Априлски мами 2021 ❤️

• 49 013
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Цялата ми първа бременност и се боядисвах, и се подстригвах.

Ох, моето кървене просто не спира Sad Верно, че ме предупредиха, че може да продължи и седмица, но този Утрогестан ми влияе много зле на червата. Направо се отчаях вече Sad

# 286

Ох, моето кървене просто не спира Sad Верно, че ме предупредиха, че може да продължи и седмица, но този Утрогестан ми влияе много зле на червата. Направо се отчаях вече Sad
Така е къркорят та е чудо. Най-добре помоли да те приемат за 3-4 дни на системи и инжекции за да си спокойна и под наблюдение.

# 287
Ох, питах като ходих на единия спешен. По-добре било да си стоя вкъщи. Аз съм с колит и това хапче просто ще ме довърши.

# 288
mama_83, като съм чела по другите теми много от момичетата си слагат вагинално Утрогестана и по този начин нямало странични ефекти. Дали не можеш да питаш АГ да го приемаш и ти така, щом имаш проблеми?

# 289
Казаха ми, че в моето състояние се налага през устата и то максимална доза. Явно трябва да стисна зъби и да изтрая една седмица. Но тази болка от балонираните ми черва едвам се търпи Sad Ох, просто си се оплаквам Sad

# 290
Казаха ми, че в моето състояние се налага през устата и то максимална доза. Явно трябва да стисна зъби и да изтрая една седмица. Но тази болка от балонираните ми черва едвам се търпи Sad Ох, просто си се оплаквам Sad

Аз го слагам от вчера вагинално и нямам никакъв проблем. Еднинственото,което ме притеснява е неразположението веднага след като сложа лекарството. Вчера вечерта го сложих и легнах ,но сутринта се видях в чудо.. имах чувството ,че при всяко движение нещо излиза от мен.🥴😄 Как ще съм на работа утре не знам.

# 291
Предния път, когато бях на фризьор, имаше бременно момиче, което искаше да се боядисва (в напреднала бременност) и фризьорката ми отказа да я вземе. После ми обясни, че не трябва, защото минавала боята през кожата, навлизала и т.н.  Не знам, говори с фризьор според мен и потърси нещо безвредно за боядисване.

# 292
Момичета имам проблем много трудно ходя до тоалетната и сега като отидох даже имаше еднократно зацапване най вероятно от напъването полипите са прокървяли поне така ми казя лекаря да лежа и да си взема едни прахчета ефакол прочетох за сироп фрутилакс струва ми се по безвреден оффф няма да е лесно🤔

# 293
Момичета имам проблем много трудно ходя до тоалетната и сега като отидох даже имаше еднократно зацапване най вероятно от напъването полипите са прокървяли поне така ми казя лекаря да лежа и да си взема едни прахчета ефакол прочетох за сироп фрутилакс струва ми се по безвреден оффф няма да е лесно🤔
Здравей, по повод сиропа Фрутилакс и аз си го взех (на своя глава🙄😔) пих го 2 пъти и имаше ефект. Към момента нещата се нормализираха, дано и занапред да е така. Късмет🍀

# 294
mama_83,, когато кървенето свърши, слагай утрогестана вагинално още същия ден. Така се усвоява много по-добре и по-бързо. След апликацията полежи 15 мин..,за да се усвои. Това ме посъветваха всички гинеколози, когато кървенето приключи. Перорално е просто кошмар, все едно съм дрогирана... Дано бързо ти спре кървенето и всичко да е наред с бебето,  стискаме палци всички Simple Smile

# 295
Много ви благодаря, момичета ❤ И аз все чакам това пусто кървене да спре, ама не би. Аз някак го преминах това с дрогирането. Първите дни бях като ударена с мокър парцал. Но свикнах, даже го предпочитам пред болките в червата и зверската диария, с която съм от вчера 🙈 Утре съм на лекар, дано всичко е наред!

# 296
Здравейте мами! Записвам се с термин 8.04 🥰
Видяхме сърчице и в понеделник сме отново на преглед. Имах леко отлепване на сакчето, но закрепихме положението. Може ли да ме включите във фейсбук групата? Благодаря

# 297
И аз се нареждам за фейсбук групата Simple Smile

# 298
Момичета, нямаме фейсбук група. Едно от момичетата беше направило, но имаше някакъв проблем с форума, въпреки че пращаше групата само на лично. От форума ѝ блокираха профила и в крайна сметка видях, че е изтрила групата.

# 299
Здравейте бъдещи мами!
Включвам се при вас. Преди 5 дни видях втората чертичка. Още ми е съвсем прясна новината... Втора бременност ми е. Имам момиченце почти на 3 годинки.
Може ли да ме включите във фейсбук групата. Ще бъда благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт