Искам да кажа... (173) през август 2020

• 56 193
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 270
Али, да се оправя дядо! А баба ти да е жива и здрава и още много нейни рождени дни да отпразнувате!
Мари, вселената всячески се опитва да ти даде знаци, че трябва да го караш по-лежерно. Grinning
Бъни, кажи му на твоя син, ако иска да се преструвате, че не сте заедно и да те остави да си купонясваш на воля. Sunglasses
Селест, чудна ви е програмата.
Ние сме на басейн, в 10 часа вече беше 31 градуса. Сутринта направих тирамису или по-скоро нещо подобно на тирамису без алкохол, но пък с ягоди. Довечера преди да дойдат гостите само трябва да направим брускетите и увием резенчетата пъпеш с прошуто. Основното ще са равиоли с лимонов- маслен сос. Гостите ще донесат салата и някаква разядка с патладжан. Откъм алкохол сме добре заредени, започваме с един любим моя летен коктейл с просеко и ягоди и продължаваме с коктейли по избор на госта. Бяло вино, розе и плодово вино с малина и лайм също са налични.
Сега отивам да се топна в басейна, а на вас ви пожелавам страхотен уикенд!

# 271
  • София
Али, честита да е баба ти, още дълги години да ви събира! Стискам палци за дядо ти!
На плажуващите желая хубаво време!
Тук в София превалява през два часа-не можем да изведем спокойно внуците навън!
Много сладки таралежчета!
Хубава събота и неделя на бандата!

# 272
Таралежчетата са прелестни! Дано оцелеят! Нямам идея как се отглеждат...

Ем, много добре звучи менюто! И аз бих ти дошла на гости.Smirk

Аз проснах първата пералня, сега чакам втората. Междувременно направих и спагети със сос и кайма. И стига толкова работа за днес. Сега искам да гледам филм. Пийвам си кола с лед и лимон, супер ми е.

# 273
Готвя се за градинско парти/детски рожден ден/ тип пикник. Обещали са ми сангрия. Дано не завали, че дружката няма резервен план.

Честито на рождениците - здраве и късмет! Болните да оздравяват - палци и положителни мисли за тях!

Спокоен и слънчев уикенд!

# 274
Али, стискам палци за дядо ти.
Кротнах се и аз днес, че даже и за утре съм замислила такъв план.
Кученцето е добре. Живот си живее.
Ем, искам да съм при теб на гости. Ще донаса нещичко захапване и за пийване, но и без моята намеса менюто ви е супер.
Таралежкоците са много смешни. Дано да имат късмет и се отгледат без да създават грижи.
Бъни, не се връзвай на забележките. Селесте, а каручка имате ли? Рир, приятно и на теб.

# 275
Ем, аз ще дойда за питиетата и басейна. Звучат супер!
Другите неща мога да ги опитам, но определено не са моето нещо Blush

Иначе съм работна и съм гладна Mr. Green

Али, стискам палци на дядо, да пишеш как е.
Баба да е здрава!

# 276
  • София
Али, честита да е баба ти и дано дядо ти да се оправи!
Ние направихме кратка разходка, хапнахме и ще пием кафе. Мързелива работа.

# 277
  • Бургас
Али, стискам палците.

Ем, искам и аз у вас на гости, менюто звучи много добре.

Индиецът, който ме тормози цяла седмица, миряса най-сетне. Другата седмица имат някакъв празник и почиват, та ще му го върна тъпкано и аз с чаткане цял ден във вайбър.

Програмата я изпълнихме. Водопадът се оказа водопадче, но пак беше красиво.

Марѝ, каруца имаме, само впрягът ни е кът, но се оказахме яки в ръцете Simple Smile

# 278
  • На брега на реката
Али, здрава да е баба ти и да оздравява, дядото!

Селесте, при вас е весело! Grinning

Ем, искам и аз у вас! Blush

На мен ми се сбабичосаха ръцете, от правене на домат. От снощи като сме почнали, та до сега сме направили 40 буркана паприкаш, а има и още 10 кила за довечера. Направо, не искам да видя домат.

# 279
  • Germany
Али, честита да е баба ти и стиснати палци за дядо ти!
Още по горещо е днес при нас и корема пак ме боли, а сме поканили гости довечера. Дано не се наложи да канселираме.

# 280
Али, честита да е бабет. Много положителна енергия за дядо ти. Ние днес за последно на плаж тук.

# 281
Буб, така да ми се прави зимнина. Вчера направих 9 буркана компот от сини сливи. Да не мислите, че някой го яде, ама да не ги хвърлим. Днес заредих една торбичка с тиквички във фризера. Ползвам ги вместо картофи в супи. На пазара зеленчуците са безбожно евтини и така да ме сърбят ръцете.
Селесте, ама големи магарици сте, щом и каруцата подкарахте.
Титина, добре си изкарвате. Мони, да се оправяш бързо.

# 282
И аз правих домати, мих буркани за мед, все пак готвих, сега отметнахме и пазара и се прибираме

# 283
  • Canada
Але, честита да е баба, стискам палци за дядо!

Ем, идвам и аз на гости Heart Eyes

Бубе, доправи ми се и на мен зимнина, имам нужда да правя нещо с ръцете, не с главата си Joy

Страхотни са таралежковците, толкова невинни и беззащитни изглеждат Heart

Приятно на всички със замислени партита, аз още не знам какъв ни е плана за днес.

Половината руло вече го няма, ММ хапна, занесох и на приятели.
Тути, не е трудна рецептата, само дълго се разбива с миксер Grin

# 284
Але,да ви е здрава бабата,а дядо ти да се оправя. 🤗
Таралежковците са супер сладки. 😍
Влизам да ви питам дали се сещате за някое хубаво местенце за почивка до 100-150 км от Сф? Само детски кът и басейнче да има за малката да се плацика. Може къща за гости,семеен хотел или каквото и да е,само да е спокойно и чистичко.

Общи условия

Активация на акаунт