Априлски мами 2021 ❤️

• 48 848
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Пред кабинета имаше три момичета, вече в напреднала бременност и реално те ми казаха, че на първия БХС се е видяло при тях. Затова и по време на прегледа аз реших да попитам. Мисля, че ако не бях попитама нямаше да ми каже, защото все пак лекаря направи предположение. Каза, че според това което вижда, му прилича на момиче, но не ми гарантира на 100%. Ако апаратурата е добра и лекаря също, мисля че не е проблем да кажат пола. Аз бях при д-р Василев в Щерев и мога да дам препоръка за него. Изключително добро отношение, многи обстоен преглед и всичко ми обясняваше. Живот и здраве другия пак мисля да съм при него.

Cvetomira_64 толкова рано как се видя пола?? Браво аз още не знам какво ще е🙄

# 541
За момичето с последна менструация на 16.07 - Моят първи ден на последната менструация също е 16-ти. Ранната ФМ и БХС ще ми ги правят на 15.10, когато ще съм в 12 седмица и 4 дни мисля. При мен също има разлика, но тя е от 2-3 дни, а не от 2 седмици. Каква е причината да има такова изоставане казали ли са ти? Не бих искала да те паникьосвам излишно, но те съветвам хубаво да проучил въпроса защо има такова разминаване. Аз в момента съм в 9 седмица и 4-5 дни.
Първия ден от последната ми менструация е 18.07 и аз също на 15.10 съм на биохимичен скрининг. В момента, съгласно приложение съм в 9 г.с. и 6 дни, което съвпада изцяло и с прегледа ми при АГ. Ако има голямо разминаване с повече от 1 седмица е хубаво да се обърне внимание.

# 542
  • Мадрид
Дами, имате ли проблем с кръвотечението от носа? Четах, че било нормално, но е много досадно и неприятно. От както съм бременна вече за 3-ти път ми се случва. 😟😟

# 543
На мен ми е запушен постоянно носа и всяка сутрин издухвам кръв, ама да тече още не е станало. На мен много ми кървят венците, чудя се дали да не посетя зъболекаря другата седмица вече..

# 544
На мен ми е запушен постоянно носа и всяка сутрин издухвам кръв, ама да тече още не е станало. На мен много ми кървят венците, чудя се дали да не посетя зъболекаря другата седмица вече..

И на мен ми е запушен повече от нормалното. На няколко пъти се случва при издухване да потече кръв....явно са си нормални неща

# 545
На мен родилните контракции ми започнаха с кръв от носа. Абсолютно нормално си е

И на мен ми е запушен повече от нормалното. На няколко пъти се случва при издухване да потече кръв....явно са си нормални неща

# 546
  • София
Имам си проблем от преди бременността с левия крак от един възпален нерв. Днес ми се наложи да поработя на компютъра от 14 до 19ч в поза поседнала на диванчето и възглавничка на гърба. Уж удобна поза, ставах да се разхождам на всеки 30 минути. Гледах да не прекалявам, но в момента почти не мога да помръдна или го правя с цената на зверска болка в кръста. В корема имам леки срязвания, но не в матката а ту в левия, ту в десния яйчник. И кръста и яйчниците спират да ме болят когато лежа неподвижно, което ме навежда на мисълта, че цялата драма е от възпаления нерв. Имам разни мазила - диклак, волтарен и още нещо но не смея да се намажа. На диклака пише да не се ползва в последните 3 месеца на бременността. Някой попадал ли е в подобна ситуация?Ползвали ли сте такъв вид мазила в сегашното си състояние? Бих се пробвала и с някой бабешки метод.

# 547
Здравейте, дами! Записвам се и аз тук. След 10 години опити за първи път през живота ми съм бременна. Имахме доста Инвитро опити тук в Бг и в Истанбул, успяхме в Турция - юли месец. Според различни приложения съм в 12 или 13 г.с., според преглед на плода - в 13 г.с., но според последна менструация - 12 г.с. Доста сложно Simple Smile Така, че на този етап - термин - около 6-10 април. Ще видим по- натам.
На въпроса на Др. Кой - аз също във времето съм имала неврологични проблеми и това, което ме е успокоявало е мазане с Магнезиев гел (не олио - то е за масаж). Схемата е следната - маже се на мястото, където е проблемът, изчаква се 2-3 часа, мястото се измива и пак се маже - така  3-4 пъти на ден. В момента, в който се появят пъпчици, зачервяване се спира процедурата, докато не се успокои мястото. От лекар знам, че магнезият най-добре се усвоява, когато се мажат прасците. При бременност знам, че магнезият е важен за организма, но не съм медицинско лице и съветът ми е да се пита и лекар. Другото за което се сещам е - невробекс -витамин Б комплекс - винаги много ми е успокоявал неврологичните болки, но и там е хубаво да се види грамажа на отделните Б витамини и да се пита лекар.
Приятно бременеене на всички!

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 09:18 от fia37

# 548
Здравейте момичета
В 9 г.с съм и от снощи имам болки в корема и отляво в яйчника, като пробождания, по късно ще звъня на лекаря, досега нямах проблеми, зацапвания и тн... Доста съм притеснена, защото вчета носих пазарска чанта с покупки, но може и да се филмирам... На някоя случвало ли й се е болки в тази седмица..

# 549
Здравейте,момичета. Да попитам тези,които вече са направили БХС, дали пускат таткото при прегледа?

# 550
  • София
Здравейте,момичета. Да попитам тези,които вече са направили БХС, дали пускат таткото при прегледа?
При мен не го пуснаха.

# 551
А в Щерев дали пускат?

# 552
Никъде в момента не пускат.

# 553
Приятелка е ходила преди 2-3 седмици и са пускали.

# 554
Миналата седмица и моя мъж влезе с мен

Общи условия

Активация на акаунт