Априлски мами 2021 ❤️

• 49 248
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Когато решихме да имаме дете, и двамата на 29, си мислехме, че бая ще почакаме. Всички около нас правеха опити поне година. Нищо подобно! Стана от първия път и всичко си беше ок. Сега имам дъщеря на 7. Изобщо не го мисли. При всеки е различно.

# 181
Здравейте, отчет от 1 мен - за пръв път посетих лекар, 7+2, чухме и сърце Heart

# 182
Здравейте,момичета.
Следя ви с интерес,макар още да не сме правили опити за бебе с ММ,скоро се оженихме.
Искам да ви попитам нещо,което силно ме интересува- някога преди изобщо да помисляте за бременност,имали ли сте притеснение, че при вас ще е трудно зачеването(въпреки че сте млади и здрави)
Четох доста статии в интернет,че това се нарича fear of infertility , и доста млади момичета и жени го имат, преди да започнат опитите. Не мога даси го обясня,просто понякога съм си хо мислила, а обожавам деца и с мъжа ми искаме няколко.
Ако мислиш че имате проблеми, изследвайте се и двамата, той да си направи спермограма, ти си направи нужните изследвания и всичко ще бъде наред. Аз също си мислех че няма да се получи ии наистина не се получаваше, но просто се оказа, че съм имала голяма киста, която след 10 дневен прием на лекарства се махна ии още на следващият месец видях двете чертички... По-лошо е да се страхуваш и притесняваш за нещо което не съществува, няма нищо лошо в това да се изследвате профилактично, дори и да не сте решили точно сега да опитвате за бебче ❤️ Успех

# 183
Здравейте,момичета.
Следя ви с интерес,макар още да не сме правили опити за бебе с ММ,скоро се оженихме.
Искам да ви попитам нещо,което силно ме интересува- някога преди изобщо да помисляте за бременност,имали ли сте притеснение, че при вас ще е трудно зачеването(въпреки че сте млади и здрави)
Четох доста статии в интернет,че това се нарича fear of infertility , и доста млади момичета и жени го имат, преди да започнат опитите. Не мога даси го обясня,просто понякога съм си хо мислила, а обожавам деца и с мъжа ми искаме няколко.
Здравей, хич не го мисли толкова много Simple Smile с мм сме заедно от 15 години и никога ама никога не сме ползвали предпазни средства и когато преди 8 години решихме да имаме дете и двамата си казахме, че сигурно няма да стане лесно, защото за 8 години нямаме нито един път съмнение за бременност- взе че стана от втория път Simple Smile сега с тази бременност сме правили 1 път секс ииии ясно е до какво доведе това щом съм в темата Simple Smile Поздрави!

# 184
Rachel,
именно и мен това ме притесняваше -защото сме заедно от тийн,а така един път не стана случайно(както при много наши познати).Блаходаря ти и честито на всички за прекрасната ви лятна новина! Имайте лека бременност и бъдете здрави! Ще продължавам да ви чета с интерес

# 185
В крайна сметка и на мен ми мина след като хапнах, но беше голям зор, докато успея да си направя нещо за ядене Smile Бях чела някъде съвети бременните да си държат до леглото лека закуска, крекери и да хапват в леглото преди да станат. Стори ми се прекалено и леко префърцунено - закуска в леглото. Но сега разбрах защо и определено утре ще имам на нощното ми шкафче и ще хапна преди да стана, за да се опитам да избегна това неприятно гадене и повръщане.
А за страха дали ще се получи - мисля, че доста хора в днешно време са си го мислели, сигурно почти всеки. И на мен ми е минавало през акъла, че може да стане бавно и т.н. (особено, ако имате близки хора около вас, които са имали неуспешни опити). Но всъщност стана доста бързо. По-добре човек да не мисли за това, а да се наслаждава на усещането да бъде заедно с партньора си без да се пазите и без да мислите за нищо... Wink

# 186
Здравейте, дами! Аз вчера все пак не успях да задържа никаква храна в стомаха си. Повръщах поне 5-6 пъти, всеки път когато опитвах да хапна или пийна повече вода. Случвало ли се е това на някоя от вас? И вчера и днес сутринта пих Антиметил. Надявам се днес да подейства и да съм по-добре. Хубав ден!

# 187
Не се оплаквайте от повръщане. Аз вече 5 ден съм в болница на системи и инжекции, една шепа хапчета и зацапване. Така като ви чета всичко давам да повръщам.

# 188
Здравейте, мамчета. За първи път пиша в сайта,но с кеф се присъединявам към групата. Аз съм в 5 г.с това ми е втора бременност, на 34г съм и имам момче на 11г., така че съм позабравили някои работи със сигурност. Все още не ми се гади или повръща,но много ми се спи,освен това вечер много ме избива на рев и като цяло съм раздразнителна, а причина няма точна. Joy Пожелавам на всички ни лека бременност и да си гушне здравички бебенца Април 2021

# 189
  • Мадрид
Охххх милите , направо като ви чета,ви съчувствам наистина. 😢 Явно съм една от малкото късметлийки. По нищо не мога да кажа , че съм бременна , като изключим , че нямам цикъл😅, гърдите ми са чувсвителни повече от нормалното и много ми се спи...нищо друго ( за сега де 7г.с)....благодаря на Господ. А на вас мога да кажа стискайте зъби с мисълта , че всички неразположения си заслужават! 💕💕

# 190
Rachel,
именно и мен това ме притесняваше -защото сме заедно от тийн,а така един път не стана случайно(както при много наши познати).Блаходаря ти и честито на всички за прекрасната ви лятна новина! Имайте лека бременност и бъдете здрави! Ще продължавам да ви чета с интерес
Здравей! И ние с мъжа ми сме заедно от 20 годишни (сега сме на по 30) и никога не сме имали фал.. Така и не разбрах какво значи да направиш бебе случайно, явно при някои се случва, при някои не.. Което не е белег за неплодовитост 😁 И двата пъти ни се получи много бързо, с голямото ни дете от втория път, сега от първия и то при нередовен цикъл.. Честно казано на мен не са ми минавали такива мисли, но на него да. Сподели ми след като забременях първия път, че винаги го е било страх да не се окаже, че не може да има деца. А сега се бъзика, че трябвало много да внимава какво прави, защото явно бил много плодовит  - все едно 10 деца е направил, а не две 😅😅😁😁😁😁

# 191
Здравейте и от мен бъдещи прекрасни мами . И аз от скоро съм във фен клуба на априлските мами . Терминът ми е на 09.04 ще се радвам да обменяме опит с вас Simple Smile лека бременност на всички

# 192
А тук има ли дами,които пушат цигари от време на време или редовно? Спряхте ли от раз,щом разбрахте за бременността,или ти спряхте още преди нея ,когато започвахте зачеването?

# 193
На мен последната цигара ми беше преди теста. След като видях, че е положителен не съм палила повече.

# 194
На мен последната цигара ми беше преди теста. След като видях, че е положителен не съм палила повече.
И аз така, след теста не съм палила а и честно казано не ми се пуши особено. Надявам се да е така и за напред.

Общи условия

Активация на акаунт