Априлски мами 2021 ❤️

• 49 002
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, нямаме фейсбук група. Едно от момичетата беше направило, но имаше някакъв проблем с форума, въпреки че пращаше групата само на лично. От форума ѝ блокираха профила и в крайна сметка видях, че е изтрила групата.

Така ли е станало... Направих нова група, който иска да ми пише на ЛС и да се съберем там Simple Smile
Групата е тайна и скрита, при търсене не излиза. Само със специална покана Grinning

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 16:38 от veni.b

# 301
Момичета, нямаме фейсбук група. Едно от момичетата беше направило, но имаше някакъв проблем с форума, въпреки че пращаше групата само на лично. От форума ѝ блокираха профила и в крайна сметка видях, че е изтрила групата.
Има група Априлски бебета  2021 , поискайте членство , напишете си термина и ще ви удобрят .

# 302
Момичета, създадох фб група за априлски мами!

Групата е създадена с цел да бъде едно позитивно място с приятна атмосфера на подкрепа! Ако желаете, можете да се присъедините: https://www.facebook.com/groups/633015824067378

Sparkling Heart

# 303
Май станаха много групи 😂

# 304
Здравейте отново. Имам един по-личен въпрос относно секса. Правите ли в момента с мъжете си и как ви се отразява, всичко нормално ли е? Ние, от както съм бременна, сме правили два пъти, като единия път дори не беше секс, а просто заигравка, която все пак доведе до оргазъм. Това, което ме притесни, е, че след оргазъм, изпитвам болки в корема, тип менструални. Единия път бяха доста силни и се уплаших. Четох, че това са контракции и че самия оргазъм е контракция.  Говорих с гинеколожката и я подпитах за това - дали е ок, можем ли да правим секс. Тя отговори уклончиво и каза, че ако се чувствам добре - да, няма проблем, просто по-леко. Отговора й за всичко, което попитах дали мога да правя беше “да, една идея по-леко”. Та сега хем искам да можем да си бъдем заедно с мъжа ми, хем ме е страх 😕

# 305
Аз се присъединих към някаква група във фейсбук, но се замислям дали да не изляза от нея. Не е скрита, с гръмко заглавие Априлски майки, априлски бебета...Имам чувството, че целият свят ще знае, че съм бременна преди аз самата да знам дали съм. С първата ми бременност си имахме групичка от майките тук с много дискретно заглавие, малък брой жени и имам само хубави спомени. Аз бих се присъдинила към тайна група с удоволствие ❤

# 306
Групата, която veni.b направи е скрита, не излиза в търсачката и няма как да се намери от друг, освен ако не е член. Мисля, че така е най-подходящо и само момичетата от темата ще членуваме там и ще ни е спокойно. Пишете ѝ на лично с вашия профил и тя ще ви добави 😊.
За секса не мога да коментирам, защото на нас ни е забранен.

# 307
Здравейте и от мен, фейсбук за мен е тема табу, аз ще съм активна тук...докато не остана сама де Simple Smile сексът при мен е сложен. Първата бременност правихме докъм 5 месец после не се чувствах особено в настроение за такъв тип занимания. Сега изобщо нямам желание, ама изобщо, чак ми е странно. Опитахме веднъж и не ми беше приятно, някак си тялото ми отказа. Това е за сега положението.

# 308
Момичета от напъване да порвъщам отново прокървих вчера леко. Веднага бих подкожно Овитрел по съвет на АГ. Първо се зарадвах като повърнах ми олекна.....после видях кръвта и отново се сетих за отлепянията и ужасите през които минах. Не е превземка, не ми пречи повръщането, просто явно не трябва да се напъвам. Пих Антиметил, пих Деган,пих лимони,джинджифили,ядох кисели краставици..... може би нищо няма да помогне, но ако все пак някой нещо му е помогнало ще бъда благодарна Simple Smile

# 309
Аз като направих много сериозен кръвоизлив ми даваха Витамин  С 1000 мг, действало кръвоспиращо. Но веднага щом кървенето приключи, го спрях по съвет на АГ. Дано при теб, Тити 93,  да отшуми по-бързо.

# 310
Здравейте отново. Имам един по-личен въпрос относно секса. Правите ли в момента с мъжете си и как ви се отразява, всичко нормално ли е? Ние, от както съм бременна, сме правили два пъти, като единия път дори не беше секс, а просто заигравка, която все пак доведе до оргазъм. Това, което ме притесни, е, че след оргазъм, изпитвам болки в корема, тип менструални. Единия път бяха доста силни и се уплаших. Четох, че това са контракции и че самия оргазъм е контракция.  Говорих с гинеколожката и я подпитах за това - дали е ок, можем ли да правим секс. Тя отговори уклончиво и каза, че ако се чувствам добре - да, няма проблем, просто по-леко. Отговора й за всичко, което попитах дали мога да правя беше “да, една идея по-леко”. Та сега хем искам да можем да си бъдем заедно с мъжа ми, хем ме е страх 😕

Аз след като прокървих дори и не си помислям за секс..🥴🤣 Макар че ,честно да си кажа и преди това нямах особенно желание..сякаш се изпари просто не се чувствах окей,в сравнение с моя мъж,на който пък желанието му се увеличи двойно.✌🏻

# 311
Стига да няма кървене, да е ниска плацентата (това на по-късен етап се установява), или да има друга причина, поради която да е забранен, секъсът е ок. Да, наистина при оргазъм се появяват контракциии. Особено като напредне бременността, се усилват, но не е проблем (стига пак казвам да няма причина да е проблем). Така че, стига да имате желание, правете си, за мен лично най-хубавият секс, беше като бях бременна първия път. 😁

# 312
Здравейте!
От няколко дни чета темата и накрая се регистрирах. Записваме се с термин спрямо ПМЦ 19.04.2021. На 25 АГ установи бременност, плоден сак+емблион. На 03.09 ме вика и се очаква да видим и пулс. Първа бременност ми е, желана. На 27г съм за статистиката. Имах гадене в продължение на два дни и след това премина(на този ранен етап). Все така активна съм, работя и се чувствам добре.
Пожелавам на всички ни леко бременеене и пухкави крачета през Април!

# 313
Стига да няма кървене, да е ниска плацентата (това на по-късен етап се установява), или да има друга причина, поради която да е забранен, секъсът е ок. Да, наистина при оргазъм се появяват контракциии. Особено като напредне бременността, се усилват, но не е проблем (стига пак казвам да няма причина да е проблем). Така че, стига да имате желание, правете си, за мен лично най-хубавият секс, беше като бях бременна първия път. 😁
А имаше ли болка при тези контракции? Мен започва да ме боли след секса и ме държи един час - 1 минута ме боли, 1 минута ме отпуска. Но-шпа единия път, когато се случи, пих, а другия - не.  И в двата случая си продължи едно и също време и не ми помогна хапчето. И наистина самата болка е доста неприятна, отделно се притеснявам дали не може нещо лошо да се случи при тези контракции. Иначе определено се чувствам  така, че имам желание за секс, трудно се въздържаме заради този проблем и си мисля през цялата ли бременност така... ☹

# 314
Здравейте и от мен! Записвам се и аз с две чертички,който видях още в началото на месеца. Миналия петък чухме и сърчицето. Това ми е втора бременност,имаме момиченце на 5г. Все още не сме й казали ,че ще става кака. Ще изчакаме още малко. При мен сутринта започва задължително с повръщане, а след това цял ден гадене, прилошаване. Така беше и с първата ми бременност до последно.  Леко бременеене и пухкав финал на всички

Общи условия

Активация на акаунт