Априлски мами 2021 ❤️

• 49 220
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета, виждам доста неща сте писали, има нови записали се и споделени истории. Разбирам, че не е приятно да се говори или да се чете за лошите неща, които могат да ти се случат, но да ги пренебрегвам не е опция за мен! Бъдете спокойни.

# 166
Здравейте, момичета. Аз не знам дали да се запиша все още, но ще "мина" от тук, за да споделя с вас, тъй като толкова рано освен на мъжа си и на мама, не искам да казвам на друг.
Току-що направих тест. Излезе втората черта, нищо, че е малко по-бледичка. От Плевен съм, на 24 години, втора бременност. Преди година и 3 месеца родих първото си дете в края на 8ми месец, за съжаление мъртво... Тромбофилия се оказа причината. 6 уж нискорискови мутации, но го убиха. Лекарят ми неглежираше симтомите и така се стигна до този изход... Отне ми време и все още не мога да кажа, че съм се "събрала", но се престраших. Сега не знам да се радвам ли, не ли...  Надявам се този път всичко да е наред. Успех на всички!
Желая ти много късмет, дано всичко бъде наред. Мисли позитивно! 😇🍀

# 167
Привет на всички нови момичета ❤❤❤Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам! Стискам палци на всички момичета , които имат проблеми , дано скоро всичко лошо да отмине 😘😘! Аз междувременно изкарах и една почивка на морето 😂 ! Още не съм си записала и час за лекар . От провинцията съм и много се чудя на кой лекар да се доверя, тук в нашето градче болница няма , нито пък гинеколог... Опциите ми са Дупница, Благоевград , Кюстендил или София 🤔 Ако има момичета от тези градове ще се радвам на мненията им. ❤

# 168
Здравейте,
Чета ви редовно, но не бях писала, защото чаках със свито сърце втория преглед. Днес мина. Видях ембрион и сърдечна дейност и сега си отдъхнах малко. ❤️Дано всичко е наред при всички и темата ни да се напълни само с хубави новини. 🍀

# 169
Здравейте,
Чета ви редовно, но не бях писала, защото чаках със свито сърце втория преглед. Днес мина. Видях ембрион и сърдечна дейност и сега си отдъхнах малко. ❤️Дано всичко е наред при всички и темата ни да се напълни само с хубави новини. 🍀
Прекрасна новина! ❤️ Дай Боже все такива да са за всички ни 😊

# 170
Момичета, как се справяте със сутрешното гадене? До сега ми беше лошо и тежко пре деня, но тази сутрин в ужас, вдигна ли се от леглото и ми вие свят, от там ми става лошо и ми се повдига... Вчера бях на лекар, но не попитах за това, защото чак така не ми беше ставало. Има ли някакви хапчета, които може да се взимат или нещо, което да помага?

# 171
Здравейте,имали Мами да им пулсира корема - почти постоянно ? Дали ви се е случвало или знаете ли на какво се дължи ? Чак на 2.09.съм на преглед !
Благодаря !

# 172
Аз нито с първата, нито сега имам гадене, но всичките ми болежки се влошиха- стомах, гръб, кръст...Направо не знам как ще избутам 😒

# 173
Момичета, как се справяте със сутрешното гадене? До сега ми беше лошо и тежко пре деня, но тази сутрин в ужас, вдигна ли се от леглото и ми вие свят, от там ми става лошо и ми се повдига... Вчера бях на лекар, но не попитах за това, защото чак така не ми беше ставало. Има ли някакви хапчета, които може да се взимат или нещо, което да помага?

Аз съм със гадене по цял ден особено, след обяд и вечер е непоносимо, сутрин е поо-нормално, от вчера пия Антиметил има прием при бременност, но все още не съм забелязала ефект...

# 174
За гаденето и аз ще следя темата. Днес ми е просто нетърпимо  и корема ми е толкова подут заради запека, че не знам...  Сега ми мина прегледа. Бебчо си е на място и вече всичко е закрепено. Чух вече и сърчицето (7+3д), че миналия понеделник ми казаха само че има съдечна дейност.
Попитах за запек какво може да се слага и ми каза свещички Ева кю и дуфалак.

# 175
И аз бях по същия начин тая сутрин, както си го описала.. Малко по-късно ми размина като хапнах. Тънкият момент е, че като цяло нямам апетит и трудно се карам да ям, но определено гаденето минава като хапна. Изписаха ми Антиметил и Емил таблетки за смучене против гадене, но още не съм прибягнала до тях. Предната бременност стисках зъби до 4тия месец, когато всички неприятни симптоми изчезнаха, но сега имам малко дете да гледам и е наистина е супер трудно с това неразположение. Така че сигурно скоро ще си ги взема и ще пиша отзиви.

# 176
Здравейте,момичета.
Следя ви с интерес,макар още да не сме правили опити за бебе с ММ,скоро се оженихме.
Искам да ви попитам нещо,което силно ме интересува- някога преди изобщо да помисляте за бременност,имали ли сте притеснение, че при вас ще е трудно зачеването(въпреки че сте млади и здрави)
Четох доста статии в интернет,че това се нарича fear of infertility , и доста млади момичета и жени го имат, преди да започнат опитите. Не мога даси го обясня,просто понякога съм си хо мислила, а обожавам деца и с мъжа ми искаме няколко.

# 177
И аз ще следя за лекарства при гадене. Засега е търпимо при мен, струва ми се е важно да се хапва по малко и на често. Аз така се старая, въпреки че апетита го няма никакъв, но като пропусна ядене ми става лошо и главата ме боли после поне 2 дена. Иначе с първата ми бременност ми бяха изписали капки Вомитусхил мисля се казваха, но не помня да са ми помагали особено.

# 178
Здравейте и от мен, бъдещи мами! Видях двете чертички още на 03.08, но днес беше първият ми преглед. По ехограф се видя ембрионче 4,6 ММ в 6 с. и 1 д., но също така и киста 4 см. Предписаха ми терапия с Утрогестан. Виждам, че в групата има и други бъдещи мами в моето положение. Аз съм с гадене от около седмица, което овладявах с често хапване, но от днес съм и с повръщане и не мога да хапвам. Взех си Антиметил, докторката каза, че може и Деган да пия. Ще съм благодарна, ако някой сподели метод за справяне с повръщането. Поздрави и хубав ден!

# 179
  • Мадрид
Здравейте,момичета.
Следя ви с интерес,макар още да не сме правили опити за бебе с ММ,скоро се оженихме.
Искам да ви попитам нещо,което силно ме интересува- някога преди изобщо да помисляте за бременност,имали ли сте притеснение, че при вас ще е трудно зачеването(въпреки че сте млади и здрави)
Четох доста статии в интернет,че това се нарича fear of infertility , и доста млади момичета и жени го имат, преди да започнат опитите. Не мога даси го обясня,просто понякога съм си хо мислила, а обожавам деца и с мъжа ми искаме няколко.

Мнооооого познато чувство ....даже бих казала , че бях напълно сигурна , че ще стане бавно и ще се мъчим поне 1 година., но то пък взе , че стана от първия опит на първия месец ...ГОЛЯМ КЪСМЕТ нали?!Аз съм на 27 а бъдещия татко на 29 . Нямаше основателена причина за тези мисли.., но беше факт и ги имаше.Изобщо не очаквах , че ще се случи, даже в деня на опита не бях в овулация....какво да кажа било ни е писано. Не се притеснявай за тези мисли, най -вероятно няма да имате проблеми.Опитай се да не мислиш за това ...и успех в бъдещето  бебеправене 😊😊

Общи условия

Активация на акаунт