Априлски мами 2021 ❤️

• 49 037
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
До Nina 12
Ох, съжалявам за неразбираемия ми отговор, това е от коректора на телефона.
Та накратко... можеш да пиеш парацетамол, хапчета за смучене, харесва ми Хербитусин и не е грешка че си си пръснала спрейче.

# 271
Здравейте дами ,и аз видях положителният тест на 01.08 с послед цикъл на 03.07 . Много ви моля за помощ ,извинявам се да обема на текста , но искам да обясня всичко за да съм разбрана правилно.  Ходих на преглед като ми каза че имам киста на ляв яйчника и бременност не вижда да пия дуфастон. Това беше около 05.08 след още почти 2 седмици ме повика пак като каза кухо яйце трябва да направим амбразио ще махм3н и кистата. След ,което аз отидох на 2 мнение това беше миналата седмица и ми казаха че, киста няма бременост има околоплоден сак и жълтъчно мехурче ,но нещо в развитието не е наред трябвало вече да има пулс . Сега на 27 пак съм на преглед и ако още няма пулсация нямало смисъл да се чака предлагат м3дикаментозен аборт. Та моля за помощ и съвет дали да не изчакам до 10 Седмица и тогава да предприема аборт или няма смисъл. Може ли по късно да се види ембрион и пулс ?  Объркаха ме тотално ..

# 272
Lusiia, здравей! Писах ти преди дни в другата тема - пусни си два пъти през 48 часа чхг и всичко ще е ясно.

# 273
Да утре ще пусна теста благодаря ви. Дано найстина ранните прегледи да са причината . А до коя седмица мода да изчакам преди да предприема каквото и да е . При вас кога уловиха пулс .

# 274
До Nina 12
Ох, съжалявам за неразбираемия ми отговор, това е от коректора на телефона.
Та накратко... можеш да пиеш парацетамол, хапчета за смучене, харесва ми Хербитусин и не е грешка че си си пръснала спрейче.
Благодаря! Simple Smile

# 275
  • Мадрид
Lusiia , аз живея в чужбина и тук първия преглед , който ти правят е около 11-12 седмица .. за тукашните лекари преди тези седмици е безсмислено да се прави...а ако случайно има нещо нередно като " кухо яйце " организма ще го изхвърли сам , между 8 и 10 сед. Така че изчакай поне до 11с. , разбира се ако нямаш оплаквания, при които се налага намеса на лекар.

# 276
Добро утро! Официално съм с две черти, не можах да дочакам до сутринта и снощи направих теста Simple Smile термин 30.04.
По темата с гаденето, предишния път пиех едби капки Кармолис, слагат се 4-5 капки в чашка вода. Ментови са и веднага ми минава от тях. Е, съдържат 0,05% алкохол, но на няколко капки не мисля че е проблем Simple Smile

# 277
Добро утро! Официално съм с две черти, не можах да дочакам до сутринта и снощи направих теста Simple Smile термин 30.04.
По темата с гаденето, предишния път пиех едби капки Кармолис, слагат се 4-5 капки в чашка вода. Ментови са и веднага ми минава от тях. Е, съдържат 0,05% алкохол, но на няколко капки не мисля че е проблем Simple Smile

# 278
Здравейте дами ,и аз видях положителният тест на 01.08 с послед цикъл на 03.07 . Много ви моля за помощ ,извинявам се да обема на текста , но искам да обясня всичко за да съм разбрана правилно.  Ходих на преглед като ми каза че имам киста на ляв яйчника и бременност не вижда да пия дуфастон. Това беше около 05.08 след още почти 2 седмици ме повика пак като каза кухо яйце трябва да направим амбразио ще махм3н и кистата. След ,което аз отидох на 2 мнение това беше миналата седмица и ми казаха че, киста няма бременост има околоплоден сак и жълтъчно мехурче ,но нещо в развитието не е наред трябвало вече да има пулс . Сега на 27 пак съм на преглед и ако още няма пулсация нямало смисъл да се чака предлагат м3дикаментозен аборт. Та моля за помощ и съвет дали да не изчакам до 10 Седмица и тогава да предприема аборт или няма смисъл. Може ли по късно да се види ембрион и пулс ?  Объркаха ме тотално ..

Аз чух сърцето 6с и 3д , според мен зависи от ехографа на самия АГ , но знам , че не е хубаво да се задържа кухо яйце или ембрион , който не се развива , моят цукъл последно беше на 07.07 и преди седмица чух сърцето , аз мисля , че трябва да отидете на 3ти специалиср с добро реноме и да видите с кого се застъпва даденото му мнение . Пожелавам Ви успех  . Стискам палци ❤

# 279
  • София
Мами, а какво правите с белите коси? Аз имам много и трябва да се боядисам скоро. От година и половина използвам безаминячна боя за коса. Мамите с повече опит дайте съвет.

# 280
Щом се налага се боядисайте. Не мисля, че е кой знае какво. Аз лично не се боядисвам, но надали щях да му отдам голямо значение, ако го правех. Simple Smile

Има ли някоя от вас, която да е имала напрежение и болки в гърдите и в последствие да са отминали? На мен ми бяха напрегнати, чувствителни, а сутринта като станах - нищо. Все едно не са те. Сега започва да ме човърка мисълта дали всичко е наред. Първият ми преглед е утре, но до тогава май ще изперкам...

# 281
За боядисването и аз не бих се притеснявала. Аз също имам нужда да се боядисам, но ходя само на фризьор, а сега не ми дават да обикалям. Ще изчакам и, ако нямам проблеми по-нататъл задължително ще отида.
За гърдите мисля, че е нормално различните симптоми да изчезват и да се появяват и щом имаш преглед утре не се притеснявай. Моите все още са напрегнати и установих, че едната ми е пораснала доста повече от другата 😃. Дано нататък се изравнят и да не продължават така, че не знам.

# 282
  • София
Щом се налага се боядисайте. Не мисля, че е кой знае какво. Аз лично не се боядисвам, но надали щях да му отдам голямо значение, ако го правех. Simple Smile

Има ли някоя от вас, която да е имала напрежение и болки в гърдите и в последствие да са отминали? На мен ми бяха напрегнати, чувствителни, а сутринта като станах - нищо. Все едно не са те. Сега започва да ме човърка мисълта дали всичко е наред. Първият ми преглед е утре, но до тогава май ще изперкам...

Мен ми бяха адски напрегнати първите 4-5 дни след овулацията. Но след това една вечер като че омекнаха. След това седмица по късно пак се надуха и е неудобно при спане.

# 283

Мен ми бяха адски напрегнати първите 4-5 дни след овулацията. Но след това една вечер като че омекнаха. След това седмица по късно пак се надуха и е неудобно при спане.

Същата ситуация и при мен, само, че сега вече няма нито болка, нито са подути май...

# 284
  • Мадрид
Аз също съм с доста бели коси, и няма как да чакам до след 9 месеца...абсурд. Чувала съм , че било вредно и то първото тримесечие най -вече, но не мога да ходя така ... а и трябва и да се подстригвам, за това също съм чувала , че "ще му отрежеш късмета " и разни такива от тоя сорт, но аз не съм суеверна така че си отивам на фризьор без да му мисля много. Все пак трябва да сме хубави мами 😗😗

Общи условия

Активация на акаунт