Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (101) - август 2020

• 158 423
  • 3 498
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Обявени са новите десет победителя във форумната игра на Сладея Blush и аз съм сред тях Heart Eyes

# 2 326
  • София
Свързаха се с мен от Хепи, за да ме уведомят че печеля плажен несесер от играта йм.
Списъкът с печеливши:https://game.happy.bg/

# 2 327
Здравейте, разменям този ваучер, за нещо неопределено😂, не съм разбрала,че плащането трябва да стане онлайн

# 2 328
Аз съм с батерия от Старопрамен.
В този случай може ли да се пробвам отново за раница?

# 2 329
  • София
Днес взех картата от Изипей с 500 лв. Ще чакам да ги преведат. Старопрамен батерията ми не работи. Аз я подарих на детето, то първо голяма радост, после разочарование.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 19:43 от insane

# 2 330
  • Под Слънцето
Днес прозвънях де що имах тел номера на спаркс-а във връзка със загубата на кредити след пускане на новото приложение. РА е сменена и хората нищо не знаеха. Посъветваха ме да звъня на нац. тел. на КК. Да, ама там една невежа леля не й се занимава.. Та хайде да направим нещо, а?  Аз писах писма от няколко профила. Пишете и вие.
Това си е труд и време въвеждането. Някои кодове ги гледам с лупа дори. Взирам се като бухал..На първите ми 2 профила имам   по над  50 К кредита. А няма избор за какво да купя участия...

# 2 331
Пристигна ми колелото от Роден край. Blush
Скрит текст:
Само дето мъжа ми казва, че май не е модела, който трябва, но на мен не ми пука. Laughing
Като си попълвах данните имаше нещо за плащане на данъци, но не са ми давали служебна бележка. Ще се надявам да не ми изскочат някакви задължения.

Нивеа пак си просят комплименти. Satisfied https://www.nivea.bg/shop/hyaluron-cellular-treatments

Тези буркани на Милка са ми толкова грозни. 😆 Ще се пробвам за Берти. 😊

# 2 332
Нещо объркване става.Нали говорим за преоткрийБългария платформата.Резервираш( в случая ) ресторант и получаваш код за сканиране в заведението и ти приспадат 20 лв май беше.
Кода е от КК партньор по програмата.Нали така?
Сега звъннах на сайта, тел за контакт -извиняват се за причиненото неудобство, искат писмено да им пратя, какво, що.Ще видя още довечера, ако имам време.Казах им че ресторанта ИЗОБЩО не знае за тази инициатива и никакви кодове и щуротии.Направо сме на здрасти с управителката..подобно преживяване имах и с Никай и зайците...ужас..

Който има повече ваучер с различни регистрации,днес ми звъняха от едно и също заведение на 2 номера от 2 регистрации за потвърждение.Значи телефоните трябва да са истински и ,който отговаря да знае и потвърждава.В случая майка ми отговори и докато разбере  малко стрес се получи.
Иначе в 2 други заведения се обадих,едното не знаеха и ми затвориха ,а другото също не знаеха и сега чакам отговор,че е за утре сутринта.

# 2 333
С раница съм от Стсропрамен, кой ги разнася, искат ли бележката, и ако е с друго на същата бележка може ли снимана?

# 2 334
  • Сф
Само с една рег.съм и реално ми е всичко.После като се утеши къщата и ще формулирам писмото до "Преоткрий България".

# 2 335
  • София
С раница съм от Стсропрамен, кой ги разнася, искат ли бележката, и ако е с друго на същата бележка може ли снимана?
Искат бележката, да.

# 2 336
Игра на сокове Олимпус в определени магазини в Бургас и Варна до 28.08.2020 г.:

Графикът е ето тук:
Скрит текст:
🔊 Истинските гръцки плодове те очакват във Варна и Бургас! Купи 2 сока ОLYMPUS от 1 л. и опитай късмета си на нашия промо щанд след касова зона. 🍊 Намери портокаловото дърво на OLYMPUS и си откъсни награда! 🌳👀 🍊
Кога? 📅 24.08.(понеделник)
Oт колко часа? ⏰ 16:00-20:00
Къде? ⬇
🍇 BILLA - Варна
➡️ ул. „Подвис“ 25

🍑 BILLA - Бургас
➡️ ул. „Гочо Иванов“ 30

🍊 Макао Сити - Варна
➡️ бул. „Христо Ботев“ 18

🍋 Фреско-Марагидик - Бургас
➡️ ул. „Марагидик“ 17

Кога? 📅 25.08.(вторник)
Къде? ⬇
🍑 BILLA - Бургас
➡️ ж.к. Славейков, бл. 111

🍊 Макао-Виница – Варна
➡️Виница, ул. „Цар Борис“ 3

🍎 Анет Славейков - Бургас
➡️ жк. Славейков, бл. 44

Кога? 📅 26.08.(сряда)
Къде? ⬇
🍑 BILLA - Бургас
➡️ ж.к. Славейков, бл. 111

🍊 Макао-Виница – Варна
➡️ Виница, ул. „Цар Борис“ 3

🍎 Анет Славейков - Бургас
➡️ жк. Славейков, бл.44

Кога? 📅 27.08.(четвъртък)
Къде? ⬇
🍇 BILLA - Варна
➡️ ул. „Цар Иван Страцимир“ 2А

🍊 Парк Март - Варна
➡️ бул. „Княз Борис“ I-ви 133

🍏 Болеро-Флора - Бургас
➡️ жк. Лазур, бл. 71

🍏 Болеро-Краснодар - Бургас
➡️ ул. „Цар Калоян“ 23

Кога? 📅 28.08.(петък)
Къде? ⬇
🍇 BILLA - Варна
➡️ ул. „Цар Иван Страцимир“ 2А

🍊 Парк Март - Варна
➡️ бул. „Княз Борис I-ви“ 133

🍋 Фреско-Марагидик - Бургас
➡️ ул. „Марагидик“ 17

# 2 337
  • Бургас
http://heinz-promo.bg/ малко, но от сърце

# 2 338
  • Пловдив
Мама е с батерия от Старопрамен само с една бележка.

# 2 339
Не мога да намеря майонезата аз.

Общи условия

Активация на акаунт