като си помисля какви проблеми и какво натоварване ме чака ми идва да заплувам към хоризонта. Надявам се да не ни вали пак дъжд по магистралата. На плажа, на който ходим има изнесена колона от един бар и пускат много готина музика от моето време, децата се скъсаха да ми се подиграват колко й се кефя. Синът ми ме помоли да не танцувам, за да не го излагам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 265
Бъни, хубав да ви е последния плаж и лек да ви е пътят. Наслаждавай се на хоризонта и не мисли за понеделник.

# 266
Бъни,  най-гадното на почивкатя е, че свършва.

Дариела, най-добре питай вет. Макар, че след като си имат майка тя ще се грижи за тях. Гледала съм бебе таралеж, хранех го с пипета. За съжаление заспа зимен сън преди да натрупа маса, за да оцелее.  Но той беше късно роден и без майка.

Стиснете по един палец, дядо е в бърза помощ

# 267
Стискам,  Али. Да се оправя бързо.

# 268
  • софия
Бъни,  най-гадното на почивкатя е, че свършва.

Дариела, най-добре питай вет. Макар, че след като си имат майка тя ще се грижи за тях. Гледала съм бебе таралеж, хранех го с пипета. За съжаление заспа зимен сън преди да натрупа маса, за да оцелее.  Но той беше късно роден и без майка.

Стиснете по един палец, дядо е в бърза помощ
Алечка, те горските доколкото знам заспиват зимен сън. А моите са декоративни домашни-те нямат зимен сън. Надявам се да оцелеят тия двечките, ама ме е страх да не ги умора, защото толкова малки не съм гледала. Понеделник ще ида до ветеринарната клиника, в която водя големите и ще разпитам,ама дотогава дано не ги повредя нещо. Аз ги бях извадила за малко от клетката, за да им почистя и наглася и може и да съм сбъркала, че съм ги вадила дори за малко-майка ми ми каза,че мънички животинки не е хубаво да се пипат и отделят дори за малко от майката. Ще видим, засега им се радвам какви са малки и розовки:
Скрит текст:

Стискам палци да се оправи бързо дядо ти.

# 269
Здравейте!

Али, честита да е баба ти! На дядото стискам палци! Ще се оправи!

Селесте, това се казва програма! Харесва ми.

Бъни, добре те разбирам. И аз понеделник съм на работа и не се очертава да е леко... но ще се справим, горе главата!

Мари, не се ядосвай. Работата няма да избяга. Как е кученцето? Simple Smile

Ние сме си в София вече. Прибрахме се по-рано, че искам да пооправя из къщи, да пусна няколко перални, нещо да направя за хапване. До преди малко чистих, сега седнах да пия кафе.

Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт