Априлски мами 2021 ❤️

• 49 170
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами ,записвам се и аз в групичката с първа много желана бременност ..❤ На 21.08 ще ми бъде първия преглед при АГ и нямам търпение. Имам един въпрос към всички работещи бъдещи майки,как ви се отразява бремеността за момента върху работния процес.? Аз лично все още нямам никакви проблеми ,въпреки че карам и нощни смени,но след прегледа съм решила да говоря с шефа си да ги спрем.✌🏻✌🏻
Спирай нощните смени.. Аз съм в края на 6г.с. И съм на хормонотерапия.. С нисък прогестерон.. Пукам се от работа(собствен бизнес), но никак не ми е цветно.. И сега вече си взимам по 4 почивни на седмица.. Сега сте важни ти и бебчо! Успех!!

# 151
Много се извинявам, че съм Ви накарала да се чувствате така! Това, че се е случило на мен, не значи, че ще се случи и нас Вас. А и това си е "опит". Например бих могла да помогна със съвет, ако нечие бебе върви със седмица- две назад, както и някои други неща, но няма как да е без да споменавам случилото се. Освен това няма да го пиша във всеки пост. Просто беше част от "визитката" ми. Наистина се извинявам, но е опит, макар и горчив. Мен пък ме натажи това, че" не ти е приятно" да говорим за мъртви бебета. На мен също никак не ми е приятно, особено, когато е за моето собствено, но се е случи, част от живота ми е и предпочитам да говоря за това, а не да се правя, че нищо не е станало. Пак казвам, това, че се е случило на мен, не значи, че ще се случи на Вас.

П.с. Не Ви нападам! Лека бременност!

# 152
Здравейте! Днес бях на преглед и съм във 2г.с. считано от зачеването. Последния ми МЦ започна на 09.07.според лекаря съм заченала между 20-25.07. Видя,че има плодно сакче 4мм и според това,което разбрах е малко по-нагоре от обичайното място.Откри,че имам и киста на десния яйчник. Каза,да не се притеснявам,но все пак съм адски притеснена. Има ли и други мами със случай като моя?
Да аз.. Моята киста е 4см.. Изписаха ми утрогестан до края на 12та седмица.. Не се притеснявай допулнително си усложняваш положението така... Просто се пази.. Не вдигай много тежко и повече почивка. Без нерви и без притеснения. Успех!!

# 153
Много се извинявам, че съм Ви накарала да се чувствате така! Това, че се е случило на мен, не значи, че ще се случи и нас Вас. А и това си е "опит". Например бих могла да помогна със съвет, ако нечие бебе върви със седмица- две назад, както и някои други неща, но няма как да е без да споменавам случилото се. Освен това няма да го пиша във всеки пост. Просто беше част от "визитката" ми. Наистина се извинявам, но е опит, макар и горчив. Мен пък ме натажи това, че" не ти е приятно" да говорим за мъртви бебета. На мен също никак не ми е приятно, особено, когато е за моето собствено, но се е случи, част от живота ми е и предпочитам да говоря за това, а не да се правя, че нищо не е станало. Пак казвам, това, че се е случило на мен, не значи, че ще се случи на Вас.

П.с. Не Ви нападам! Лека бременност!
Желая ти от сърце всичко да бъде наред! ❤️
Колкото и неприятно да е за четене, не искам да си представям какво е да го изживееш!
Радвам се, че си намерила сили да продължиш и да създадеш живот отново!
Успех, лека бременност и до финал със здраво бебче!

# 154
Всъщност помага, говоренето за нещастен развой на нещата. Помага със знание. Ето например тромбофилията - толкова разпространена, подлежаща на контрол благодарение на напредъка на медицината, а за съжаление и днес и в България и в чужбина лекарите едва след втора неуспешна бременност ще насочат към изследване евентуално. А то струва макс. 150лв.
А емпатията и човечността помагат по принцип.
Sweety, желая ти от сърце успех!
Аз няма да пиша повече в темата, в 7 седмица съм, кухо яйце...
Бъдете здрави момичета и всички ви искам през април с бебчета в ръцете! 🧡

# 155
Anikka, много съжалявам за развоя на нещата при теб. Пожелавам ти скоро да си в нова отчетна и това да е последното разочарование. 💕

# 156
Anikka, безкрайно съжалявам и вярвам, че следващия път всичко ще е наред. Nina12, добре дошла, съжалявам за преживяното и се надявам сега, след като се знае причината, да гушкаш здраво бебче през април. Абсолютно съм съгласна, че лошият опит може да помогне, дори и да натъжи или натовари някой първоначално. Това е животът, не всичко е цветя и рози, което пък не означава, че не бива да се надяваме и вярваме, че нещата ще са наред. На всички останали нови включили се момичета, здравейте и лека и успешна бременност! ❤️

# 157
Annika кураж мила не се отчавай другия път всичко ще е наред, да темата не е приятна но аз кято минала по този път ще ви кажа че като говориш за случилото се ти олеква и като знаеш че не се е случило само на теб е различно след тежката загуба си свалих розовите очила защото ако на някой бременноста е лека и безпроблемна то други се борят със зъби и нокти първо да забременеят а после да го износят и да никой не е застрахован от проблеми и не дай си боже загуба

# 158
И аз съм параноична и страхлива, но злощастният опит на друг понякога те спасява от бъдещи грешки и те прави по-предпазлив. Много съжалявам за неприятностите на някои от вас, но вярвам, че скоро всичко ще е наред и финалът ще е прекрасни бебоци. Моят преглед е на 24ти и се мъча да се успокоя. Уж съм гърмян заек с втора бременност, но съм и на 37 и това ме притеснява. Уж бях спокойна, но нещо взе да ми трепери под лъжичката и 24ти ми се струва като догодина 😁

# 159
  • Мадрид
Здравейте , момичета. И аз се присъединявам към вас . В 6-та седмица съм...живея в Испания и тук първия ехограф ти е около 11-та седмица ...инъче  имам всички нужни направени изследвания до този период.. също така и консултация с акушерка... ще се чака ...няма как Confounded

# 160
И моя преглед е на 24ти и ми се струва цяла вечност. След прегледа на 10ти не съм излизала от входната врата. Много ми се отразява тази изолация и това, че съм толкова слабо активна. Преди си правех по 15000 крачки дневно и отделно тренирах  по 45 минути. Все пак нямам избор и знам, че всичко, което правя си струва, ако накрая има резултат 😊.
Вие как сте, как са симптомите? Titi_93, как върви при теб, закрепиха ли се нещата?

# 161
И моя преглед е на 24ти и ми се струва цяла вечност. След прегледа на 10ти не съм излизала от входната врата. Много ми се отразява тази изолация и това, че съм толкова слабо активна. Преди си правех по 15000 крачки дневно и отделно тренирах  по 45 минути. Все пак нямам избор и знам, че всичко, което правя си струва, ако накрая има резултат 😊.
Вие как сте, как са симптомите? Titi_93, как върви при теб, закрепиха ли се нещата?
При мен никаква промяна...вече 2ри ден съм на системи, по 3 инжекции на ден, една шепа хапчета и само лежане и пак след тоалетна кръв  . Не е обилно но е кръв. Почвам да се отчайвам, че не се повлиява по никакъв начин това кървене.....

# 162
Гледай да не мислиш най-лошото, може да трябва повече време, докато се закрепят нещата. Почивай и се опитай да мислиш позитивно ( знам, че е клише и на мен само това ми казват, но са прави). Успех ти желая и скоро да се похвалиш с добри новини 😊.

# 163
Момичета, моето кървене се повлия от шесте хапчета Дуфастон на ден, но чак вчера официално спря да ми зацапва каквото и да е. Утре сутрин съм на лекар и силно се надявам да се е закрепило сакчето. Това лежане може да побърка човек. Изгледах 4 сезона на Касъл за една седмица.... Sweat Smile

# 164
Здравейте! Днес бях на преглед и съм във 2г.с. считано от зачеването. Последния ми МЦ започна на 09.07.според лекаря съм заченала между 20-25.07. Видя,че има плодно сакче 4мм и според това,което разбрах е малко по-нагоре от обичайното място.Откри,че имам и киста на десния яйчник. Каза,да не се притеснявам,но все пак съм адски притеснена. Има ли и други мами със случай като моя?
Да аз.. Моята киста е 4см.. Изписаха ми утрогестан до края на 12та седмица.. Не се притеснявай допулнително си усложняваш положението така... Просто се пази.. Не вдигай много тежко и повече почивка. Без нерви и без притеснения. Успех!!

Ами нямам избор имам бебенце на 8 месеца и често е на ръце. Доктора не ми каза нищо повече, но според мен не иска да ме плаши от сега. Помня с първата ми бременност имах менструални болки,но тогава той ме увери на 100%,че всичко е ОК. Тогава не ми беше изписал нито Нош па нито утрогестан,но този път ми изписа.

Общи условия

Активация на акаунт